Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Ζντράβκο Τσόλιτς, επίσης γνωστός ως Τσόλα (Zdravko Čolić, Σαράγεβο, 30 Μαΐου 1951) είναι Σέρβος τραγουδιστής γνωστός στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εκπροσώπησε τη Γιουγκοσλαβία στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον το 1973 με το τραγούδι Gori Vatra, όπου ήρθε 15ος με 65 πόντους.

Zντράβκο Τσόλιτς
ZdravkoColic.JPG
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Здравко Чолић (Σερβικά)
Γέννηση 30 Μαΐου 1951 (1951-05-30) (68 ετών)
Σαράγεβο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη Civil Ensign of Yugoslavia (1950–1992).svg
Κατοικία Σαράγιεβο
Εθνικότητα Country flag Σερβική
Χώρα πολιτογράφησης Σερβία
Σπουδές School of Economics and Business Sarajevo
Ιδιότητα τραγουδιστής, μουσικός και μουσικός παραγωγός
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμςΕπεξεργασία

  • Ti i ja (1975)
  • Ako priđeš bliže (1978)
  • Zbog tebe (1980)
  • Malo pojačaj radio (1982)
  • Šta mi radiš (1983)
  • Ti si mi u krvi (1985)
  • Zdravko Čolić (1988)
  • Da ti kažem šta mi je (1990)
  • Kad bi moja bila (1997)
  • Okano (2000)
  • Čarolija (2003)
  • Belgrade Arena (2005)
  • Zavičaj (2006)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία