Κατάλογος έργων της Πινακοθήκης Μπρέρα

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο έργων της Πινακοθήκης Μπρέρα.

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Ambrogio Lorenzetti 021.jpg Αμπρότζο Λορεντσέττι Παρθένος και Βρέφος
Lorenzo veneziano, polittico di Santa Maria della Celestia.jpg Λορέντσο Βενετσιάνο Πολύπτυχο της Σάντα Μαρία ντελλα Τσελέστια
Gentile da Fabriano 048.jpg Τζεντίλε ντα Φαμπριάνο Πολύπτυχο της Valle Romita
Gentile da Fabriano, Kreuzigung.jpg Τζεντίλε ντα Φαμπριάνο Σταύρωση
Stefano da verona, adorazione dei magi, 1435, 47x72 cm, milano, pinacoteca di brera.jpg Στέφανο ντα Βερόνα Το ταξίδι και η προσκύνηση των Μάγων
Piero della Francesca 046.jpg Πιέρο ντελλα Φραντσέσκα Pala di Brera
(Παρθένος και Βρέφος με αγίους και τον δωρητή Φεντερίκο ντα Μοντεφέλτρο)
Vincenzo foppa, pala di santa maria delle grazie.jpg Βιντσέντσο Φόππα Πολύπτυχο της Σάντα Μαρία ντελλε Γκράτσιε
Vincenzo Foppa 003.jpg Βιντσέντσο Φόππα Το μαρτύριο του Αγίου Σεβαστιανού
Giovannei bellini, madonna greca, brera.jpg Τζοβάννι Μπελλίνι Madonna greca (Η Παναγία βρεφοκρατούσα)
Giovanni-Bellini-Pietá (1465).jpg Τζοβάννι Μπελλίνι Πιετά
Giovanni bellini, madonna di brera, 1510, 01.jpg Τζοβάννι Μπελλίνι Παρθένος και Βρέφος
Gentile e giovanni bellini, predica di san marco in alessandria 01.jpg Τζοβάννι Μπελλίνι & Τζεντίλε Μπελλίνι Το κήρυγμα του Αγίου Μάρκου στην Αλεξάνδρεια
St. Lucas altarpiece.jpg Αντρέα Μαντένια Πολύπτυχο του Αγίου Λουκά
Andrea Mantegna 109.jpg Αντρέα Μαντένια Παρθένος και Βρέφος με χερουβείμ
Mantegna Andrea Dead Christ.jpg Αντρέα Μαντένια Ο Χριστός νεκρός
Donato Bramante - Christ at the Column - WGA3050.jpg Ντονάτο Μπραμάντε Ο Χριστός στον στύλο
St Sebastian (Liberale da Verona).jpg Λιμπεράλε ντα Βερόνα Το μαρτύριο του Αγίου Σεβαστιανού
Luca signorelli, stendardo della flagellazione, madonna del latte in gloria 2.jpg Λούκα Σινιορέλλι Madonna del Latte (Παναγία Γαλακτοτροφούσα)
Luca signorelli, stendardo della flagellazione, flagellazione.jpg Λούκα Σινιορέλλι Η Μαστίγωση
Bartolomeo Montagna - Madonna and Child Enthroned with Saints - WGA16154.jpg Μπαρτολομέο Μοντάνια Παρθένος και Βρέφος ένθρονοι με Αγίους και αγγέλους μουσικούς
Leonardo study Christ lastsupper.JPG Λεονάρντο ντα Βίντσι Σχεδίασμα του Ιησού για τον Μυστικό Δείπνο
Cima da conegliano, san pietro in trono tra santi.jpg Τσίμα ντα Κονελιάνο Ο Άγιος Πέτρος ένθρονος μεταξύ του Ιωάννη Βαπτιστή και του Αποστόλου Παύλου
Cima da conegliano, san pietro martire e santi 01.jpg Τσίμα ντα Κονελιάνο Ο Άγιος Πέτρος Μάρτυρας με τους Αγίους Νικόλαο και Βενάδικτο
Giambattista Cima da Conegliano - Sacra Conversazione.jpg Τσίμα ντα Κονελιάνο Ιερά Συνομιλία
Vittore carpaccio, scuola degli albanesi, presentazione della vergine al tempio 01.jpg Βιττόρε Καρπάτσο Τα Εισόδια της Θεοτόκου
Vittore carpaccio, scuola degli albanesi, miracolo della verga fiorita.jpg Βιττόρε Καρπάτσο Το θαύμα της ανθισμένης ράβδου (Οι αρραβώνες της Παρθένου)
Vittore Carpaccio Disputation of St Stephen.jpg Βιττόρε Καρπάτσο Η διαμάχη του Αγίου Στεφάνου με το Συνέδριο
Lotto, pietà.jpg Λορέντσο Λόττο Πιετά
Lorenzo Lotto 048.jpg Λορέντσο Λόττο Γέρος ευγενής με γάντια
Lorenzo Lotto 040.jpg Λορέντσο Λόττο Προσωπογραφία της Λάουρα ντα Πόλα
Lorenzo Lotto 074.jpg Λορέντσο Λόττο Προσωπογραφία του Φέμπο ντα Μπρέσα
Bernardino Luini 003.jpg Μπερναρντίνο Λουίνι Η Παρθένος βρεφοκρατούσα με τον Ιωάννη και την Μάρθα
Bernardino Luini, madonna del roseto.jpg Μπερναρντίνο Λουίνι Madonna del Roseto (Η Παρθένος του Ροδώνα)
Raffaello - Spozalizio - Web Gallery of Art.jpg Ραφαήλ Οι γάμοι της Παρθένου
Titian - St Jerome - WGA22825.jpg Τιτσιάνο Ο Άγιος Ιερώνυμος μετανοών
Tiziano---Ritratto-del-Conte-Antonio-Porcia256.jpg Τιτσιάνο Ο κόμης Αντόνιο ντα Πόρτσα
Correggio 007.jpg Κορρέτζο Η Γέννηση
Correggio, adorazione dei magi, brera.jpg Κορρέτζο Η προσκύνηση των Μάγων
Carlo Crivelli - Coronation of the Virgin - WGA5782.jpg Κάρλο Κριβέλλι Πιετά και Στέψη της Παρθένου
Carlo Crivelli - Triptych of Camerino - WGA5781.jpg Κάρλο Κριβέλλι Τρίπτυχο Καμερίνο
Carlo Crivelli - Crucifix with the Virgin and St John the Evangelist - WGA5786.jpg Κάρλο Κριβέλλι Σταύρωση
Carlo Crivelli - Madonna della Candeletta - WGA5785.jpg Κάρλο Κριβέλλι Madonna della Candeletta
Paris Bordone - Gli amanti veneziani - Pinacoteca Brera, Milano.jpg Πάρις Μπορντόνε Βενετσιάνοι εραστές
Angelo Bronzino - Portrait of Andrea Doria as Neptune - WGA3261.jpg Άνιολο Μπροντσίνο Ο Αντρέα Ντόρια ως Ποσειδών
Jacopo Tintoretto - Finding of the body of St Mark - Yorck Project.jpg Τιντορέττο Η επανεύρεση του σώματος του Αγίου Μάρκου
Jacopo Tintoretto - Sts Helen and Barbara Adoring the Cross - WGA22434.jpg Τιντορέττο Άγιοι και δωρητές λατρεύουν τον Σταυρό
Jacopo Tintoretto - The Deposition - WGA22472.jpg Τιντορέττο Αποκαθήλωση
Paolo Veronese - Christ in the Garden of Gethsemane - WGA24847.jpg Πάολο Βερονέζε Ο Ιησούς στον κήπο της Γεθσημανής
Veronese, Paolo - Feast at the House of Simon - 1567-1570.jpg Πάολο Βερονέζε Δείπνο στο σπίτι του Σίμωνα
Paolo Veronese - Baptism and Temptation of Christ - WGA24834.jpg Πάολο Βερονέζε Η Βάπτιση και οι πειρασμοί του Χριστού
Paolo Veronese - Last Supper - WGA24886.jpg Πάολο Βερονέζε Ο Μυστικός Δείπνος
Agostino Carracci Cristo e l'adultera - Brera.jpg Αννίμπαλε Καρράτσι Ο Χριστός και η Σαμαρείτις
Orazio Gentileschi - Sts Cecilia, Valerianus and Tiburtius - WGA8575.jpg Οράτσιο Τζεντιλέσκι Οι μάρτυρες Βαλεριανός, Τιβούρτιος και Καικιλία
CaravaggioEmmaus.jpg Καραβάτζο Δείπνον εις Εμμαούς
Guido Reni 044.jpg Γκουίντο Ρένι Οι Άγιοι Πέτρος και Παύλος
Guercino Abramo ripudia Agar.jpg Γκουερτσίνο Ο Αβραάμ διώχνει την Άγαρ
Giovanni Battista Piazzetta - Rebecca at the Well - WGA17429.jpg Τζιοβάνι Μπατίστα Πιατσέττα Η Ρεβέκκα στο πηγάδι
Giovanni Battista Tiepolo - Temptations of St Anthony - WGA22254.jpg Τζανμπαττίστα Τιέπολο Οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου
Giovanni Battista Tiepolo - The Madonna of Carmel and the Souls of the Purgatory - WGA22270.jpg Τζανμπαττίστα Τιέπολο Η Παναγία του όρους Καρμήλου και οι ψυχές του Καθαρτηρίου
Giovanni Antonio Canal, il Canaletto - View of the Bacino di San Marco (St Mark's Basin) - WGA03899.jpg Καναλέττο Βενετία, το δουκικό ανάκτορο
Pompeo Batoni - Virgin and Child with Saints - WGA1512.jpg Πομπέο Μπατόνι Παρθένος και Βρέφος με αγίους και αγγέλους
Pietro Longhi - The Tooth Puller - WGA13403.jpg Πιέτρο Λόνγκι Ο οδοντίατρος
Francesco Guardi - The Grand Canal, Looking toward the Rialto Bridge - WGA10843.jpg Φραντσέσκο Γκουάρντι Το Μεγάλο Κανάλι και η γέφυρα του Ριάλτο
Bernardo Bellotto, il Canaletto - View of Gazzada near Varese - WGA01817.jpg Μπερνάρντο Μπελλόττο Άποψη της Γκατσάντα, κοντά στο Βαρέζε
Francesco Hayez - The Last Moments of Doge Marin Faliero - WGA11223.jpg Φραντσέσκο Άγιετς Οι τελευταίες στιγμές του δόγη Μαρίνου Φαλιέρου
El Beso (Pinacoteca de Brera, Milán, 1859).jpg Φραντσέσκο Άγιετς Το φιλί
Fattori il-riposo.jpg Τζοβάννι Φαττόρι Το κόκκινο κάρο
Silvestro Lega 001.jpg Σιλβέστρο Λέγκα Η πέργκολα
Immagine-Umberto boccioni la città che sale.jpg Ουμπέρτο Μποτσόνι Η πόλη που ανεβαίνει
Rissa in galleria boccioni 1910.jpg Ουμπέρτο Μποτσόνι Συμπλοκή στην Γκαλλερία Βιττόριο Εμανουέλε
El Greco 030.jpg Ελ Γκρέκο Διαλογισμός του Αγίου Φραγκίσκου και του αδελφού Λέοντα επί του θανάτου
Peter Paul Rubens - Last Supper - WGA20255.jpg Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς Ο Μυστικός Δείπνος
Rembrandt - Portrait of a Young Woman - WGA19199.jpg Ρέμπραντ Προσωπογραφία της αδελφής του καλλιτέχνη