Τατιάνα Στεφανίδου

Ελληνίδα δημοσιογράφος

Η Τατιάνα Στεφανίδου (Αθήνα, 18 Απριλίου 1970) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια.

Τατιάνα Στεφανίδου
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση18 Απριλίου 1970 (1970-04-18) (50 ετών)
Αθήνα
ΚατοικίαΚηφισιά
ΕθνικότηταΈλληνες
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΕλληνικά
ΕκπαίδευσηΑρσάκειο
ΣπουδέςSchool of Arts
ANT1 MediaLab
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΠαρουσιάστρια, Δημοσιογράφος
Οικογένεια
ΣύζυγοςΝίκος Ευαγγελάτος
(2003-σήμερα)
ΤέκναΝικόλας Ευαγγελάτος
Λυδία Ευαγγελάτου
ΓονείςΜίμης Στεφανίδης
Άννα Στεφανίδου
ΑδέλφιαΔημήτρης Στεφανίδης
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Πρώιμα χρόνιαΕπεξεργασία

Κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970 στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο School of Arts του Αμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

ΚαριέραΕπεξεργασία

Έχει συνεργαστεί με την ΕΡΤ και με την εφημερίδα Απογευματινή. Ο επόμενος χρόνος τη βρήκε στο κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουΐκ και ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.

Alpha TV, Tempo TV και Alter Channel είναι οι επόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί στους οποίους παρουσίασε κουτσομπολίστικες εκπομπές όπως: Γυάλινος τοίχος, Φύλλο και φτερό, Με το γάντι και Αποκλειστικά. Έπειτα επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και παρουσίασε για δύο χρόνια την εκπομπή Αποκάλυψη τώρα.

Παρουσίασε την κοινωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 "Αξίζει να το δεις". Ο ΑΝΤ1 της ανέθεσε να παρουσιάσει το διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς για τρεις συνεχόμενες χρονιές, το "Fame Story 3" και το "Big Mother" που αργότερα μετονομάστηκε σε Big Brother. Το συμβόλαιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό έληξε το 2010. Τον Ιούνιο του 2010, το κανάλι του ANT1 αποφάσισε τη μη συνέχιση της εκπομπής Αξίζει να το δεις λόγω περικοπών στην απογευματινή ζώνη.

Έχει παρουσιάσει τις εκπομπές "Αξίζει να το ζεις" και "Μίλα" στο Star Channel. Το καλοκαίρι του 2015 και μετά από 5 χρόνια στο Star Channel πήρε μεταγραφή στο Epsilon TV και παρουσίαζε την εκπομπή "Tatiana Live".

Σήμερα, παρουσιάζει την εκπομπή "Μαζί σου" στον ΣΚΑΪ.

ΔιαγραφήΕπεξεργασία

Τον Ιανουάριο του 2008 διαγράφηκε για 1,5 χρόνο από την ΕΣΗΕΑ, επειδή συμμετείχε σε διαφήμιση για αλυσίδα super market. Η οριστική διαγραφή της από τον οργανισμό για τον ίδιο λόγο έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2010.

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Από το 1995 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Το ζευγάρι χώρισε πολύ νωρίτερα αλλά άργησε να βγει το διαζύγιό τους.

Το 2003, παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, όπου μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Νικόλα (γενν. 1999) και την Λυδία (γενν. 2004).

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1992-1993 ΕΡΤ Ειδήσεις ΕΤ1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
1993-1999 Τα νέα του ΑΝΤ1 ANT1 Παρουσιάστρια
1994-1996 Καλημέρα Ελλάδα ANT1 Συμπαρουσιάστρια
2000-2001 Καινούργια Ημέρα ALPHA Παρουσιάστρια
2001 Γυάλινος Τοίχος ALPHA Παρουσιάστρια
TEMPO Παρουσιάστρια
2001-2002 ALTER Παρουσιάστρια
2002 Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ANT1 1 επεισόδιο
2002-2003 Φύλλο και Φτερό ALTER Παρουσιάστρια
2003 Με το γάντι ALTER Παρουσιάστρια
2003-2004 Αποκλειστικά ALTER Παρουσιάστρια
2004-2005 Fame Story 3 ANT1 Παρουσιάστρια
2004-2006 Αποκάλυψη Τώρα ANT1 Παρουσιάστρια
2005-2006 Big Mother ANT1 Παρουσιάστρια
2006-2008 Διαγωνισμός Ομορφιάς ΑΝΤ1 ANT1 Παρουσιάστρια
2006-2010 Αξίζει να το δεις ANT1 Παρουσιάστρια
2010-2011 Αξίζει να το ζεις STAR Παρουσιάστρια
2011 Με λένε Βαγγέλη MEGA 1 επεισόδιο
2011-2014 Μίλα STAR Παρουσιάστρια
2014-2015 Μία STAR Παρουσιάστρια
2015-2018 Tatiana Live epsilontv Παρουσιάστρια
2018 Dancing with the stars ANT1 Guest Κριτής | Live 9
My Style Rocks ΣΚΑΪ Guest Κρίτης | Gala 14
2018-ακόμη Μαζί σου ΣΚΑΪ Παρουσιάστρια

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία