Οι 3 Doors Down είναι ένα αμερικάνικο ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1994 από τους Brad Arnold (φωνητικά και ντραμς), Matt Roberts (κιθάρα) και Todd Harrell (μπάσο). Οι πωλήσεις του συγκροτήματος ανέρχονται σε πάνω από 20 εκατομμύρια άλμπουμ μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ The Better Life το 2000. Ακόμα, κάνουν πάνω από 300 συναυλίες το χρόνο και έχουν συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Lynyrd Skynyrd, οι Staind, οι Nickelback, οι Alter Bridge, οι Breaking Benjamin, οι Three Days Grace, οι Alter Bridge, οι Seether, οι Shinedown και οι Daughtry.

3 Doors Down
Crowd shot.jpg
Πληροφορίες
ΠροέλευσηEscatawpa, Μισισίπι, Η.Π.Α
Μουσικά είδηΧάρντ Ροκ, Εναλλακτική ροκ
Παρουσία1994-σήμερα
Δισκογραφική εταιρείαUniversal Republic
Ιστοσελίδα3doorsdoen.com
ΜέληBrad Arnold
Matt Roberts
Todd Harrell
Chris Henderson
Greg Upchurch
Πρώην μέληRichard Liles
Daniel Adair

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • The Better Life (2000)
  • Away From The Sun (2002)
  • Seventeen Days (2007)
  • 3 Doors Down (2008)
  • Time of My Life (2011)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία