Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Χρήστος Μενιδιάτης (13 Ιουνίου 1974) είναι Έλληνας τραγουδιστής, γιος του τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη.

Χρήστος Μενιδιάτης
Christos Menidiatis Lofou.JPG
Γέννηση13 Ιουνίου 1974 (1974-06-13) (45 ετών)
Αθήνα
ΕθνικότηταΕλληνική
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Ιδιότητατραγουδιστής
ΣύζυγοςΝάνσυ Μπίσια (2008 - νύμφ)
ΤέκναΜιχαήλ, Παναγιώτης, Κοσμάς
ΓονείςΜιχάλης Μενιδιάτης, Χρύσα Μενιδιάτη-Καλογράνη
ΑδέλφιαΒαγγέλης Καλογράνης, Μαίρη Καλογράνη
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΤραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματαΠοπ

Πίνακας περιεχομένων

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1974. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής και μάλιστα διαθέτει και μάστερ[1].

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Έκανε επιτυχία με το τραγούδι «Μόνο Τα Μάτια Σου» και το πρώτο του CD single, «Για Μένα». Το 2005 κυκλοφόρησε την ολοκληρωμένη του δουλειά «Στ' Αστέρια Κάνω Μια Ευχή", με δεκατέσσερα τραγούδια, όπως «Ενοικιάζεται» και «Κυριακές». Το εν λόγω άλμπουμ ήταν στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το 2006[2].

Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε και δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βήμα Βήμα». Επιτυχία του από το δίσκο αυτό ήταν το τραγούδι "Απόψε Λείπεις".

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • 1994 - Συμβουλές
  • 2004 - Για Μένα
  • 2005 - Στ’ Αστέρια Κάνω Μια Ευχή
  • 2006 - Βήμα Βήμα
  • 2007 - Απόψε Λείπεις
  • 2008 - Χρυσή Δισκοθήκη
  • 2008 - Ε Και Τι Έγινε
  • 2009 - Κάποιες Στιγμές
  • 2016 - Χρήστος Μενιδιάτης-Live

SinglesΕπεξεργασία

  • 2011 - Τώρα Σε Ψάχνω Παντού
  • 2012 - Πάνω Απ’ Όλα
  • 2013 - Δεν Πάμε Καλά
  • 2013 - Κάνε Δουλειά Σου
  • 2014 - Γύρνα Ξανά
  • 2015 - Άραγε Που Να’ Σαι
  • 2015 - Καίγομαι
  • 2015 - Τα Κλειδιά (cover)
  • 2016 - Προσωρινά
  • 2016 - Τα Καλά Παιδιά
  • 2017 - Αδυναμία Μου
  • 2017 - Δε Μπορεί
  • 2018 - Δικαιολογίες
  • 2018 - Δε Μας Έκανε Καλό
  • 2019 - Στην Αυλή Της
  • 2019 - Δεν περνάνε οι νύχτες

ΝτουέταΕπεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία