Άνοιγμα κυρίου μενού

Χρήστος Μενιδιάτης

Έλληνας τραγουδιστής

Ο Χρήστος Μενιδιάτης (13 Ιουνίου 1974) είναι Έλληνας τραγουδιστής, γιος του τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη.

Χρήστος Μενιδιάτης
Γέννηση Χρήστος Καλογράνης
13 Ιουνίου 1974 (1974-06-13) (44 ετών)
Εθνικότητα Ελληνική
Υπηκοότητα Ελληνική
Ιδιότητα τραγουδιστής
Σύζυγος Νάνσυ Μπίσια (2008 - νύμφ)
Τέκνα Μιχαήλ, Παναγιώτης, Κοσμάς
Γονείς Μιχάλης Μενιδιάτης
Αδέλφια Βαγγέλης Καλογράνης, Μαίρη Καλογράνη
Είδος τέχνης Τραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματα Ποπ

Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1974. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής και μάλιστα διαθέτει και μάστερ[1].

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Έκανε επιτυχία με το τραγούδι «Μόνο Τα Μάτια Σου» και το πρώτο του CD single, «Για Μένα». Το 2005 κυκλοφόρησε την ολοκληρωμένη του δουλειά «Στ' Αστέρια Κάνω Μια Ευχή", με δεκατέσσερα τραγούδια, όπως «Ενοικιάζεται» και «Κυριακές». Το εν λόγω άλμπουμ ήταν στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το 2006[2].

Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε και δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βήμα Βήμα». Επιτυχία του από το δίσκο αυτό ήταν το τραγούδι "Απόψε Λείπεις".

Πίνακας περιεχομένων

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • 1994 - Συμβουλές
  • 2005 - Στ’ Αστέρια Κάνω Μια Ευχή
  • 2006 - Βήμα Βήμα
  • 2007 - Απόψε Λοίπεις
  • 2008 - Χρυσή Δισκοθήκη
  • 2008 - Ε Και Τι Έγινε
  • 2009 - Κάποιες Στιγμές
  • 2016 - Χρήστος Μενιδιάτης-Live

SinglesΕπεξεργασία

  • 2011 - Τώρα Σε Ψάχνω Παντού
  • 2012 - Πάνω Απ’ Όλα
  • 2013 - Δεν Πάμε Καλά
  • 2013 - Κάνε Δουλειά Σου
  • 2014 - Γύρνα Ξανά
  • 2015 - Άραγε Που Να’ Σαι
  • 2015 - Καίγομαι
  • 2016 - Προσωρινά
  • 2016 - Και Καλά Παιδιά
  • 2017 - Αδυναμία Μου
  • 2017 - Δε Μπορεί
  • 2018 - Δικαιολογίες

ΝτουέταΕπεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία