Κατάλογος των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Κύπρο, 2004-2009

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia
Ευρωβουλευτές
της Κύπρου
Παρατηρητές (2003)
Αντιπροσωπεία (2004)
6η περίοδος (2004)
7η περίοδος (2009)
8η περίοδος (2014)
9η περίοδος (2019)
π  σ  ε

Η παρούσα λίστα περιλαμβάνει τα 6 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Κύπρο για την περίοδο 2004-2009.

ΛίσταΕπεξεργασία

Όνομα Εθνικό Κόμμα Ομάδα Ευρωκοινοβουλίου Πηγή
Αδάμου, ΑδάμοςΑδάμος Αδάμου      Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού      Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά [1]
Δημητρίου, ΠαναγιώτηςΠαναγιώτης Δημητρίου      Δημοκρατικός Συναγερμός      Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα [2]
Κασουλίδης, ΙωάννηςΙωάννης Κασουλίδης      Δημοκρατικός Συναγερμός      Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα [3]
Ματσάκης, ΜάριοςΜάριος Ματσάκης      Δημοκρατικό Κόμμα      Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη [4]
Μάτσης, ΓιαννάκηςΓιαννάκης Μάτσης      Για την Ευρώπη      Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα [5]
Τριανταφυλλίδης, ΚυριάκοςΚυριάκος Τριανταφυλλίδης      Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού      Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά [6]

Κομματική εκπροσώπησηΕπεξεργασία

Εθνικό κόμμα Ομάδα Ευρωκοινοβουλίου Έδρες ±
     Δημοκρατικός Συναγερμός      Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
2 / 6
     Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού      Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά
2 / 6
     Δημοκρατικό Κόμμα      Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών
1 / 6
     Για την Ευρώπη      Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
1 / 6

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Adamos ADAMOU». www.europarl.europa.eu (στα Αγγλικά). Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 5 Ιουλίου 2019. Ανακτήθηκε στις 5 Ιουλίου 2019. 
  2. «Panayiotis DEMETRIOU». www.europarl.europa.eu (στα Αγγλικά). Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 26 Ιουλίου 2019. Ανακτήθηκε στις 26 Ιουλίου 2019. 
  3. «Ioannis KASOULIDES». www.europarl.europa.eu (στα Αγγλικά). Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2 Αυγούστου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Αυγούστου 2019. 
  4. «Marios MATSAKIS». www.europarl.europa.eu (στα Αγγλικά). Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 22 Ιουλίου 2019. Ανακτήθηκε στις 22 Ιουλίου 2019. 
  5. «Yiannakis MATSIS». www.europarl.europa.eu (στα Αγγλικά). Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 29 Ιουλίου 2019. Ανακτήθηκε στις 29 Ιουλίου 2019. 
  6. «Kyriacos TRIANTAPHYLLIDES». www.europarl.europa.eu (στα Αγγλικά). Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Αυγούστου 2019. Ανακτήθηκε στις 11 Αυγούστου 2019. 

ΠηγέςΕπεξεργασία