Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Σωματεία μέληΕπεξεργασία

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Αστέρας Τρίπολης Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αστέρας Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Superleague
Παναρκαδικός Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Δ' Εθνική
Αχιλλέας Παράλιου Άστρους Αχιλλέας Παράλιου Άστρους Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Παράλιο Άστρος Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Βρασιές Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Βρασιών Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Άγιος Ανδρέας Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ερμής Μελιγούς Αθλητικός Όμιλος Ερμής Μελιγούς Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Χειμερινή Μελιγού Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ηρακλής Βερβένων Σ.Φ.Ε.Α. Ηρακλής Βερβένων Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Βέρβενα Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Κορακοβούνι Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβούνι Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Κορακοβούνι Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Νικηταράς Δολιανών Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νικηταράς Δολιανών Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Κάτω Δολιανά Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Πανθυρεατικός Πανθυρεατικός Αθλητικός Όμιλος Άστρους Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Άστρος Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Πάρνων Αγίου Πέτρου Πάρνων Αγίου Πέτρου Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Άγιος Πέτρος Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Φορτούνα Ξηροπήγαδου Φορτούνα Ξηροπήγαδου Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Ξηροπήγαδο Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Δημητσάνα Αθλητική Ένωση Δημητσάνας Δήμος Γορτυνίας Δημητσάνα Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Δόξα Μεγαλόπολης Αθλητικός Όμιλος Δόξα Μεγαλόπολης Δήμος Μεγαλόπολης Μεγαλόπολη Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Φαλαισία Αθλητικός Όμιλος Φαλαισίας Δήμος Μεγαλόπολης Καμάρα Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Απόλλων Τυρού Α.Σ. Απόλλων Παραλίας Τυρού-Σαπουνακέικων Δήμος Νότιας Κυνουρίας Τυρός Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Λεωνίδιο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου Δήμος Νότιας Κυνουρίας Λεωνίδιο Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Μαρί Πουλίθρων Αθλητική Ένωση Μαρίου Πούλιθρα Δήμος Νότιας Κυνουρίας Πούλιθρα Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Παγγορτυνιακός Παγγορτυνιακός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
ΑΕΚ Τρίπολης ΑΕΚ Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Άρης Τρίπολης Άρης Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Παν Ελαιοχωρίου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Παν Ελαιοχωρίου Δήμος Τρίπολης Ελαιοχώρι Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ελπίδα Τρίπολης Αθλητικός Όμιλος Ελπίδα Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Κάψια Αθλητικός Όμιλος Κάψια Δήμος Τρίπολης Κάψια Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Κορύθι Αθλητική Ένωση Κορυθίου Δήμος Τρίπολης Άγιος Βασίλειος Μαντινείας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Μαντινειακός Μαντινειακός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Τρίπολης Άγιος Βασίλειος Μαντινείας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Νεστάνη Αθλητικός Όμιλος Νεστάνης Δήμος Τρίπολης Νεστάνη Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ορχομενός Λεβιδίου Σύλλογος Σωματικής Αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου Δήμος Τρίπολης Λεβίδι Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Π.Α.Ο. Κανδήλας Π.Α.Ο. Κανδήλας Δήμος Τρίπολης Κανδήλα Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Τεγέα Αθλητικός Όμιλος Τεγέας Δήμος Τρίπολης Στάδιον Αρκαδίας Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Μέγας Αλέξανδρος Τρίπολης Μέγας Αλέξανδρος Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Δόξα Τρίπολης Δόξα Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ανενεργό Σωματείο 2012-2013
Ηρακλής Σκοπής Εξωραϊστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Σκοπής Δήμος Τρίπολης Σκοπή Τριπόλεως Ανενεργό Σωματείο 2012-2013

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέονΕπεξεργασία

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

Περαιτέρω μελέτηΕπεξεργασία