Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Θέμης Ανδρεάδης (Καλλιθέα, 31 Δεκεμβρίου 1949) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Θέμης Ανδρεάδης
Γέννηση31  Δεκεμβρίου 1949
Ιδιότητατραγουδιστής
Όργαναφωνή

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • 1973: «Γελοιογραφίες» Columbia-EMIAL
  • 1974: «Κάτι άλλο μου θυμίζει» Columbia-EMIAL
  • 1975: «Ο πρωταθλητής» MINOS
  • 1976: «Ο Ανδρεάδης τραγουδά Λογοθέτη» MINOS
  • 1977: «Θεμιτά και Αθέμιτα» MINOS
  • 1978: «Ο Θέμης που πάει παντού» MINOS
  • 1980: «Ως Εξής» MINOS
  • 1982: «Σαν ξαφνικό ταξίδι» Aνεξάρτητη ιδιωτική παραγωγή
  • 1986: «Βάλε το ράδιο στη διαπασών» Aνεξάρτητη ιδιωτική παραγωγή - αφοι Φαληρέα
  • 2003: ¨Σαν ξαφνικό ταξίδι ¨ επανέκδοση-Protasis
  • 2012 ¨ Το Σώμα Ξέρει ¨ Anthemionart-Άννα Ανδρεάδη

Συμμετοχή στους δίσκους:

  • 1972: Διάλειμμα του Γιάννη Μαρκόπουλου μαζί με τον Ν. Ξυλούρη, Μέμη Σπυράτου, Δάφνη Ζούνη.
  • 1973: Χρυσός Δίσκος με νέους συνθέτες και στιχουργούς
  • 1974: «Διαδρομή» του Γ.Χατζηνάσιου μαζί με τη Δ.Γαλάνη, Μ.Μητσιά και Στ. Κόκοτα
  • 1974: «Σταθμός μηδέν» του Μ.Πλέσσα, μαζί με τη Δ.Γαλάνη
  • 1975: «Τα παιδικά» του Χρ.Χάλαρη μαζί με Δ.Γαλάνη και Χρύσανθο
  • 1976: Με την Νινή Ζαχά
  • 1976: Με τον συνθέτη Βασίλη Δημητρίου
  • 1977: «Το Πανόραμα» των Μ.Πλέσσα- Κ.Βίρβου
  • 1989 : η Παρεούλα των Χρ. Μουζακίτη-Θ. Βερύκιου
  • 2008 Αφιέρωμα στον Αττίκ, συμμετοχή.