Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Υβόν Κάττερφελντ (Yvonne Catterfeld, 2 Δεκεμβρίου 1979) είναι Γερμανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια.

Υβόν Κάττερφελντ
Yvonne Catterfeld 477.jpg
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Yvonne Catterfeld (Γερμανικά)
Γέννηση 2 Δεκεμβρίου 1979
Ερφούρτη, Γερμανία Country flag
Εθνικότητα Country flag Γερμανική
Χώρα πολιτογράφησης Γερμανία
Σπουδές d:Q1581360 και Ανώτερη Σχολή για τη Μουσική και το Θέατρο «Φέλιξ Μέντελσον Βαρτόλντυ» στη Λειψία
Ιδιότητα ηθοποιός, ηθοποιός φωνής, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός ταινιών[1]
Σύζυγος Oliver Wnuk
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματα Ποπ
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Γεννήθηκε στην Ερφούρτη.

Πίνακας περιεχομένων

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμςΕπεξεργασία

  • Meine Welt (2003, πλατινένιο)
  • Farber Meine Welt (2004, χρυσό)
  • Unterwegs (2005)
  • Aura (2006)

ΣινγκλςΕπεξεργασία

  • Komm Zurück Zu Mir (2001)
  • Niemand Sonst (2002)
  • Gefühle (2003)
  • Für Dich (2003)
  • Du Hast Mein Herz Gebrochen (2004)
  • Du Bleibst Immer Noch Du (2004)
  • Sag Mir-Was Meinst Du (2004)
  • Glaub An Mich (2005)
  • Eine Welt Ohne Dich (2005)
  • Where Does The Love Go (2006)
  • Erinner'Mich Dich Zu Vergessen (2006)
  • Die Zeit Ist Reif (2007)

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Gute Zeiten, schlechte Zeiten (2001-2005)
  • Hallo Robie! (2005)
  • Tatort - Der name der Orchidee (2005)
  • Sophie - Braut wider Willen (2005-2006)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 14  Ιουνίου 2019.