Νίνο (τραγουδιστής)

Έλληνας καλλιτεχνης,τραγουδοποιος,συγγραφεας,παραγωγος.
(Ανακατεύθυνση από Νίνο)

Ο Στέφανος-Σακελλάριος Ξυπολιτάς, (Στοκχόλμη, 29 Ιουνίου 1981) γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Νίνο, είναι Έλληνας τραγουδιστής, στιχουργός, μουσικός, συνθέτης,παραγωγός,συγγραφέας.Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το πρώτο Fame Story, το 2002.

Νίνο
Nino Ksipolitas.jpg
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΣτέφανος-Σακελλάριος Ξυπολιτάς
29 Ιουνίου 1981 (1981-06-29) (41 ετών)
Στοκχόλμη, Σουηδία
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςνέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΤραγουδιστής,συνθέτης,στιχουργός,παραγωγός,συγγραφέας.
Περίοδος ακμής2002
Οικογένεια
ΣύζυγοςΧρυσή Βαρδινογιάννη
(2012-2017)
ΤέκναΓιώργος Ξυπολιτάς
Κάρεν-Αγάπη Ξυπολιτά
ΓονείςΣκεύος Ξυπολιτάς
Κάρεν Ξυπολιτά
Ιστότοπος
ninoxypolitas.com

Έχει κυκλοφορήσει 6 στούντιο άλμπουμ τα οποία έγιναν χρυσά και αρκετά επιτυχημένα singles. Επίσης, έχει κάνει live εμφανίσεις σχεδόν με όλους τους συναδέλφους του, όπως μεταξύ άλλων οι Άννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτης Γονίδης, Πασχάλης Τερζής, Έλενα Παπαρίζου, Λευτέρης Πανταζής, Βασίλης Καρράς, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Αλιάγας, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιάννης Πλούταρχος και Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν ανήκει σε κάποια δισκογραφική εταιρία,από τον Απρίλιο του 2022.

Καριέρα/ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και μεγάλωσε στη Ρόδο. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από 15 χρονών. Ήδη από τα σχολικά χρόνια, ο Νίνο δείχνει την αγάπη του για το τραγούδι και τη μουσική. Μέχρι την ηλικία των 16 χρόνων ήξερε να παίζει αρμόνιο, κιθάρα (ηλεκτρική, κλασική), ντραμς, φυσαρμόνικα, ακορντεόν, μπάσο,πιάνο (αυτοδίδακτος).

Πριν μπει στο Fame Story είχε ήδη αρχίσει εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, τόσο στη Ρόδο, όσο και στην Αθήνα και την Πάτρα. Η καριέρα του άρχισε αμέσως μετά την αποχώρησή του από το talent show, με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, Νίνο*Νίνο*Νίνο.

Το 2003 ήταν ο πιο διάσημος άνθρωπος στην Ελλάδα σύμφωνα με έρευνες. Το 2002 ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο μουσικό talent show, στο οποίο συμμετείχε.

Όσο βρισκόταν μέσα στο talent show,ήτανε κάθε εβδομάδα προστατευόμενος του κοινού.

Σε ένα live του Fame Story,ενώ ο ίδιος βρισκόταν εκτός,εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς να ενημερώσει κανέναν,την στιγμή που η Φωτεινή Τσιτσιγκού τραγουδούσε το μέρος της στο ντουέτο που θα έλεγαν μαζί εκείνη την ημέρα στο τραγούδι Το Ρόζ,και η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο.Αναγκαστικά η παραγωγή τον έβαλε υποψήφιο προς αποχώρηση για εκείνη την εβδομάδα,και το κοινό ψήφισε να αποχωρήσει ο ΝΙΝΟ,αν και ήταν ο πιό δημοφιλής και αγαπητός του κοινού,έχοντας υπόψιν οτι ήτανε προστατευόμενος του κοινού για όλες τις εβδομάδες που βρισκότανε μέσα στο talent show.

24/11/2002 τραγούδησε το "ομολογώ" και εκείνη την ημέρα αποχώρησε.Είχε ηδη ηχογραφήσει το τραγούδι,το οποίο είναι και μέσα στον δίσκο fame story the band,που ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις.

Εκείνη την ημέρα ξεκίνησαν ολα.

Ο δίσκος του πούλησε πάνω από 30.000 αντίτυπα σε 3 εβδομάδες. Σαν ναυαγοί, Ας τελειώσουμε, Θέλω να σε δω, Όλος ο κόσμος, Σκότωσέ με, Καλημέρα μου λες,Σταμάτα, ήταν τα τραγούδια που ξεχώρισαν πολύ.

Μέχρι και σήμερα είναι αγαπημένα.

Η απονομή του πρώτου του χρυσού δίσκου με τίτλο "ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ ΝΙΝΟ" πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Πλατεία Συντάγματος,στο κέντρο της Αθήνας.

Δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα απο τους χιλιάδες ανθρώπους που παρεβρέθηκαν εκεί.

Ο κόσμος τον αγάπησε απο την αρχή.

Εκείνη την περίοδο συνεργάστηκε με την Αννα Βισση,με την Πεγκυ Ζήνα,τα top ονόματα εκείνης της περιοδου.

Το 2004 πήρε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου στα βραβεία STATUS.

Το 2005 έκανε πάταγο με τη δισκογραφική του δουλειά όπως το “Φοβάμαι” που σάρωσε στα βραβεία και πέρα από αυτό είχαν ενοχληθεί και οι ψυχίατροι με το βίντεο κλιπ του, όπου αναγκάστηκαν να του στείλουν εξώδικο μέσω της Προέδρου τους, για να κατέβει το βίντεο, με την αιτιολογία ότι θίγει τους ψυχικά ασθενείς.

Φυσικά ο ΝΙΝΟ το είχε προβλέψει αυτό, είχε κάνει έρευνα πριν γυρίσει το βίντεο κλιπ, περνώντας μέσα από ψυχιατρεία, μιλώντας με τους ασθενείς και τότε είχε πει ότι αυτό που δείχνει το κλιπ είναι πολύ λίγο σε σχέση με την πραγματικότητα,συν το οτι είναι απλά ενα βίντεο,όπως και στις ταινίες.

Το “Ακόμα σε ζητώ” είναι πια στην καρδιά όλων (το τραγούδι αυτό δεν προωθήθηκε ποτέ, δεν έγινε βιντεο κλιπ. Τότε έπαιζε τεράστιο ρόλο το αν θα το κάνεις κλιπ ή όχι)

Το “Για να είμαι ειλικρινής” επίσης έφτασε στην κορυφή και τραγουδήθηκε όσο κανένα άλλο εκείνη τη χρονιά.

Το 2006 τα τραγούδια του άγγιξαν και πάλι την κορυφή.

Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Κώστα Καραφώτη με τεράστια επιτυχία επίσης.

Έρωτά μου, Επηρεάστηκα, η διασκευή του κομματιου “Όταν” του Φιλιππου Νικολάου,και άλλα πολλά έγιναν τεράστιες επιτυχίες.

Το 2007, μόλις 26 χρονών, μετά απο την πιο πετυχημένη σεζόν ίσως στην ιστορία, με τον Πασχάλη Τερζή και την Έλενα Παπαριίζου, κακοποιοί του έστησαν καρτέρι θανάτου, 13 σφαίρες από τις 40 του γεμιστήρα αυτόματου πολυβόλου πέτυχαν το τζιπ του ΝΙΝΟ, με συνοδηγό τον αδερφό του.

Οι αρχές είπαν οτι επρόκειτο για λάθος.Αυτό το γεγονός άλλαξε τελείως τη ζωή του ΝΙΝΟ,λέει ο ίδιος.

Το 2008 βγήκε το τραγούδι “Κακό παιδί” το οποίο πάλι έφτασε στην κορυφή από τον δίσκο “Θαύματα”. Άλλη μια τεράστια επιτυχία.

Τότε συνεργάστηκε με τον Βασίλη Καρρά και την Δέσποινα Βανδή στο Διογένης Παλλας.

Μετά απο αυτή τη συνεργασία συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Στάμο και την Χρύσπα στο Θάλασσα,ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα.

Το 2009 κατατάχθηκε στον Ελληνικό στρατό.

Παρουσιάστηκε με τον πατέρα του στις 06:00 το πρωί στις 18 Μαΐου.

Τον χειμώνα του 2009 εμφανιζόταν στο Room για περιορισμένες εμφανίσεις,με τεράστια επιτυχία.

Απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2010.

Λίγες ημέρες πρίν απολυθεί απο τον Ελληνικο Στρατό,κυκλοφόρησε ακόμη μία δισκογραφική δουλειά του ΝΙΝΟ, με τίτλο Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Την κυκλοφορία του δίσκου αυτού,του την ανακοίνωσε ο διοικητής του,δείχνοντάς του μία εφημερίδα που είχε ως δώρο τον δίσκο του,χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος οτι θα κυκλοφορήσει ο δίσκος του.

Εκείνα τα χρόνια είχε μία διαμάχη με τον τότε διευθυντή της τότε δισκογραφικής που ανήκε,δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ίδια την δισκογραφική εταιρία,ή με κάποιον άλλον απο την δισκογραφική

Έληξε το συμβόλαιό του,και συνεργάστηκε με τον Φοίβο.

Το 2010 κυκλοφόρησε το τραγουδι “Θεός”.

Το 2010 συνεργάστηκε ξανα με τον Σταμάτη Γονίδη στο κέντρο Θεα,με τεράστια επιτυχια.

Άλλο ένα hit στην κορυφή όπου ολοι οι Έλληνες αγάπησαν.

Άλλη μια δεκαετία ξεκινούσε για τον ΝΙΝΟ.

(500.000 άνθρωποι περίπου έχουν προσπαθήσει να περάσουν μέσα από talent show δηλώνοντας συμμετοχή έως και σήμερα.Έρευνες δείχνουν πως ο ΝΙΝΟ είναι ο μοναδική προσωπικότητα που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο όχι μόνο όσο βρισκόταν στο Fame Story, αλλά και μετά από εκεί.)

Το 2011 κυκλοφόρησε το τραγούδι ΟΚ, (Ο)λική (Κ)αταστροφή το ονομάζει εκείνος, το οποίο επίσης έφτασε στην κορυφή των charts.

Το 2012 άλλο ένα τραγούδι του εκανε τεράστια επιτυχία.

“Κοινός παρονομαστής”, “Απόψε δεν πάμε σπίτι” και άλλα, ακολούθησαν τον ΝΙΝΟ.

Τότε συνεργάστηκε με τον Κωνσταντινο Αργυρό και την Αντελα Δημητρίου στο Rex.

Εκείνη την εποχή έδωσε και ένα τραγούδι στον Γιάννη Πλούταρχο, “Πόσο ωραία μάτια έχεις” και τότε ένας πολύ γνωστός στιχουργός είχε πει “δεν έχω ξανακούσει ποτέ τόσο ωραία ερωτική εξομολόγηση σε τραγούδι”.

Το 2012 τον Δεκέμβριο παντρεύτηκε, το 2017 το ζευγάρι πηρε διαζύγιο.

Το 2013 γινεται πατέρας. Έρχεται στον κόσμο ο γιος του.

Το πρώτο εγγόνι και απ’ τις δυο πλευρές.

Το 2013-2014 συνεργάστηκε με την Ναταάσα Θεοδωρίδου στο κέντρο Astra live στη Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές της ίδιας χρονιάς συνεργάστηκε και με τον Σάκη Ρουβά στο κέντρο Πυλη Αξιού στην Θεσσαλονικη.

Το 2014 έρχεται η κόρη του.

Το δεύτερο εγγόνι και απ’ τις δυο πλευρές.

Ο ΝΙΝΟ απο το 2013 αποφάσισε να κανει εμφανίσεις σε μικρότερα κέντρα,όπως το Cabaret στο κολωνάκι και το Markiz στη θεσσαλονικη.

Όπως και έκανε,με τεράστια πάντα επιτυχία.Συνεργάστηκε με την Χριστινα Μηλιου,και την Αποστολια Ζωη.

Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει διάφορα τραγούδια, όπως το “Τόσο περίπου σ’ αγαπώ”, “Σμπαράλια”, “Αλήτης”, “100 φορές”, “Καταπληκτικα”.

Το 2015 κυκλοφορεί ο 6ος ολοκληρωμένος δίσκος του ΝΙΝΟ, “Έρχεται η Νύχτα”.

Την ίδια χρονιά,επέλεξε να εμφανιστεί για ακόμη μία φορά στα βραβεία της χρονιάς τραγουδώντας το Ελλάς,έχοντας κάνει αλλαγή στον στίχο,λέγοντας "μα τα Mad είναι στημένα,κιαπο πρίν ξεπουλημένα" φορώντας ένα μπουφάν(το μοναδικό που υπάρχει) με την γαλανόλευκη σημαία πάνω και λευκά γάντια.Πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση.

Τον χειμώνα του 2015 συνεργάστηκε για μία μικρή σεζόν με τον Λευτέρη Πανταζή.

Το 2016 συνεργάστηκε με την Έλλη Κοκκίνου στο νυχτερινό κέντρο Romeo.

Στο ίδιο κεντρο συνεργάστηκε με τον Λάμπη Λιβιεράτο

Τώρα ο ΝΙΝΟ είναι ακόμα εδώ.

Έχει κυκλοφορήσει επίσης, το “Κάνε με χώμα”, το “Μπαμ”, το “Κρύβομαι κάτω από τη βροχή”, την πρώτη τριλογία στην ιστορία, τρία τραγούδια διαφορετικά σε στίχους και μουσική δική του, στην οποία υπήρχε και θα υπάρχει ο “Μεγάλος Έρωτας” με το φίλο του Θοδωρή Φέρρη σε μια απίστευτη εκτέλεση από τον Θοδωρή, το οποίο μπήκε αμέσως στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Μετά κυκλοφόρησε το “Μαύρο βλέμμα”.

Ο ίδιος ονόμασε τα έργα του, που κυκλοφορούν ήδη και που θα κυκλοφορήσουν, “οπτικοακουστική αθανασία”.

Επίσης, κυκλοφόρησε ακόμη μια τεράστια επιτυχία.

“Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ”.Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας 2010-2020.

Το ΕΣΥ Είναι ένα άκρως ερωτικό ντουέτο με την Αποστολία Ζώη.

Ο ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ υπάρχει στην Ελληνική δισκογραφία απο το 2002.

Όλοι οι Έλληνες,γνωρίζουν το όνομά του και τα τραγουδια του.

Την περίοδο της καραντίνας,δημιούργησε ένα τραγούδι με τίτλο Η ΑΓΑΠΗ,και ανακοίνωσε οτι τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού τα παραχωρεί για πάντα στο ορφανοτροφείο της Ρόδου,ακόμη και μετά τον θάνατό του.

Λίγο μετά,κυκλοφορεί ενα τραγούδι,πάλι σε μουσική και στίχους του ίδιου,με τίτλο Ψυχική Διαταραχή.

Ο ίδιος λέει οτι ο έρωτας είναι ένα είδος "ψυχικής διαταραχής" που κρατάει 8 με 10 μήνες.

Έχει κυκλοφορήσει πάνω απο 100 τραγουδια στην Ελληνική δισκογραφία.

14/12/2021 κυκλοφορεί το πρωτο του βιβλίο απο τις εκδόσεις Φυλατος.

Το χωριό των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Τον Απρίλιο του 2022,εμφανίστηκε στην εκπομπη της Ναταλίας Γερμανού,και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια,για το Musicpos,που δημιούργησε με μία ομάδα καταρτισμένη στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Δεν έχει παρουσιαστεί απο κανέναν άλλο κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

Είναι μία συσκευή η οποία αναγνωρίζει σε πραγματικό χρόνο ποιό τραγούδι παίζει,πού,πόσο,σε ποιόν ανήκει το τραγούδι,δεδομένα που είναι απαραίτητα για τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.

Είπε,οτι όλες οι επιχειρήσεις που παίζουν μουσική,πάνω απο 100.000 επιχειρήσεις στην Ελλαδα,θα πρέπει να έχουν το Musicpos,έτσι ώστε να γνωρίζουν οι δημιουργοί πού και πόσες φορές παίζονται τα τραγούδια τους σε πραγματικό χρόνο αλλά και πόσα χρήματα τους αναλογούν πραγματικά.Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουν τα πραγματικά δεδομένα.

Πρώτη φορά συζητήθηκε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

Ευελπιστεί να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια,με απόλυτη ασφάλεια στα δεδομένα,να γνωρίζουν οι δημιουργοί σε πραγματικό χρόνο,πού βρίσκονται "τα παιδιά τους",τα τραγούδια τους,και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό,είναι να μπεί το Musicpos σε όλες τις επιχειρήσεις που παίζουν μουσική.Σε πάνω απο 100.000 μαγαζιά στην Ελλάδα.

Ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους που γράφουν τραγούδια.Να μπορούν να ζήσουν απο αυτό.

Ο ίδιος προτρέπει τον κόσμο καθημερινά να ακολουθεί τα όνειρά του,και τους στόχους του.

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Τον Δεκέμβριο του 2012 παντρεύτηκε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, με την οποία έγιναν ζευγάρι το 2010. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά: τον Γιώργο-Σκεύο (γενν. 2013) και την Κάρεν-Αγάπη (γενν. 2014)[1]. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2017.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

AlbumsΕπεξεργασία

  • Νίνο*Νίνο*Νίνο (2003)
  • Ειλικρινής (2004)
  • Επηρεάστηκα (2006)
  • Θαύματα (2007)
  • Η Παράσταση Αρχίζει (2009)
  • 14 Φλεβάρη (cd single - 2010)
  • Σμπαράλια (cd single - 2013)
  • Έρχεται Η Νύχτα (2015)

ΣυλλογέςΕπεξεργασία

  • x2 - Νίνο*Νίνο*Νίνο + Ειλικρινής (2007)

SinglesΕπεξεργασία

  • Είμαι Ένας Άλλος
  • Σα Ναυαγοί
  • Επηρεάστηκα
  • Φοβάμαι
  • Θεός
  • Χριστούγεννα 2010
  • 14 Φλεβάρη
  • ΟΚ
  • Το Ρεφρέν
  • Απόψε δεν πάμε σπίτι
  • Κοινός Παρονομαστής
  • Τόσο περίπου σ' αγαπώ
  • Σμπαράλια
  • 100 Φορές
  • Αλήτης
  • Καταπληκτικά
  • Κάνε Με Χώμα
  • Έρχεται η νύχτα
  • ΜΠΑΜ
  • τριλογία: Γράφω Την Τύχη Μου - Χαθήκαμε (ft. Τζωρτζίνα Καραχάλιου) - Μεγάλος Έρωτας (ft. Θοδωρής Φέρρης)
  • Το Μαύρο Βλέμμα
  • Κρύβομαι Κάτω Απ' Τη Βροχή (με Θάνο Παπανικολάου)
  • Παράνοια
  • Μεγάλος έρωτας
  • Εσύ (ft. Αποστολία Ζώη)
  • Η Αγάπη
  • Ψυχική Διαταραχή

Video ClipsΕπεξεργασία

  • Όλος Ο Κόσμος Είσαι Εσύ
  • Σα Ναυαγοί
  • Ας Τελειώσουμε (βραβείο καλύτερου video πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη - MAD VMA)
  • Φοβάμαι (βραβείο καλύτερου ποπ video clip - MAD VMA)  
  • Για Να Είμαι Ειλικρινής
  • Έρωτά Μου (βραβείο πιο sexy video clip - MAD VMA)
  • Επηρεάστηκα
  • Πεθαίνω
  • Θαύματα
  • Κακό Παιδί
  • Θεός
  • Χριστούγεννα 2010
  • 14 Φλεβάρη
  • ΟΚ
  • Το Ρεφρέν
  • Απόψε δεν πάμε σπίτι
  • Κοινός Παρονομαστής
  • Τόσο περίπου σ'αγαπώ
  • Σμπαράλια
  • 100 φορές
  • Αλήτης
  • Ο Άντρας Σου
  • ΜΠΑΜ
  • Γράφω την τύχη μου - Χαθήκαμε - Μεγάλος έρωτας

Συμμετοχή σε συλλογέςΕπεξεργασία

  • Fame Story The Band
  • Fame Story Band - The Collection
  • Fame Story Best Of
  • Στο Κόκκινο (Έλλη Κοκκίνου, ντουέτο Θέλω Τόσα Να Σου Πω)
  • Greek Hits In Heaven
  • Heaven 2005
  • Heaven Classics vol.2
  • Heaven Classics vol. 3
  • Non Stop Mix by Nikos Halkousis vol.1
  • Non Stop Mix by Nikos Halkousis vol.6
  • Non Stop Mix by Nikos Halkousis vol.10
  • Radio Heaven
  • Join The Club 2
  • Τα Ντουέτα Του Ρυθμού
  • Minos Summer 2013
  • Greek Summer Hits 2014
  • Greek Summer Hits 2015
  • Greek Summer Hits 2016
  • Greek Summer Hits 2017
  • Hits & Stars Summer 2015
  • I Love Hits 2015
  • I Love Hits 2016
  • Ι Love Hits 2017
  • Spicy 4 Seasons Collection
  • The Spicy Collection vol.2
  • Spicy Αλλιώς
  • Όλα Ελληνικά – 40 Επιτυχίες Non Stop
  • Όλα Ελληνικά Summer 2016
  • Όλα Ελληνικά Summer 2017
  • Όλα Ελληνικά 2018
  • Φοίβος 20 Χρόνια Live
  • Back2Back Hits by Nikos Markoglou
  • Panik The Greatest Hits 2017
  • Panik 2019

Μουσική & στίχοι για άλλους καλλιτέχνεςΕπεξεργασία

  • Αποχωρώ (ερμηνεία: Κωνσταντίνος Αργυρός)
  • Βασιλιάς (ερμηνεία: Κωνσταντίνος Αργυρός)
  • Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις (πρώτη ερμηνεία: Γιάννης Πλούταρχος)
  • Ο Χαρακτήρας (ερμηνεία: Νίκος Οικονομόπουλος)
  • Το Όνειρο (ερμηνεία: Λευτέρης Πανταζής)
  • Θα Πληρώσεις (ερμηνεία: Μαρία Ιακώβου)
  • Δε Μ’ Ενδιαφέρει (ερμηνεία: Τάνια Καρρά)
  • Μη Μ’ Αφήσεις Ποτέ (ερμηνεία: Δημήτρης Τικτόπουλος)
  • Δε σε θέλω άλλο (ερμηνεία: Χρήστος Ζώτος)
  • Ένας μεγάλος έρωτας (ερμηνεία:Θοδωρής Φέρρης/ΝΙΝΟ)
  • Παρασκευή (ερμηνεία:Θοδωρής Φέρρης)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία