Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Αλέξις Τέξας (Alexis Texas, 25 Μαΐου 1985) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ταινιών πορνό. Έχει καταβολές απο την Γερμανία,την Νορβηγία και το Πουέρτο Ρίκο.

Αλέξις Τέξας
Alexis Texas 2017 (cropped).jpg
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Alexis Texas (Αγγλικά)
ΨευδώνυμοAlexis Texas
Γέννηση25  Μαΐου 1985
Παναμάς
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
ΣπουδέςTexas State University
Ιδιότηταηθοποιός πορνό, ηθοποιός και ηθοποιός ταινιών
ΣύζυγοςMr. Pete
ΒραβεύσειςAVN Award
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Η Αλέξις γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1985 στο Κάστροβιλ του Τέξας[1]. Εργάστηκε από νεαρή ηλικία σε διάφορα μπαρ και έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε πορνογραφική ταινία το 2006 σε ηλικία 21 ετών. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός ερωτικών ταινιών. Έχει λάβει μέρος σε 502 ταινίες σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου. Στην καριέρα της έχει επιτύχει αρκετές βραβεύσεις, καθώς αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση που έκανε προσφάτως, καθώς είπε πως δεν θα επιθυμούσε να γυρίσει κάποιο έργο με έγχρωμο πρωταγωνιστή, σχόλιο το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό και κακοχαρακτηρίστηκε από πολλούς.

Ενδεικτική φιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2008: Girlvana 4
  • 2008: Big Ass Fixation 3
  • 2008: Alexis Texas Is Buttwoman
  • 2008: Cheerleaders
  • 2008: Not The Bradys XXX: Marcia, Marcia, Marcia!
  • 2008: Evil Pink 4
  • 2009: Women Seeking Women 56
  • 2009: Discovering Alexis Texas
  • 2009: Ass Worship 11
  • 2009: The Office – A XXX Parody
  • 2009: 2040
  • 2009: Deviance
  • 2009: Slutty and Sluttier 9
  • 2010: Tori Black Is Pretty Filthy 2
  • 2010: Batman XXX: A Porn Parody
  • 2010: Speed (Pornofilm)

ΒραβεύσειςΕπεξεργασία

  • 2010: AVN Award: "Best All-Girl Group Sex Scene" (για το Defiance, παρτενέρ Τίγκαν Πρίσλεϊ, Σάνι Λεόν και Εύα Αντζελίνα)
  • 2010: F.A.M.E. Award: Best Ass
  • 2010: F.A.M.E. Award: Hottest Body
  • 2011: AVN Award: Best All-Girl Three-Way Sex Scene

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία