Άνοιγμα κυρίου μενού

Αντώνης Λουδάρος

Έλληνας ηθοποιός

Ο Αντώνης Λουδάρος (27 Απριλίου 1968) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Αντώνης Λουδάρος
Antonis Loudaros p5n2 O symvolaiografos 201902.jpg
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Αντώνης Λουδάρος (Ελληνικά)
Γέννηση27  Απριλίου 1968
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΕλληνικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΕλληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός
σκηνοθέτης

ΒιογραφικόΕπεξεργασία

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.[1] Διδάσκει υποκριτική στη δραματική σχολή Ίασμος.[2]

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις Ο συμβολαιογράφος (2018-2019),[3] Όνειρα γλυκά (2018), Στέλιος Καζαντζίδης - Η ζωή του όλη (2017), Φονική παγίδα (2017), Εκκλησιάζουσες (2018), Για όνομα... (2015), καθώς και σε αρκετές στο Εθνικό Θέατρο.[4]

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1992-1993 Το γαλάζιο διαμάντι ANT1 Νικήτας Βασικό Καστ
1993 Κάζα Ντι μακαρόνι MEGA
1997 Εκείνες κι εγώ ΑΝΤ1 Επεισόδιο: "μανεκεν για παχουλους"
1998-1999 Δεσποινίς Μαργαρίτα ANT1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
Μοναχούς μοναχούς MEGA Κωνσταντίνος Πρωταγωνιστικός ρόλος
2003-2004 Όνειρο ήταν ΝΕΤ Πρωταγωνιστικός ρόλος
Λευκός οίκος ANT1 Πάρης Πρωταγωνιστικός ρόλος
2004-2005 Ελιές θρούμπες ALTER Δημήτρης Πρωταγωνιστικός ρόλος
2005 Γάμος με τα όλα του ANT1 Ο σύζυγος Επεισόδιο: "φουλ του γάμου"
Επτά θανάσιμες πεθερές MEGA Ιάκωβος Επεισόδιο: "η Πολίτισσα πεθερά"
2006 Το κόκκινο δωμάτιο MEGA Ντίνος Επεισόδιο: "μία Κυριακή μετά"
2006-2007 Μόνο εσύ ΝΕΤ Στάθης Καραμπάς Πρωταγωνιστικός ρόλος
Εντιμότατοι κερατάδες ALPHA Θεόφιλος Πρωταγωνιστικός ρόλος
2007-2008 Γοργόνες MEGA Εμμανουήλ Όρκας Πρωταγωνιστικός ρόλος
Γιούγκερμαν ANT1 Βασικό Καστ
2014 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA Γιαννάκης Guest - επεισόδιο 70
2014-2015 Σπίτι μου, σπιτάκι μου ALPHA Ο ίδιος Συμπαρουσιαστής
Κινηματογράφος
Έτος Έργο
2003 Οξυγόνο
2004 Αγάπη στα 16
2007 Μια μέλισσα τον Αύγουστο
2009 Όλα καλά θα πάνε
2013 Ο ακάλυπτος

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Ο Ρήγας ντύνει... Πραξαγόρα τον Λουδάρο!». www.enikos.gr. Ανακτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2019. 
  2. «Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος-ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ». www.iasmos.net. Ανακτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2019. 
  3. in.gr (7 Ιουλίου 2018). «Ο Σταμάτης Φασούλης θα υποδυθεί τον «Συμβολαιογράφο»». in.gr. Ανακτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2019. 
  4. «Αρχείο του Εθνικού Θεάτρου - Πρόσωπα». www.nt-archive.gr. Ανακτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2019. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία