Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Πάνος Καλίδης (18 Φεβρουαρίου 1978) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Πάνος Καλίδης
Γέννηση18 Φεβρουαρίου 1978 (1978-02-18) (41 ετών)
Νέα Σεβάστεια, Δράμα
ΕθνικότηταΕλληνική
Ιδιότητατραγουδιστής
Όργαναφωνή

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1978 στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ την μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ο Πάνος Καλίδης ξεκινώντας την καριέρα του έκανε την πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε ηλικία 20 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, καθώς και σε γνωστά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε με συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη όπου γρήγορα ξεχώρισε ως λαϊκός καλλιτέχνης. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Φοίβο.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Πάνος Καλλίδης - 2005
  • Είσαι η αιτία - 2006
  • Aχ μοναξιά μου - 2006
  • Πας να με τρελάνεις - 2006
  • Μόνο εσύ - 2007
  • Ψυχούλα μου - 2008
  • Σε ποιο σπίτι να γυρίσω - 2008
  • Τι γίνεται - 2010
  • Μου τη χαλάς - 2010
  • Γεια σου - 2011
  • Παραγνωριστήκαμε - 2012
  • Τρελή Ιδέα - 2012
  • Τρελή Ιδέα (EP) - 2013
  • Τα καλύτερα μας χρόνια - 2013
  • Μία Ακόμα μαχαιριά - 2013
  • Έχω γιορτή - 2014
  • Έχω γιορτή - 2014 (Remix από τους Master Tempo και τραγουδάει και η Evelina μαζί με τον Καλίδη)
  • Σπίρτο - 2015
  • Το καλοκαίρι μπήκε - 2015
  • Τώρα Που Γυρίζει - 2015
  • Θα Αμαρτήσω - 2016
  • Κου Πεπε - 2016
  • Γύρω Γύρω Όλοι - 2016
  • Ανάστα - 2016
  • Πότε Βούδας Πότε Κούδας (Valedino Remix) - 2018
  • Ανάθεμα - 2018
  • Κλείσε το στόμα - 2018
  • Τώρα Είναι Η Σειρά Σου - 2019

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία