Ο Χόρχε Γκαγιέγος (Jorge Gallegos, γεννημένος ως Χόρχε Αλμπέρτο Γκαγιέγος Ντίας Jorge Alberto Gallegos Díaz, 4 Αυγούστου 1979 -) είναι Μεξικανός ηθοποιός και τραγουδιστής.[1]

Χόρχε Γκαγιέγος
Jorge Gallegos cropped.jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση4 Αυγούστου 1979 (1979-08-04) (43 ετών)
Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙσπανικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
  • τραγουδιστής
Αξιοσημείωτο έργοΗ Γυναίκα Καταιγίδα
Niños Asesinos
Οικογένεια
ΓονείςΒίκτορ Μανουέλ Γκαγιέγος
Νάνσι Κριστίνα Ντίας
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Hasta Que El Dinero Nos Separe - 2009
  • Zacatillo, un lugar en tu corazón - 2010, ως Μάρλον[2]
  • Dos Hogares - 2011
  • Una familia con suerte - 2011
  • Amor bravío - 2012, ως Ελεουτέριο[3]
  • La mujer del vendaval - 2012, ως Λέντσο Κινιόνες[4]
  • Yo no creo en los hombres - 2014, ως Ορλάντο
  • La propuesta - 2015, (ταινία)
  • A que no me dejas - 2015/16, ως Φέλιξ
  • La candidata - 2016/17, ως Αντρές Φερρέρ
  • El vuelo de la Victoria - 2017, ως Ιγνάσιο "Νάτσο"
  • Hijas de la luna - 2018, ως Ρειμούντο
  • Niños asesinos - 2018, ως Ενρίκε Ρεντόν (ταινία)
  • El beso de la mujer araña - 2018, (θέατρο)
  • Silvia Pinal, frente a ti - 2019, ως Πέδρο Ινφάντε
  • Sin miedo a la verdad - 2019, ως Ραούλ (σειρά)[5]
  • El Dragón: El regreso de un guerrero - 2019 (γκεστ εμφάνιση)
  • Enemigo íntimo 2 - 2020, ως Άλαν Ροδρίγκες
  • Quererlo todo - 2020/21, ως Μπασούρτο[6]
  • La Negociadora - 2021, ως Μάουρο Γκουσμάν[7]

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία