Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Ρόμπιν Θικ (Robin Charles Thicke, 10 Μαρτίου 1977) είναι Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός. Πατέρας του είναι ο ηθοποιός Alan Thicke και μητέρα του η ηθοποιός Gloria Loring. Ο Θικ έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Christina Aguilera, η Nicki Minaj, η Jennifer Hudson, ο Usher και η Mary J. Blige.

Ρόμπιν
Robin Thicke 2019 by Glenn Francis.jpg
Γέννηση10 Μαρτίου 1977 (1977-03-10) (42 ετών)
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Καναδάς
Ιδιότητατραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, ηθοποιός, μουσικός, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, συνθέτης, ηθοποιός τηλεόρασης, πιανίστας και ηθοποιός ταινιών
ΣύζυγοςΠόλα Πάτον (2005–2015)
ΓονείςΆλαν Θικ και Γκλόρια Λόρινγκ
ΑδέλφιαBrennan Thicke
Όργαναupright piano και φωνή
Είδος τέχνηςRhythm and blues και Σόουλ
Καλλιτεχνικά ρεύματαSoul Music, R&B,
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

A Beautiful World (2003)

The Evolution of Robin Thicke (2006)

Something Else (2008)

Sex Therapy (2009)

Love After War (2011)

Blurred Lines (2013)

Paula (2014)