Πάολο Κοστέλλα

Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος


Ο Πάολο Κοστέλλα (ιταλικά: Paolo Costella) (Γένοβα, 19 Φεβρουαρίου 1964), είναι Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Πάολο Κοστέλλα
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Paolo Costella (Ιταλικά)
Γέννηση19 Φεβρουαρίου 1964 (1964-02-19) (58 ετών)
Γένοβα
Χώρα πολιτογράφησηςΙταλία
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙταλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητασκηνοθέτης κινηματογραφικών έργων[1]
σεναριογράφος

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

ΣκηνοθεσίαΕπεξεργασία

  • I Love Ornella Muti (1995)
  • Dio vede e provvede (1996) - (serie tv)
  • Il commissario Raimondi (1998) - (miniserie tv)
  • L'amore era una cosa meravigliosa (1999)
  • Tutti gli uomini del deficiente (1999)
  • Pier Paolo Pasolini e la ragione di un sogno (2001) - (documentario)
  • Amore con la S maiuscola (2002)
  • La libertà di Jaana (2005) -
  • Fratelli Benvenuti (2010) - (serie tv)
  • A Natale mi sposo (2010)
  • Baciato dalla fortuna (2011)
  • Natale a 4 zampe (2012) - (film tv)
  • Matrimonio al Sud (2015)

ΣενάριαΕπεξεργασία

  • Bellifreschi (1987)
  • Bye Bye Baby (1988)
  • La carne (1991)
  • Ricky & Barabba (1992)
  • I love Ornella Muti (1995)
  • Dio vede e provvede (1996) - (serie tv)
  • L'amore era una cosa meravigliosa (1999)
  • Tutti gli uomini del deficiente (1999)
  • La fidanzata di papà (2008)
  • Un coccodrillo per amico (2009) - (film tv)
  • Fratelli Benvenuti (2010) - (serie tv)
  • A Natale mi sposo (2010)
  • Baciato dalla fortuna (2011)
  • Natale a 4 zampe (2012) - (film tv)
  • Matrimonio al Sud (2015)
  • Perfetti sconosciuti (2016)
  • Un Natale al Sud (2016)
  • A casa tutti bene, (2018)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  1. mymovies.it. 16963. Ανακτήθηκε στις 4  Απριλίου 2022.