Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Μάριγια «Μούσκα» Μπαμπίτσιν (Marija ”Muska” Babitzin, 28 Ιουνίου 1952) είναι Φινλανδή τραγουδίστρια και αδελφή του Κίρκα Μπαμπίτσιν.

Μούσκα
Muskababitzin1.JPG
Γέννηση28 Ιουνίου 1952
Ελσίνκι, Φινλανδία
ΕθνικότηταΦινλανδική
Χώρα πολιτογράφησηςΦινλανδία
Ιδιότητατραγουδιστής
ΑδέλφιαAnna Babitzin
Κίρκα
Sammy Babitzin
Ykä Babitzin
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςFinnish rock
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμςΕπεξεργασία

  • Muska (1973)
  • Tää se päivä on (1977)
  • Pidä kii (Hold on) (1991)
  • Pienet suuret pojat (1993)
  • Paha silmä (2001)
  • Anna mulle aikaa (2006)