Άνοιγμα κυρίου μενού

Οι Ricchi e Poveri είναι ιταλικό μουσικό συγκρότημα της ποπ οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ιταλία το 1978 στην Eurovision με το τραγούδι Questo Amore όπου ήρθαν 12οι με 53 πόντους.

Ricchi e Poveri
Ricchi e Poveri casal1.jpg
Πληροφορίες
ΠροέλευσηΙταλία
Μουσικά είδηΠοπ
Παρουσία1967-σήμερα
ΜέληΑντζελο Σότζιου
Άντζελα Μπραμπάτι.
Πρώην μέληΜαρίνα Οκιένα, Φράνκο Γκάτι

ΜέληΕπεξεργασία

Πρώην μέλη

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Un diadema di successi (1976)
  • Ricchi & Poveri (1976)
  • I musicanti (1976)
  • Come eravamo (1980)
  • E penso a te (1982)
  • Mamma Maria (1982)
  • Voulez vous danser (1983)
  • Sarà perche ti amo (1983)
  • Ieri & oggi (1983)
  • Dimmi quando (1985)
  • Cocco bello Africa (1987)
  • Nascerà Gesù (1988)
  • Buona giornata e... (1989)
  • I grandi successi (1994)
  • Parla col cuore (2001/2002)