Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Βέσα Άλαρε (Vesa Alare, γεν. 20 Αυγούστου 1941) είναι Φινλανδός τραγουδιστής και συνθέτης.

Βέσα Άλαρε
Γέννηση20 Αυγούστου 1941
Suomussalmi
ΕθνικότηταΦινλανδική
Χώρα πολιτογράφησηςΦινλανδία
Ιδιότητατραγουδιστής και συνθέτης
Όργαναφωνή

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Muistojen polku (1980)
  • Kulje kanssani (1982)
  • Lallien parhaat (1985)
  • Huoleton kulkija (1985)
  • Kanssasi kuljen kuutamoon (1988)
  • Elämän kultainen lanka (1990)
  • Nuoruuden tanssit (1995)
  • Kun haaveilla uskallat (1997)
  • Tanssilavan luona (2000)
  • Yöt illat elokuun (2001)