Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Χίου

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Χίου.

Σωματεία μέληΕπεξεργασία

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Άτλας Νεοχωρίου Αθλητικός Όμιλος Άτλας Νεοχωρίου Δήμος Χίου Νεοχώρι Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Δήμος Χίου Άγιος Γεώργιος Συκούσης Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Δάφνη Δαφνώνα Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δάφνη Δαφνώνα Δήμος Χίου Δαφνώνας Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Ηρακλής Θυμιανών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλής Θυμιανών Δήμος Χίου Θυμιανά Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Θύελλα Χαλκειούς Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Χαλκειούς Δήμος Χίου Χαλκειόν Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Κανάρης Νενήτων Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Κανάρης Νενήτων Δήμος Χίου Νένητα Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Μικρασιατική Χίου Μικρασιατική Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Χίου Δήμος Χίου Χίος Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Πανεπιστήμιο Αθλητικός Σύλλογος Φοιτητών Σχολής Επιστήμων Διοίκησης Δήμος Χίου Χίος Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Ποσειδών Καρδαμύλων Ένωση Φιλάθλων Καρδαμύλων Ποσειδών Δήμος Χίου Καρδάμυλα Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Πύργος Πυργίου Αθλητικός Όμιλος Πύργος Πυργίου Δήμος Χίου Πυργί Χίου Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Φάρκαινα Κονταρίου Κοινωνικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Φάρκαινα Κονταρίου Δήμος Χίου Χίος Α΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Α.Ε. Καλαμωτής Αθλητική Ένωση Καλαμωτής Δήμος Χίου Καλαμωτή Χίου Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Α.Ε. Κυβέλη-Λέων Βροντάδου Αθλητική Ένωση Κυβέλη-Λέων Βροντάδου Δήμος Χίου Βροντάδος Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Βαρβασιακός Βαρβασιακός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Χίου Χίος Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Ένωση Λαγκάδας-Συκιάδας Αθλητικός Σύλλογος Ένωση Λαγκάδας-Συκιάδας Δήμος Χίου Λαγκάδα Χίου Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Ερασιτέχνης Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ερασιτέχνης Δήμος Χίου Χίος Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Κλασσικό και Μίνι Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Κλασσικό και Μίνι Δήμος Χίου Χίος Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Κιβωτός Κόσμου Αιγαίου Αθλητικός Σύλλογος Κιβωτός Κόσμου Αιγαίου Δήμος Χίου Χίος Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Λαίλαπας Λειβαδίων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Λαίλαπας Λειβαδίων Δήμος Χίου Χίος Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Λέων Αφροδισίων Αθλητικός Όμιλος Λέων Αφροδισίων Δήμος Χίου Αφροδίσια Χίου Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Όμηρος Καλλιμασιάς Αθλητικός Σύλλογος Όμηρος Καλλιμασιάς Δήμος Χίου Καλλιμασιά Χίου Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Πανοινούσσιος Αθλητικός Όμιλος Πανοινούσσιος Δήμος Οινουσσών Οινούσσες Β΄ Ε.Π.Σ. Χίου
Αναγέννηση Θολοποταμίου Αθλητικός Όμιλος Αναγέννηση Θολοποταμίου Δήμος Χίου Θολοποτάμι Χίου Ανενεργό σωματείο από 2018-2019
Α.Ο. Ελάτας Αθλητικός Όμιλος Ελάτας Δήμος Χίου Ελάτα Χίου Ανενεργό σωματείο
Π.Α.Ο. Καρυών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καρυών Δήμος Χίου Καρυές Χίου Ανενεργό σωματείο από 2016-2017
Κοφινάς-Σίφι Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Αθλητικός Σύλλογος Κοφινά-Σίφι Χίου Δήμος Χίου Χίος Ανενεργό σωματείο από 2017-2018
Α.Ε. Χίου-Βροντάδου Αθλητική Ένωση Χίου-Βροντάδου Δήμος Χίου Βροντάδος Ανενεργό σωματείο
Δόξα Χίου Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δόξα Χίου Δήμος Χίου Χίος Ανενεργό σωματείο από 2017-2018
Ολυμπιάδα Χίου Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα Χίου Δήμος Χίου Χίος Ανενεργό σωματείο από 2012-2013
Δ.Α.Ο. Καμποχώρων Δημοτικός Αθλητικός Όμιλος Καμποχώρων Δήμος Χίου Χαλκειόν Χίου Ανενεργό σωματείο από 2012-2013
Ήφαιστος Χίου Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ήφαιστος Χίου Δήμος Χίου Χίος Ανενεργό σωματείο από 2012-2013

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέονΕπεξεργασία

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

Περαιτέρω μελέτηΕπεξεργασία

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Χίου 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).