Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος τουρνουά αντισφαίρισης

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Λίστα τουρνουά Αντισφαίρισης (κατά το 2007):

Πίνακας περιεχομένων

ITFΕπεξεργασία

Τουρνουά Grand SlamΕπεξεργασία

Τουρνουά Πόλη Χώρα Μήνας Τύπος γηπέδου
Αυστραλιανό Όπεν Μελβούρνη   Αυστραλία Ιανουάριος Σκληρό γήπεδο
Γαλλικό Όπεν Παρίσι   Γαλλία Μάϊος - Ιούνιος Χωμάτινο γήπεδο
Γουίμπλεντον Λονδίνο   Ηνωμένο Βασίλειο Ιούνιο - Ιούλιο Γήπεδο με χόρτο
Αμερικανικό Όπεν Νέα Υόρκη   ΗΠΑ Αυγουστο - Σεπτέμβριο Σκληρό γήπεδο

Πρωταθλήματα χωρώνΕπεξεργασία

ATP TourΕπεξεργασία

Team CupsΕπεξεργασία

Άλλα τουρνουάΕπεξεργασία

TMC: Tennis Masters Cup (Tour Championship)
AMS: ATP Masters Series
ISG: International Series Gold
IS: International Series
Τύπος Τουρνουά Επιφάνεια Πόλη Χώρα Ήπειρος Χρηματικό έπαθλο(σε $)
TMC Tennis Masters Cup Taraflex Σανγκάη   Κίνα Ασία
AMS Pacific Life Open Σκληρή Ίντιαν Γουέλς   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $3,285,000
AMS Sony Ericsson Open Σκληρή Μαϊάμι   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $3,450,000
AMS Masters Series Monte Carlo Χώμα Μόντε Κάρλο   Μονακό Ευρώπη $2,450,000
AMS Internazionali d'Italia Χώμα Ρώμη   Ιταλία Ευρώπη $2,450,000
AMS Masters Series Hamburg Χώμα Αμβούργο   Γερμανία Europe $2,450,000
AMS Rogers Cup Σκληρή Μόντρεαλ/Τορόντο   Καναδάς Βόρειος Αμερική $2,450,000
AMS Western & Southern Financial Group Masters Σκληρή Σινσινάτι   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $2,450,000
AMS Mutua Madrileña Masters Σκληρή Μαδρίτη   Ισπανία Ευρώπη $2,450,000
AMS BNP Paribas Masters Carpet Παρίσι   Γαλλία Ευρώπη $2,450,000
ISG ABN AMRO World Tennis Tournament Σκληρή Ρόττερνταμ   Ολλανδία Ευρώπη $925,000
ISG Regions Morgan Keegan Championships Σκληρή Μέμφις   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $757,000
ISG Dubai Duty Free Men's Open Σκληρή Ντουμπάι   Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ασία $1,426,250
ISG Abierto Mexicano TELCEL Χώμα Ακαπούλκο   Μεξικό Βόρειος Αμερική $757,000
ISG Open SEAT Χώμα Βαρκελώνη   Ισπανία Ευρώπη $1,000,000
ISG Mercedes Cup Χώμα Στουτγκάρδη   Γερμανία Ευρώπη $757,000
ISG Generali Open Χώμα Kitzbühel   Αυστρία Ευρώπη $735,000
ISG BA-CA TennisTrophy Σκληρή Βιέννη   Αυστρία Ευρώπη $755,000
ISG AIG Japan Open Tennis Championships Σκληρή Τόκιο   Ιαπωνία Ασία $832,000
IS Allianz Suisse Open Gstaad Χώμα Gstaad   Ελβετία Ευρώπη $416,000
IS BCR Open Romania Χώμα Βουκουρέστι   Ρουμανία Ευρώπη $416,000
IS BMW Open Χώμα Μόναχο   Γερμανία Ευρώπη $416,000
IS Copa Telmex Χώμα Μπουένος Άιρες   Αργεντινή Νότια Αμερική $445,000
IS Heineken Open Σκληρή Ώκλαντ   Νέα Ζηλανδία Ωκεανία $416,000
IS Brasil Open Χώμα Costa Do Sauipe   Βραζιλία Νότια Αμερική $456,000
IS Campbell's Hall of Fame Championships Χόρτο Νιούπορτ   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Campionati Internazionali di Sicilia Χώμα Παλέρμο   Ιταλία Ευρώπη
IS Chennai Open Σκληρή Τσεννάι   Ινδία Asia $416,000
IS China Open Σκληρή Πεκίνο   Κίνα Asia $500,000
IS Gerry Weber Open Χόρτο Χάλε   Γερμανία Ευρώπη $800,000
IS Qatar ExxonMobil Open Σκληρή Ντόχα   Κατάρ Ασία $1,000,000
IS Grand Prix Hassan II Χώμα Καζαμπλάνκα   Μαρόκο Αφρική $416,000
IS Nottingham Open Χόρτο Νότιγχαμ   Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $416,000
IS SAP Open Σκληρή Σαν Χοσέ   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Stella Artois Championships Χόρτο Λονδίνο   Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $800,000
IS Countrywide Classic Σκληρή Λος Άντζελες   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $525,000
IS Croatia Open Umag Χώμα Ούμαγκ   Κροατία Ευρώπη $416,000
IS Davidoff Swiss Indoors Carpet Βασιλεία   Ελβετία Ευρώπη $1,000,000
IS Dutch Open Tennis Amersfoort Χώμα Άμερσφουρτ   Ολλανδία Ευρώπη $416,000
IS Estoril Open Χώμα Εστορίλ   Πορτογαλία Ευρώπη $625,000
IS Grand Prix de Tennis de Lyon Carpet Λυών   Γαλλία Ευρώπη $800,000
IS Hypo Group Tennis International Χώμα Poertschach   Αυστρία Ευρώπη $416,000
IS if... Stockholm Open Σκληρή Στοκχόλμη   Σουηδία Ευρώπη $800,000
IS International Tennis Championships Σκληρή Delray Beach   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Kingfisher Airlines Tennis Open Σκληρή Βομβάη   Ινδία Ασία $416,000
IS Kremlin Cup Carpet Μόσχα   Ρωσία Ευρώπη $1,000,000
IS Legg Mason Tennis Classic Σκληρή Ουάσινγκτον   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
IS Medibank International Σκληρή Σίδνεϊ   Αυστραλία Ωκεανεία $436,000
IS Movistar Open Χώμα Viña del Mar   Χιλή Νότια Αμερική $448,000
IS Next Generation Adelaide International Σκληρή Αδελαΐδα   Αυστραλία Ωκεανεία $436,000
IS Open 13 Σκληρή Μασσαλία   Γαλλία Ευρώπη $600,000
IS Open de Moselle Σκληρή Μετζ   Γαλλία Ευρώπη $416,000
IS Open de Tenis Comunidad Valenciana Χώμα Βαλένθια   Ισπανία Ευρώπη $416,000
IS Orange Prokom Open Χώμα Σόποτ   Πολωνία Ευρώπη $500,000
IS Ordina Open Χόρτο 's-Hertogenbosch   Ολλανδία Ευρώπη $416,000
IS Pilot Pen Tennis Σκληρή Νιου Χάβεν   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $675,000
IS PBZ Zagreb Indoors Synthetic Ζάγκρεμπ   Κροατία Ευρώπη $416,000
IS Indianapolis Tennis Championships Σκληρή Ινδιανάπολη   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $525,000
IS Synsam Swedish Open Χώμα Bastad   Σουηδία Ευρώπη $416,000
IS St. Petersburg Open Carpet Αγία Πετρούπολη   Ρωσία Ευρώπη $1,000,000
IS Tennis Channel Open Σκληρή Λας Βέγκας   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Thailand Open Σκληρή Μπανγκόκ   Ταϊλάνδη Asia $550,000
IS U.S. Men's Clay Court Championships Χώμα Χιούστον   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000

WTA TourΕπεξεργασία

Tour ChampionshipΕπεξεργασία

Άλλα τουρνουάΕπεξεργασία

Τύπος Τουρνουά Επιφάνεια Πόλη Χώρα Ήπειρος Χρηματικό έπαθλο(σε $)
Tier I Toray Pan Pacific Open Carpet Τόκιο   Ιαπωνία Ασία $1,340,000
Tier I Pacific Life Open Σκληρή Indian Wells   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $2,100,000
Tier I Sony Ericsson Open Σκληρή Μαϊάμι   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $3,450,000
Tier I Family Circle Cup Green Χώμα Τσάρλστον   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $1,340,000
Tier I Qatar Telecom German Open Χώμα Βερολίνο   Γερμανία Ευρώπη $1,340,000
Tier I Internazionali BNL d'Italia Χώμα Ρώμη   Ιταλία Ευρώπη $1,340,000
Tier I Acura Classic Σκληρή Σαν Ντιέγκο   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $1,340,000
Tier I Rogers Cup Σκληρή Μοντρεάλ/Τορόντο   Καναδάς Βόρειος Αμερική $1,340,000
Tier I Kremlin Cup Σκληρή Μόσχα   Ρωσία Ευρώπη $1,340,000
Tier I Zurich Open Σκληρή Ζυρίχη   Ελβετία Ευρώπη $1,340,000
Tier II Medibank International Σκληρή Σίδνεϊ   Αυστραλία Oceania $600,000
Tier II Open Gaz de France Greenset Παρίσι   Γαλλία Ευρώπη $600,000
Tier II Proximus Diamond Games Decoturf Αμβέρσα   Βέλγιο Ευρώπη $600,000
Tier II Dubai Duty Free Women's Open Σκληρή Ντουμπάι   Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ασία $1,500,000
Tier II Qatar Total Open Σκληρή Ντόχα   Κατάρ Ασία $600,000
Tier II Bausch & Lomb Championships Green Χώμα Amelia Island   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II J&S Cup Χώμα Βαρσοβία   Πολωνία Ευρώπη $600,000
Tier II The Hastings Direct International Championships Χόρτο Eastbourne   Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $600,000
Tier II Bank of the West Classic Σκληρή Στάνφορντ   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II LA Open Σκληρή Λος Άντζελες   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II Pilot Pen Tennis Σκληρή New Haven   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II China Open Σκληρή Πεκίνο   Κίνα Ασία $600,000
Tier II Fortis Championships Luxembourg Σκληρή Λουξεμβούργο   Λουξεμβούργο Ευρώπη $600,000
Tier II Porsche Tennis Grand Prix Σκληρή Στουτγκάρδη   Γερμανία Ευρώπη $650,000
Tier II Generali Ladies Linz Σκληρή Λιντς   Αυστρία Ευρώπη $600,000
Tier III Mondial Australian Women's Σκληρήcourts Σκληρή Goldcoast   Αυστραλία Oceania $175,000
Tier III Sony Ericsson International Σκληρή Μπανγκαλόρ   Ινδία Ασία $175,000
Tier III Cellular South Cup Σκληρή Μέμφις   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $175,000
Tier III Copa Colsanitas Seguros Bolivar Χώμα Μπογκοτά   Κολομβία South America $175,000
Tier III Abierto Mexicano TELCEL Χώμα Ακαπούλκο   Μεξικό America $180,000
Tier III Gaz de France Budapest Grand Pix Χώμα Βουδαπέστη   Ουγγαρία Ευρώπη $175,000
Tier III Internationaux de Strasbourg Χώμα Στρασβούργο   Γαλλία Ευρώπη $175,000
Tier III Istanbul Cup Χώμα Κωνσταντινούπολη   Τουρκία Ασία $200,000
Tier III DFS Classic Χόρτο Μπέρμιγχαμ   Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $200,000
Tier III Ordina Open Χόρτο 's-Hertogenbosch   Ολλανδία Ευρώπη $175,000
Tier III Western & Southern Financial Group Women's Open Σκληρή Σινσινάτι   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $175,000
Tier III Gastein Ladies Χώμα Bad Gastein   Αυστρία Ευρώπη $175,000
Tier III Commonwealth Bank Tennis Classic Σκληρή Μπαλί   Ινδονησία Ασία $225,000
Tier III Sunfeast Open Greenset Καλκούτα   Ινδία Ασία $175,000
Tier III Guangzhou International Women's Open Σκληρή Κουανγκτσόου   Κίνα Ασία $175,000
Tier III AIG Japan Open Tennis Championships Σκληρή Τόκιο   Ιαπωνία Ασία $175,000
Tier III PTT Bangkok Open Σκληρή Μπανγκόκ   Ταϊλάνδη Ασία $200,000
Tier III Bell Challenge Σκληρή Πόλη του Κεμπέκ   Καναδάς Βόρειος Αμερική $175,000
Tier IV ASB Classic Σκληρή Ώκλαντ   Νέα Ζηλανδία Ωκεανία $145,000
Tier IV Moorilla Hobart International Σκληρή Χόμπαρντ   Αυστραλία Ωκεανία $170,000
Tier IV Pattaya Women's Open Σκληρή Πατάγια   Ταϊλάνδη Ασία $170,000
Tier IV Estoril Open Χώμα Εστορίλ   Πορτογαλία Ευρώπη $145,000
Tier IV ECM Prague Open Χώμα Πράγα   Τσεχία Ευρώπη $145,000
Tier IV Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem Χώμα Φες   Μαρόκο Αφρική $145,000
Tier IV Barcelona KIA Χώμα Βαρκελώνη   Ισπανία Ευρώπη $145,000
Tier IV Internazionali Femminili di Palermo Χώμα Παλέρμο   Ιταλία Ευρώπη $145,000
Tier IV Nordea Nordic Light Open Σκληρή Στοκχόλμη   Σουηδία Ευρώπη $145,000
Tier IV Forest Hills Women's Tennis Classic Σκληρή Forest Hills   ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $145,000
Tier IV Banka Koper Slovenia Open Σκληρή Portoroz   Σλοβενία Ευρώπη $145,000
Tier IV Hansol Korea Open Σκληρή Σεούλ   Νότια Κορέα Ασία $145,000
Tier IV Tashkent Open Σκληρή Τασκένδη   Ουζμπεκιστάν Ασία $145,000

Τουρνουά επίδειξηςΕπεξεργασία

ΑντρώνΕπεξεργασία

ΓυναικώνΕπεξεργασία