Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος παραγωγών ούζου

κατάλογος εγχειρημάτων Wikimedia

Στον παρακάτω κατάλογο παρουσιάζονται οι διάφοροι παραγωγοί ούζου ανά την Ελλάδα.

Παραγωγός Ετικέτες Ούζου Περιοχή Ιστότοπος
Ποτοποιία Ι. Βαρβαγιάννης ΕΠΕ Βαρβαγιάννη Πράσινο, Μπλε, Ευζών, Αφροδίτη, Συλλεκτικό Πλωμάρι, Λέσβος https://www.barbayanni-ouzo.com
Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, Άδολο Πλωμάρι, Λέσβος https://www.ouzoplomari.gr[νεκρός σύνδεσμος]
Ποτοποιία Πιτσιλαδή Πλωμαρίου Πιτσιλαδή Πλωμάρι, Λέσβος
Ένωση Ποτοποιών Καβάλας ΑΕ Καβάλας, Καβάλας Extra, Ouzo of Kavala, Eagle Περιγιάλι, Καβάλα http://www.ouzokavala.gr
Ι. Κ. Αναστασόπουλος & Υιός ΟΕ Κρίνος, Κέφι, Hellas '71 Ροδοδάφνη, Αίγιο http://www.krinos.gr
Εμμ. Γιοκαρίνης ΑΒΕΕ Ποτοποιία Σάμου Σαμιώτικο, Νησιώτικο, Hera Βαθύ, Σάμος http://www.giokarinis.gr
Εβρίτικα Κελλάρια ΑΕ Εβρίτικο, ΕΚ1 Μαράσια, Έβρος http://www.evritiko.gr
Ποτοποιία - Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ 7 Κομοτηνή https://www.greek-ouzo.com
Ποτοποιία Χ. Θωμόπουλος Sans Rival Κηφισιά, Αθήνα http://www.thomopoulos-spirits.gr
Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ Ηδωνικό Αδριανή, Δράμα https://www.domaine-lazaridi.gr
Χαράλαμπος Ματαρέλλης & ΣΙΑ ΟΕ Ματαρέλλη Λισβόρι, Λέσβος http://www.matarellis.gr
Καλογιάννης - Κούτσικος ΑΒΕ 12 Βόλος http://www.ouzo12.com/
Ποτοποιία Κατσαρός Νικ. & ΣΙΑ ΟΕ Jivaeri Τύρναβος, Λάρισα http://www.katsarosdistillery.gr
Χ.Β. Μαυράκης & ΣΙΑ ΟΕ Μαυράκης, kalimera, Mistral, Surfine Άργος https://mavrakis.gr
Α Μπαμπατζίμ ΟΕ Μπαμπατζίμ Χρυσούπολη, Καβάλα https://ouzobabatzim.gr/
Ποτοποιία Πιλαβάς ΑΒΕΕ Πιλάβας, Νέκταρ, Καραβάκι Ακταίο, Πάτρα http://pilavas.com
Γεώργιος Δ. Σπέντζας & ΣΙΑ ΟΕ Veto, Spentza Μυτιλήνη, Λέσβος http://www.ouzoveto.gr
Ποτοποιία Σαμαρά ΑΒΕΕ Μυτιλήνης Σαμαρά Κόκκινο, Μπλε Παπάδος, Λέσβος https://ouzosamara.gr
Ποτοποιία αφοι Ρουσάλη ΑΕ Rousali, Άγκυρα, Καπετάνιος Σχηματάρι, Βοιωτία http://www.rousalibros.gr
Ευάγγελος Τσάνταλης ΑΕ Τσάνταλη Άγιος Παύλος, Χαλκιδική https://www.tsantali.com
Χατζόπουλος Δ. MΕΠΕ Χατζόπουλος Απαλός, Αλεξανδρούπολη http://www.xatzopoulos.com
Γ. Π. Χάχαλης ΟΕ Θαύμα, Κάστρο, ο Γέρος Ρωμανός, Πάτρα http://www.castro-spirits.gr
Ποτοποιία Χίου Στουπάκη ΑΕ Καζανιστό Δαφνώνας, Χίος http://stoupakis.gr
Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου Τυρνάβου Τύρναβος, Λάρισα https://www.tirnavoswinery.gr
Inospirit ΕΠΕ Νάουσα Στενήμαχος, Νάουσα http://www.inospirit.gr
Μωραΐτης Ε.Θ. Οινοποιία Ποτοποιία ΑΕ Ballos Νάουσα, Πάρος http://moraitiswines.gr
Γιαννατσή - Καβαρνος Γ. & Σια ΕΠΕ Γιαννατσή Πλωμάρι, Λέσβος http://www.giannatsis.gr/

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία

Tsou - Τα άπαντα του ούζου - https://tsou.gr/