Άνοιγμα κυρίου μενού

Έιμι Ντάιαμοντ

Σουηδή τραγουδίστρια

Η Έιμι Ντάιαμοντ (Amy Diamond, πραγματικό όνομα: Amy Linnéa Deasismont, 15 Απριλίου 1992) είναι Σουηδή τραγουδίστρια.

Έιμι Ντάιαμοντ
AmyDiamond.jpg
Γέννηση 15  Απριλίου 1992[1]
Νόρσεπινγκ[2]
Ψευδώνυμο Amy Diamond
Υπηκοότητα Σουηδία
Ιδιότητα τραγουδιστής, ηθοποιός και καλλιτεχνικό πατινάζ
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Ποπ μουσική
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Πίνακας περιεχομένων

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΔίσκοιΕπεξεργασία

  • This Is Me Now (2005)
  • Still Me Still Now (2006)
  • Music In Motion (2007)
  • Music In Motion - Gold Edition (2008)
  • En Helt Ny Jul (2008)
  • Swings and Roundabouts (2010)

ΣινγκλΕπεξεργασία

  • What's In For Me (2005)
  • Welcome to the City (2005)
  • Shooting Star (2005)
  • Don't Cry Your Heart Out (2006)
  • Big Guns (2006)
  • It Can Only Get Better (2006)
  • Is It Love? (2007)
  • Stay My Baby (2007)
  • Thank you (2008)
  • It's My Life (2009)
  • Up! (2009)
  • Brand New Day (2010)
  • Bittersweet (2010)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία