Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Αναστασία Σεργκέγεβνα Ζαντορόζναγια (Ρώσικα: Анастаси́я Серге́евна Задоро́жная, γεννημένη 30 Αυγούστου του 1985), είναι Ρωσίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια.

Νάστια Ζαντορόζναγια
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση Αναστασία Σεργκέγεβνα Ζαντορόζναγια
30 Αυγούστου 1985 (1985-08-30) (33 ετών)
Βίτεγκρα, Περιφέρεια Βόλογκντα Flag of Russia.svg Ρωσία
Χώρα πολιτογράφησης Ρωσία
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ρωσικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ρωσικά
Σπουδές Ρωσική Ακαδημία Θεατρικών Τεχνών
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, Μοντέλο, Τραγουδίστρια
Περίοδος ακμής 1996
Ιστοσελίδα
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Πίνακας περιεχομένων

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Τα πρώτα χρόνιαΕπεξεργασία

Η Νάστια γεννήθηκε 30 στις Αυγούστου του 1985 στη περιοχή Βίτεγκρα της Ρωσίας, από οικογένεια στρατιωτικών.

Το 1996 έγινε σολίστ του παιδικού μουσικού συγκροτήματος« Νεποσέντι». Το 1999 έλαβε τον πρώτο ρόλο - στη σειρά Απλή αλήθεια. Το καλοκαίρι του 2002, μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο, εγγράφηκε στο Τμήμα Υποκριτικής της Ρωσικής Ακαδημίας Τέχνης Θεάτρου.

ΚαριέραΕπεξεργασία

Υποκριτική

Από το 1999-2003 έπαιξε στη σειρά «Απλή αλήθεια» και έπαιξε την μαθήτρια Αντζέλικα Σελιβεστρόβα (συμπρωταγωνίτησαν μαζί της και οι: Ντανίλα Κοζλόφσκι και Τατιάνα Αρντγκνόλτς.

Το 2005 , Αναστασία επιλέχθηκε για το ρόλο της Βασιλίσσας (Βάσια) - ο κύριος χαρακτήρας της σειράς Το Κλαμπ (Клуб). To Κλαμπ έγινε η πιο επιτυχημένη σειρά με πολύ υψηλή βαθμολογία στην ιστορία του καναλιού «MTV Russia». Η σειρά συνολικά περιείχε οκτώ κύκλους. Στη σειρά η Νάστια υποδύεται ένα κορίτσι το οποίο γίνεται ποπ σταρ, μαζί της συμπρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός Πιότρ Φιόντοροφ.

Το 2009 έπαιξε στην ταινία Έρωτας στην πόλη (Любовь в большом городе), με τον Αλεξέι Τσάντοφ, την Βέρα Μπρέζνιεβα, την Σβετλάνα Χότσενκοβα και με μία γκεστ συμμετοχή του Φιλίπ Κιρκόροφ.Το 2010 η Νάστια παίζει στην ταινία Λέσχη Ευτυχίας (Клуб счастья), με την Σοφία Σκάγια και τον Αλεξέι Μπαρντουκόφ την ίδια χρονιά έπαιξε στο δεύτερο σίκουελ της ταινίας Έρωτας στην πόλη (Любовь в большом городе 2). Το 2013 έπαιξε στο τρίτο σίκουελ της ταινίας Έρωτας στην πόλη (Любовь в большом городе 3).

Μουσική

Η Νάστια έχει βγάλει πολλά τραγούδια με βίντεο κλιπ με πολλές συνεργασίες. Τα περισσότερα τραγούδια τα έχει βγάλει από τη σειρά Κλαμπ, ενώ έχει τραγουδήσει και με τον Ρουμάνο τραγουδιστή Morandi.

Θέατρο

Η Νάστια δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις, άλλα έχει την ικανότητα, και έπαιξε σε επιτυχημένες και καλοσκηνοθετημένες.

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Έτος Ελληνικός Τίτλος Πρωτότυπος Τίτλος Ρόλος
1999-2003 Απλή Αλήθεια Простые истины Ανζέλικα Σελιβεστρόβα
2006-2009 Το Κλαμπ (τηλεοπτική σειρά) Клуб Βασιλίσσα/Μαρούσια
2009 Έρωτα στην πόλη (ταινία) Любовь в большом городе Αλίσα Γκρόμοβα
2010 Έρωτα στην πόλη 2 (ταινία Любовь в большом городе 2 Αλίσα Γκρόμοβα
2010 Λέσχη ευτυχίας (ταινία) Клуб счастья Ίνγκα
2013 Έρωτα στην πόλη 3 (ταινία) Любовь в большом городе 3 Αλίσα Γκρόμοβα

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία