Ο Κέννεθ Σίβερτσεν (Kenneth Sivertsen, 16 Ιανουαρίου 1961 - 24 Δεκεμβρίου 2006) ήταν Νορβηγός μουσικός, ποιητής, κωμικός και συνθέτης.

Κέννεθ Σίβερτσεν
Γέννηση16 Ιανουαρίου 1961
Μπέμλο
Θάνατος24 Δεκεμβρίου 2006 (45 ετών)
Haukeland University Hospital
ΕθνικότηταΝορβηγική
Χώρα πολιτογράφησηςΝορβηγία
Ιδιότητασυνθέτης, μουσικός της τζαζ, κιθαρίστας και κιθαρίστας τζαζ
Όργανακιθάρα
Είδος τέχνηςΜουσική, ποίηση
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Einsamflygar (1983)
  • Amalgamation (1985)
  • Spør Vinden (1988)
  • Flo (1990)
  • Remembering North (1993)
  • High Tide (1994)
  • Den Lilla Kvelven (1995)
  • Draumespor (1996)
  • Brytningstid (1997)
  • Melk og Honning (1998)
  • One Day In October (1998)
  • Blod og Bensin (2000)
  • Fløyel (2004)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία