Άνοιγμα κυρίου μενού

H Agnes Monica Muljoto (1 Ιουλίου 1986), γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Agnez Mo, είναι Ινδονήσια τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός, ηθοποιός. Έχει ηχογραφήσει τρία παιδικά άλμπουμ. Επίσης έγινε παρουσιάστρια παιδικών τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Agnez Mo
Agnes Monica in 2009 Asia Song Festival.jpg
Ψευδώνυμο Agnez Mo[1]
Γέννηση 1 Ιουλίου 1986 (1986-07-01) (32 ετών)
Τζακάρτα, Ινδονησία
Χώρα πολιτογράφησης Ινδονησία
Ιδιότητα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης τραγούδι, κινηματογράφος
Καλλιτεχνικά ρεύματα R&B, pop και dance-pop
Βραβεύσεις 1 World Music Awards
Ιστοσελίδα http://agnezmo.com
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Lupus Milenia (1999)
  • Mr. Hologram (1999)
  • Pernikahan Dini (2001)
  • Amanda (2002)
  • Ciuman Pertama (2002)
  • Cinta Selembut Awan (2002)
  • Cewekku Jutek (2003)
  • Cantik (2004)
  • Bunga Perawan (2004)
  • Ku T'lah Jatuh Cinta (2005)
  • Pink (2006)
  • Romance In The White House (2006)
  • The Hospital (2006)
  • Kawin Muda (2006)
  • Jelita (2008)
  • Kawin Masal (2008)
  • Pejantan Cantik (2010)
  • Marissa (2011)
  • Mimo Ketemu Poscha (2012)

DiscographyΕπεξεργασία

  • Si Meong (1992)
  • Yess! (1995)
  • Bala-Bala (1996)
  • And the Story Goes (2003)
  • Whaddup A.. '?! (2005)
  • Sacredly Agnezious (2009)
  • Agnes Is My Name (2011)
  • Agnez Mo (2013)
  1. Ανακτήθηκε στις 3  Φεβρουαρίου 2019.