Η Άντζι Σαβάτζ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός σε έργα του ερωτικού τομέα για ενήλικες.

Άντζι Σαβάτζ
Angie Savage 2008.jpg
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Angie Savage (Αγγλικά)
Γέννηση12  Νοεμβρίου 1979[1]
Σάντα Κρουζ
Εθνικότηταwhite Americans[2]
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών και ηθοποιός[3][4]
ΒραβεύσειςΒραβεία AVN (2008)[5]
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1981 στο Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας. Πρωτοεμφανίστηκε το 2005 σε έργα σκληρού πορνό. Από τότε έχει πάνω από 70 ταινίες στο ενεργητικό της.

Ενδεικτική φιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2006: Girlvana 2
  • 2007: Babysitters
  • 2007: Jack's Big Tit Show 6
  • 2008: Fallen
  • 2008: No Man's Land (Pornofilm) 44
  • 2010: This Ain't Baywatch XXX

ΒραβεύσειςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. (Αγγλικά) Internet Movie Database. nm1950085. Ανακτήθηκε στις 11  Ιουνίου 2019.
  2. (Αγγλικά) Internet Movie Database.
  3. (Ρουμανικά) CineMagia. 933019. Ανακτήθηκε στις 4  Απριλίου 2022.
  4. (Ρουμανικά) CineMagia. 164961. Ανακτήθηκε στις 4  Απριλίου 2022.
  5. «2008 AVN Awards Winners Announced». AVN.