Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Αργολίδας

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Σωματεία – Μέλη

Επεξεργασία
Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Α.Ε. Ερμιονίδας Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας Δήμος Ερμιονίδας Κρανίδι Γ΄ Εθνική
Α.Ο. Φοίνικας Νέας Επιδαύρου Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Νέας Επιδαύρου Δήμος Επιδαύρου Νέα Επίδαυρος Γ΄ Εθνική
Α.Ο. Χώνικα 2015 Αθλητικός Όμιλος Χώνικα 2015 Δήμος Άργους - Μυκηνών Νέο Ηραίο Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Αργοναύτης Νέας Κίου Αθλητικός Όμιλος Νέας Κίου «ο Αργοναύτης» Δήμος Άργους - Μυκηνών Νέα Κίος Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ε. Αστέρας Δρεπανιακός Αθλητική Ένωση Δρεπανιακός Αστέρας Δήμος Ναυπλιέων Δρέπανο Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ατρόμητος Παναριτίου Ατρόμητος Παναριτίου Δήμος Ναυπλιέων Παναρίτης Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Ερμής Κιβερίου Αθλητικός Όμιλος Κιβερίου «ο Ερμής» Δήμος Άργους - Μυκηνών Κιβέρι Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Π.Ο. Ηρακλής Καρυάς Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος Καρυάς «ο Ηρακλής» Δήμος Άργους - Μυκηνών Καρυά Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Π.Ο. Κεραυνός Ιρίων Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος Ιρίων «ο Κεραυνός»[1] Δήμος Ναυπλιέων Ίρια Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας Αθλητικός Όμιλος Κοιλάδας «η Κορωνίς» Δήμος Ερμιονίδας Κοιλάδα Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Λυγκεύς Λυρκείας Αθλητικός Όμιλος Λυρκείας «ο Λυγκεύς» Δήμος Άργους - Μυκηνών Λυρκεία Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Μπουμπουλίνα Σπετσών Αθλητικός Όμιλος Σπετσών «η Μπουμπουλίνα» Δήμος Σπετσών Σπέτσες Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Γ.Σ. Παμμηδεατικός Παμμηδεατικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Δήμος Ναυπλιέων Αγία Τριάδα Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Σ. Πανανυφιακός Πανανυφιακός Αθλητικός Σύλλογος Ανυφίου Δήμος Ναυπλιέων Ανύφι Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Π.Ο. Παναργειακός Παναργειακός Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Γ.Σ. Πανασιναϊκός Πανασιναϊκός Γυμναστικός Σύλλογος Ασίνης Δήμος Ναυπλιέων Ασίνη Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Γ.Σ. Πανναυπλιακός Πανναυπλιακός Αθλητικό Σωματείο Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Πορτοχελιακός Πορτοχελιακός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Ερμιονίδας Πορτοχέλι Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Π.Ο. Ποσειδών Διδύμων Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος Διδύμων «ο Ποσειδών» Δήμος Ερμιονίδας Δίδυμα Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Ποσειδών Πόρου Αθλητικός Όμιλος Πόρου «ο Ποσειδών» Δήμος Πόρου Πόρος (νησί) Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Σ. Τροιζηνιακός Γαλατά Τροιζηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Γαλατά Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων Γαλατάς Α1 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Γ.Ο. Ναυπλίου Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ναυπλίου Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα Αθλητικός Όμιλος Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα Δήμος Άργους - Μυκηνών Μπόρσας Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ε.Σ. Μεθάνων Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεθάνων Δήμος Τροιζηνίας (Αττικής) Μέθανα Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Αναγέννηση Αγίου Ανδριανού Αναγέννηση Αγίου Ανδριανού & Προφήτη Ηλία Δήμος Ναυπλιέων Άγιος Αδριανός Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Μιδέας Αθλητικός Όμιλος Μιδέας Δήμος Ναυπλιέων Παναρίτης Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Νέας Κίου Αθλητικός Όμιλος Νέας Κίου Δήμος Άργους - Μυκηνών Νέα Κίος Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Προσύμνης Αθλητικός Όμιλος Προσύμνης Δήμος Άργους - Μυκηνών Πρόσυμνα Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Ύδρας Αθλητικός Όμιλος Ύδρας Δήμος Ύδρας Ύδρα Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Γ.Σ.Φ.Α. Αριστέας Άργους Γυμναστικός Σύλλογος Φυσικής Αγωγής Άργους «ο Αριστέας» Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Αριστείωνας Λυγουριού Αθλητικός Όμιλος Λυγουριού «ο Αριστείωνας» Δήμος Επιδαύρου Λυγουριό Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Ασκληπιός Παλαιάς Επιδαύρου Αθλητικός Όμιλος Παλαιάς Επιδαύρου «ο Ασκληπιός» Δήμος Επιδαύρου Παλαιά Επίδαυρος Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Αχιλλέας Πουλακίδας Αθλητικός Όμιλος Πουλακίδας «ο Αχιλλέας» Δήμος Ναυπλιέων Πουλακίδα Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Δυοβουνιώτης Άρειας Αθλητικός Όμιλος Άρειας «ο Δυοβουνιώτης» Δήμος Ναυπλιέων Άρεια Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Σ. Εθνικός Τολού Εθνικός Αθλητικός Σύλλογος Τολού Δήμος Ναυπλιέων Τολό Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Θύελλα Λιμνών Αθλητικός Όμιλος Λιμνών «η Θύελλα» Δήμος Άργους - Μυκηνών Λίμνες Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Θύελλα Μαλαδενδρίου Αθλητικός Όμιλος Μαλαδενδρίου «η Θύελλα» Δήμος Άργους - Μυκηνών Μαλαντρένι Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Κεραυνός Λάλουκα Αθλητικός Όμιλος Λάλουκα «ο Κεραυνός»[2] Δήμος Άργους - Μυκηνών Λάλουκας Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Νέος Αχιλλέας Φιχτίου Αθλητικός Όμιλος Φιχτίου «Νέος Αχιλλέας» Δήμος Άργους - Μυκηνών Φίχτι Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ολυμπιακός Άργους Αθλητικός Όμιλος Ολυμπιακός Άργους Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Π.Α.Ο. Κουτσοποδίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κουτσοποδίου Δήμος Άργους - Μυκηνών Κουτσοπόδι Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Παμμετοχικός Αγίου Δημητρίου Παμμετοχικός Αθλητικός Όμιλος Αγίου Δημητρίου Δήμος Ερμιονίδας Μετόχι Ασκληπιείου Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Πανιώνιος Δαλαμανάρας Πανιώνιος Αθλητικός Όμιλος Δαλαμανάρας Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Γ.Π.Σ. Προίτος Νέας Τίρυνθας Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας «ο Προίτος» Δήμος Ναυπλιέων Νέα Τίρυνθα Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Πρωτέας Άργους Πρωτέας Άργους Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Α2 Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Αγαμέμνων Προσύμνης Αθλητικός Όμιλος Προσύμνης «ο Αγαμέμνων» Δήμος Άργους - Μυκηνών Πρόσυμνα Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ε.Κ. Άργους Αθλητικός Όμιλος ΑΕΚ Άργους Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ακράτητος Παναριτίου Ακράτητος Παναριτίου Δήμος Ναυπλιέων Παναρίτης Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Δόξα Αδαμίου Αθλητικός Όμιλος Αδαμίου «η Δόξα» Δήμος Επιδαύρου Αδάμι Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Σ. Ερασινός Κεφαλαρίου Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλαρίου «ο Ερασίνος»[3] Δήμος Άργους - Μυκηνών Κεφαλάρι Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Σ. Θύελλα Σκαφιδακίου Αθλητικός Σύλλογος Σκαφιδακίου «η Θύελλα» Δήμος Άργους - Μυκηνών Σκαφιδάκι Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Μυκηναϊκός Μυκηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Άργους - Μυκηνών Μυκήνες Αργολίδας Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ν.Ο.Φ. Ηλιοκάστρου Νέος Όμιλος Φιλάθλων Ηλιοκάστρου Δήμος Ερμιονίδας Ηλιόκαστρο Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ολυμπιακός Κουτσοποδίου Ολυμπιακός Κουτσοποδίου Δήμος Άργους - Μυκηνών Κουτσοπόδι Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ολυμπιακός Ναυπλίου Ολυμπιακός Ναυπλίου Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Ορνεάτης Γυμνού Αθλητικός Όμιλος Γυμνού «ο Ορνεάτης» Δήμος Άργους - Μυκηνών Γυμνό Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Π.Α.Ο. Παλαμήδης Ναυπλίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ναυπλίου «ο Παλαμήδης» Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Β΄ Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Α.Ο. Απόλλων Άργους Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Άργους Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Ατρόμητος Σχινοχωρίου Αθλητικός Όμιλος Ατρόμητος Σχινοχωρίου Δήμος Άργους - Μυκηνών Σχινοχώρι Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Αχλαδοκάμπου Αθλητικός Όμιλος Αχλαδοκάμπου Δήμος Άργους - Μυκηνών Αχλαδόκαμπος Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ε. Λέρνας Μύλοι Αθλητική Ένωση Λέρνας Μύλοι Δήμος Άργους - Μυκηνών Μύλοι Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Διομήδης Σχινοχωρίου Αθλητικός Όμιλος Διομήδης Σχινοχωρίου Δήμος Άργους - Μυκηνών Σχινοχώρι Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Αρκάδιος Αρκαδικού Αθλητικός Όμιλος Αρκάδιος Αρκαδικού Δήμος Επιδαύρου Αρκαδικό Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Δήμαινα Αθλητικός Όμιλος Δήμαινα Δήμος Επιδαύρου Δήμαινα Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ε. Ερμιονίδας 2012 Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας 2012 Δήμος Ερμιονίδας Κρανίδι Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Αργολίδα 2000 Αργολίδα 2000 Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Ανενεργό Σωματείο
Π.Α.Ο. Αργέας Λόντος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αργέας Λόντος Δήμος Ναυπλιέων Νέα Τίρυνθα Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Άρης Νέου Ροεινού Αθλητικός Όμιλος Άρης Νέου Ροεινού Δήμος Ναυπλιέων Νέο Ροεινό Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Δόξα Πουλακίδας Αθλητικός Όμιλος Δόξα Πουλακίδας Δήμος Ναυπλιέων Πουλακίδα Ε.Π.Σ. Αργολίδας (γυν.)
Α.Ε. Λευκακίων Αθλητική Ένωση Λευκακίων Δήμος Ναυπλιέων Λευκάκια Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Μίδας Μάνεση Αθλητικός Όμιλος Μίδας Μάνεση Δήμος Ναυπλιέων Μάνεσης Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Πλατανίτι Αθλητικός Όμιλος Πλατανίτι Δήμος Ναυπλιέων Αγία Τριάδα Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Τοξότης Ναυπλίου Τοξότης Ναυπλίου Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Δρυόπης - Φαβιέρος Αθλητικός Όμιλος Δρυόπης / Αθλητικός Όμιλος Φαβιέρος Μεθάνων Δήμος Τροιζηνίας (Αττικής) Δρυόπη Τροιζηνίας Ανενεργό Σωματείο
Γ.Α.Ο. Θησέας Τροιζήνας Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος Θησέας Τροιζήνας Δήμος Τροιζηνίας (Αττικής) Γαλατάς Τροιζηνίας Ανενεργό Σωματείο
Α.Π.Σ. Σάρωνας Γαλατά Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Σάρωνας Γαλατά Δήμος Τροιζηνίας (Αττικής) Γαλατάς Τροιζηνίας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Πόρου Αθλητικός Όμιλος Πόρου Δήμος Πόρου (Αττικής) Πόρος (νησί) Ανενεργό Σωματείο
Αθλητική Λέσχη Κουτσοποδίου Αθλητική Λέσχη Κουτσοποδίου Δήμος Άργους - Μυκηνών Κουτσοπόδι Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Δαναοί Αθλητικός Όμιλος Δαναοί Δήμος Άργους - Μυκηνών Άργος Ανενεργό Σωματείο
Αίας Τραχειάς Αίας Τραχειάς Δήμος Επιδαύρου Τραχειά Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Α.Ο. Αμυγδαλίτσας Αθλητικός Όμιλος Αμυγδαλίτσας Δήμος Ναυπλιέων Αμυγδαλίτσα Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Γ.Σ. Δόξα Αγίου Ανδριανού Γυμναστικός Σύλλογος Δόξα Αγίου Ανδριανού Δήμος Ναυπλιέων Άγιος Αδριανός Αργολίδας Ανενεργό Σωματείο
Νίκη Ναυπλίου Νίκη Ναυπλίου Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο Ανενεργό Σωματείο

Α.Π.Ο. Παναργειακός

Επεξεργασία
Κύριο λήμμα: Παναργειακός Α.Π.Ο.

Ο Παναργειακός Α.Π.Ο. είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την πόλη του Άργους. Ιδρύθηκε το 1926. ως επικεφαλής της ιστορικής αυτής κίνησης ήταν ο λογοτέχνης Γεώργιος Λογοθέτης. Από το 1926 ως το 1933 συμμετέχει μόνο σε φιλικούς αγώνες. Το 1933 ο Παναργειακός αδρανοποιείται και επαναδραστηριοποιείται το 1945 ως «Αθλητικός Όμιλος Άργους Νέος Παναργειακός». Το 1947 συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση. Ο Παναργειακός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ποτέ όμως δεν κατάφερε να πετύχει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Στην Β’ Εθνική εμφανίστηκε αρχικά τη δεκαετία του 1960, όπου και αγωνίστηκε τις χρονιές 1965-1966 και 1966-1967 και τη δεκαετία του 1970, όπου και αγωνίστηκε συνεχώς από τη χρονιά 1970-1971 μέχρι και τη χρονιά 1974-1975. Αγωνίστηκε εκ νέου στη Β΄ Εθνική τη σεζόν 1981-1982, καθώς και τη δεκαετία του 1990, όπου αγωνίστηκε συνεχώς από τη χρονιά 1990-1991 μέχρι και τη χρονιά 1997-1998. Το 1992-1993 πλησίασε την άνοδο στη Α΄ Εθνική, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από τον Πανιώνιο, με μόλις 1 βαθμό διαφορά από την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγούσε στην άνοδο, συμμετείχε είτε στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Αργολίδας, είτε στα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής. Η σεζόν 2012-2013 κατέκτησε την 4η θέση στον 7ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής προβιβάστηκε εκ νέου στη Γ΄ Εθνική. Από τη σεζόν 2013-2014, η ομάδα διεξάγει τους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Άργους, που έχει χωρητικότητα 5.000 θέσεων. Χρώματα της ομάδας αποτελούν το πράσινο και το λευκό, όπου χρησιμοποιούνται και στις εμφανίσεις της ομάδας.

Γ.Σ. Πανναυπλιακός

Επεξεργασία
Κύριο λήμμα: Γ.Σ. Πανναυπλιακός

Ο Πανναυπλιακός 2017 είναι αθλητικό σωματείο με έδρα το Ναύπλιο. Ιδρύθηκε το 1924 ως «Πανναυπλιακός Γ.Σ.» Το 1969 κερδίζει την ιστορική άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί συνεχώς για 5 χρονιές και συγκεκριμένα από τη σεζόν 1969-1970 έως και τη σεζόν 1973-1974. Τις χρονιές 1977-1978, 1980-1981 και 1981-1982 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που αποτελούσε την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορίας. Τη σεζόν 1982-83 αναδείχθηκε πρωταθλητής του 4ου ομίλου, το οποίο αποτελούσε την τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία, την μετέπειτα Δ΄ Εθνική και κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, στην οποία αγωνίστηκε συνεχώς μέχρι και τη σεζόν 1987-1988. Τη σεζόν 1990-1991 αναδείχθηκε πρωταθλητής του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής και κέρδισε την επάνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, όπου και αγωνίστηκε από τη σεζόν 1991-1992 έως και τη σεζόν 1995-1996. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε κυριότερα στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Αργολίδας με εξαίρεση τις χρονιές 1998-1999 και 2002-2003 που αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική. Τη σεζόν 2007-2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Αργολίδας και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική. Συνέχισε στη Δ΄ Εθνική και τη σεζόν 2012-2013 κέρδισε τη συμμετοχή του στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που αποτελούσε την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Έδρα της ομάδας αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, χωρητικότητας 2.000 θέσεων. Χρώματα της ομάδας αποτελούν το Κόκκινο και το λευκό, όπου χρησιμοποιούνται και στις εμφανίσεις της ομάδας. Για τους Ναυπλιείς, ο Πανναυπλιακός είναι σημείο αναφοράς και αγάπη προς τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Δείτε επίσης

Επεξεργασία

Παραπομπές

Επεξεργασία

Περαιτέρω μελέτη

Επεξεργασία