Άνοιγμα κυρίου μενού

Έιμι Ντάιαμοντ

Σουηδή τραγουδίστρια

Η Έιμι Ντάιαμοντ (Amy Diamond, πραγματικό όνομα: Amy Linnéa Deasismont, 15 Απριλίου 1992) είναι Σουηδή τραγουδίστρια.

Έιμι Ντάιαμοντ
AmyDiamond.jpg
Γέννηση 15  Απριλίου 1992[1]
Νόρσεπινγκ[2]
Ψευδώνυμο Amy Diamond
Υπηκοότητα Σουηδία
Ιδιότητα τραγουδιστής, ηθοποιός και καλλιτεχνικό πατινάζ
Είδος τέχνης Ποπ μουσική
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Πίνακας περιεχομένων

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΔίσκοιΕπεξεργασία

  • This Is Me Now (2005)
  • Still Me Still Now (2006)
  • Music In Motion (2007)
  • Music In Motion - Gold Edition (2008)
  • En Helt Ny Jul (2008)
  • Swings and Roundabouts (2010)

ΣινγκλΕπεξεργασία

  • What's In For Me (2005)
  • Welcome to the City (2005)
  • Shooting Star (2005)
  • Don't Cry Your Heart Out (2006)
  • Big Guns (2006)
  • It Can Only Get Better (2006)
  • Is It Love? (2007)
  • Stay My Baby (2007)
  • Thank you (2008)
  • It's My Life (2009)
  • Up! (2009)
  • Brand New Day (2010)
  • Bittersweet (2010)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία