Ο Παρκ Τσάνγιολ (박찬열) είναι Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής και ηθοποιός.[2][3]

Πακ Τζανυολ
Chanyeol during the Exo Planet 5 – Exploration concert on December 2019 (6).jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση27  Νοεμβρίου 1992[1]
Σεούλ
ΨευδώνυμοLoey
Χώρα πολιτογράφησηςΝότια Κορέα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΚορεατική γλώσσα
Ιαπωνικά
Κινεζικά
Αγγλικά
ΣπουδέςKyung Hee Cyber University
Inha University
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητατραγουδιστής
ράπερ
μοντέλο
ηθοποιός
χορευτής
τραγουδοποιός
ηθοποιός τηλεόρασης
τραγουδιστής-τραγουδοποιός
ηθοποιός ταινιών
παραγωγός
visual
Περίοδος ακμής2012
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

ΤαινίαΕπεξεργασία

  • 2015 - Salut d'Amour
  • 2016 - So I Married an Anti-fan

Τηλεοπτικές σειρέςΕπεξεργασία

  • 2008 - High Kick!
  • 2012 - To The Beautiful You
  • 2013 - Royal Villa
  • 2015 - Exo Next Door
  • 2017 - Missing 9
  • 2018 - Memories of the Alhambra

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία