Άνοιγμα κυρίου μενού

Μπέττυ Μαγγίρα

Ελληνίδα ηθοποιός

Η Μπέττυ Μαγγίρα (Ξάνθη, 6 Ιουνίου 1969)[1] είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Μπέττυ Μαγγίρα
Γέννηση Δέσποινα Μαγγίρα
06 Ιουνίου 1969 (1969-06-06) (49 ετών)
Ξάνθη
Εθνικότητα Ελληνική
Υπηκοότητα Ελληνική
Ιδιότητα ηθοποιός
Σύζυγος Δημήτρης Μάζης
Τέκνα Αντριάνα Μάζη
Καλλινίκη Μάζη
Αδέλφια Ματθίλδη Μαγγίρα
Είδος τέχνης ηθοποιός, παρουσιάστρια
Καλλιτεχνικά ρεύματα κωμωδία
Σημαντικά έργα Εντιμότατοι κερατάδες

Πίνακας περιεχομένων

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Έκανε το ξεκίνημα της στο χώρο του θεάματος το 1991, συμμετέχοντας στα καλλιστεία του ANT1. Στην συνέχεια έκανε stand up comedy εμφανίσεις με την αδερφή της και παράλληλα παρουσίασε εκπομπές και πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές. Τη σεζόν 2008 - 2009, οι αδερφές Μαγγίρα παρουσίασαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά και τον τελικό της ίδιας διοργάνωσης.

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Είναι αδερφή της επίσης ηθοποιού Ματθίλδης Μαγγίρα. Είναι παντρεμένη με τον Έλληνα αθλητή του πόλο Δημήτρη Μάζη και έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Αντριάνα (20 Ιανουαρίου 2010) και την Καλλινίκη (23 Δεκεμβρίου 2013).

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1990-1991 Διαγωνισμός Ομορφιάς ΑΝΤ1 ΑΝΤ1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη
1994-1995 Η γενιά των 40 STAR φίλη Φίλιππου Τηλεοπτικό ντεμπούτο
1996-1999 Γάτες MEGA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2003-2004 Όχι άλλο μπλα μπλα ALPHA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
2004-2005 Piatsa Κολωνάκι ALPHA Τέτη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2005-2006 Lifestyle ALTER Η Ίδια Παρουσιάστρια
2006-2007 Οι αταίριαστοι MEGA Μαντόνα Guest - Επεισόδια: 17-21
Γάμος με τα όλα του ΑΝΤ1 Νάντια Επεισόδιο: "Ο γάμος είναι φυλακή"
Εντιμότατοι κερατάδες ALPHA Εύα Πρωταγωνιστικός ρόλος
2007-2008 TV Stars παρουσιάστε ALPHA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2008-2008 Magiremata NET Η Ίδια Παρουσιάστρια
Ελληνικός Τελικός Eurovision NET Η Ίδια Παρουσιάστρια
2010-2011 Exclusive ALPHA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2013-2014 Your Face Sounds Familiar ANT1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA Στρίπερ Guest - Επεισόδιο 32, Β' κύκλος
2014-2015 Όλα παίζουν ALPHA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2016-2017 Daddy Cool ANT1 ψυχίατρος Guest - Επεισόδια 8 & 9
Το σόι σου ALPHA Λόλα Παπακώστα Guest - Επεισόδιο: 38, Γ' κύκλος
2018-2019 My style rocks ΣΚΑΪ Η ίδια Μέλος κριτικής επιτροπής

ΠηγέςΕπεξεργασία