Κατάλογος παραγωγών ούζου

κατάλογος εγχειρημάτων Wikimedia

Στον παρακάτω κατάλογο παρουσιάζονται οι διάφοροι παραγωγοί ούζου ανά την Ελλάδα.

Παραγωγός Ετικέτες Ούζου Περιοχή Ιστότοπος
Ποτοποιία Κ. Ψυχής & Υιοί Ο.Ε. Ψυχής Κύκλοι, Ρεμπίκο, Νο9 ,Μαστιχάτο Βερβεράτο, Χίος https://www.psychis.gr
Ποτοποιία Ι. Βαρβαγιάννης ΕΠΕ Βαρβαγιάννη Πράσινο, Μπλε, Ευζών, Αφροδίτη, Συλλεκτικό Πλωμάρι, Λέσβος https://www.barbayanni-ouzo.com
Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, Άδολο Πλωμάρι, Λέσβος https://www.ouzoplomari.gr
Ποτοποιία Πιτσιλαδή Πλωμαρίου Πιτσιλαδή Πλωμάρι, Λέσβος
Ένωση Ποτοποιών Καβάλας ΑΕ Καβάλας, Καβάλας Extra, Ouzo of Kavala, Eagle Περιγιάλι, Καβάλα http://www.ouzokavala.gr
Ι. Κ. Αναστασόπουλος & Υιός ΟΕ Κρίνος, Κέφι, Hellas '71 Ροδοδάφνη, Αίγιο http://www.krinos.gr
Εμμ. Γιοκαρίνης ΑΒΕΕ Ποτοποιία Σάμου Σαμιώτικο, Νησιώτικο, Hera Βαθύ, Σάμος http://www.giokarinis.gr
Εβρίτικα Κελλάρια ΑΕ Εβρίτικο, ΕΚ1 Μαράσια, Έβρος https://web.archive.org/web/20151101102846/http://www.evritiko.gr/
Ποτοποιία - Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ 7 Κομοτηνή https://www.greek-ouzo.com
Ποτοποιία Χ. Θωμόπουλος Sans Rival Κηφισιά, Αθήνα http://www.thomopoulos-spirits.gr
Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ Ηδωνικό Αδριανή, Δράμα https://www.domaine-lazaridi.gr
Χαράλαμπος Ματαρέλλης & ΣΙΑ ΟΕ Ματαρέλλη Λισβόρι, Λέσβος http://www.matarellis.gr
Καλογιάννης - Κούτσικος ΑΒΕ 12 Βόλος http://www.ouzo12.com/
Ποτοποιία Κατσαρός Νικ. & ΣΙΑ ΟΕ Jivaeri Τύρναβος, Λάρισα http://www.katsarosdistillery.gr
Χ.Β. Μαυράκης & ΣΙΑ ΟΕ Μαυράκης, kalimera, Mistral, Surfine Άργος https://mavrakis.gr
Α Μπαμπατζίμ ΟΕ Μπαμπατζίμ Χρυσούπολη, Καβάλα https://ouzobabatzim.gr/
Ποτοποιία Πιλαβάς ΑΒΕΕ Πιλάβας, Νέκταρ, Καραβάκι Ακταίο, Πάτρα http://pilavas.com
Γεώργιος Δ. Σπέντζας & ΣΙΑ ΟΕ Veto, Spentza Μυτιλήνη, Λέσβος http://www.ouzoveto.gr
Ποτοποιία Σαμαρά ΑΒΕΕ Μυτιλήνης Σαμαρά Κόκκινο, Μπλε Παπάδος, Λέσβος https://ouzosamara.gr
Ποτοποιία αφοι Ρουσάλη ΑΕ Rousali, Άγκυρα, Καπετάνιος Σχηματάρι, Βοιωτία http://www.rousalibros.gr
Ευάγγελος Τσάνταλης ΑΕ Τσάνταλη Άγιος Παύλος, Χαλκιδική https://www.tsantali.com
Χατζόπουλος Δ. MΕΠΕ Χατζόπουλος Απαλός, Αλεξανδρούπολη http://www.xatzopoulos.com
Γ. Π. Χάχαλης ΟΕ Θαύμα, Κάστρο, ο Γέρος Ρωμανός, Πάτρα http://www.castro-spirits.gr
Ποτοποιία Χίου Στουπάκη ΑΕ Καζανιστό Δαφνώνας, Χίος http://stoupakis.gr
Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου Τυρνάβου Τύρναβος, Λάρισα https://www.tirnavoswinery.gr
Inospirit ΕΠΕ Νάουσα Στενήμαχος, Νάουσα http://www.inospirit.gr
Μωραΐτης Ε.Θ. Οινοποιία Ποτοποιία ΑΕ Ballos Νάουσα, Πάρος http://moraitiswines.gr
Γιαννατσή - Καβαρνος Γ. & Σια ΕΠΕ Γιαννατσή Πλωμάρι, Λέσβος http://www.giannatsis.gr/

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία

Tsou - Τα άπαντα του ούζου - https://tsou.gr/