Κατάλογος Ελλήνων βουλευτών (1958)

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Ακολουθεί κατάλογος με τα 300 μέλη που εξελέγησαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έπειτα από τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 1958

Σύνθεση του ΚοινοβουλίουΕπεξεργασία

Για τη σημερινή σύνθεση, δείτε εδώ
Κόμμα Μάιος 1958
ΕΡΕ 171
ΕΔΑ 79
Κόμμα Φιλελευθέρων 36
Προοδευτική Αγροτική Δημοκρατική Ένωσις 10
Ένωσις Λαϊκών 4
Σύνολο 300

Εκλεγέντες βουλευτέςΕπεξεργασία

Εκλογική περιφέρεια Ονοματεπώνυμο Κοινοβουλευτική ομάδα
Α΄ Αθηνών Δερτιλής Λεωνίδας ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Κασιμάτης Γρηγόριος ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Τσαλδάρη Λίνα ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Βρανόπουλος Δημήτριος ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Γκίκας Σόλων ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Μπαμπάκος Δημήτριος ΕΡΕ
Α΄ Αθηνών Κιτσίκης Νικόλαος ΕΔΑ
Α΄ Αθηνών Τσιριμώκος Ηλίας ΕΔΑ
Α΄ Αθηνών Ευαγγελίδης Ιωάννης ΕΔΑ
Α΄ Αθηνών Ζάκκας Ανδρέας ΕΔΑ
Α΄ Αθηνών Μπρεδήμας Ηλίας ΕΔΑ
Α΄ Αθηνών Δραγούμης Μάρκος[1][2] ΕΔΑ
Α΄ Αθηνών Μαύρος Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Α΄ Αθηνών Τούμπας Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Α΄ Αθηνών Μαρκεζίνης Σπύρος ΠΑΔΕ
Β΄ Αθηνών[3] Τσάτσος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Β΄ Αθηνών Ράλλης Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Β΄ Αθηνών Δημητράτος Αριστείδης ΕΡΕ
Β΄ Αθηνών Σβώλου Μαρία ΕΔΑ
Β΄ Αθηνών Αυγερόπουλος Γεράσιμος ΕΔΑ
Β΄ Αθηνών Γιαχνής Δημήτριος ΕΔΑ
Β΄ Αθηνών Πυρομάγλου Κομνηνός ΕΔΑ
Β΄ Αθηνών Ηλιόπουλος Σταύρος ΕΔΑ
Β΄ Αθηνών Βαλούρδος Γεώργιος ΕΔΑ
Β΄ Αθηνών Βενιζέλος Σοφοκλής Κόμμα Φιλελευθέρων
Α΄ Πειραιώς Ανδριανόπουλος Γεώργιος ΕΡΕ
Α΄ Πειραιώς Αλιπράντης Δημήτριος ΕΡΕ
Α΄ Πειραιώς Σαββόπουλος Ευάγγελος ΕΡΕ
Α΄ Πειραιώς Κατσαφάδος Γεώργιος ΕΡΕ
Α΄ Πειραιώς Μπριλλάκης Αντώνιος ΕΔΑ
Α΄ Πειραιώς Βουλόδημος Αναστάσιος ΕΔΑ
Α΄ Πειραιώς Αθανασιάδης Κωνσταντίνος ΕΔΑ
Α΄ Πειραιώς Ορφανός Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Β΄ Πειραιώς Μπουγάς Χρήστος ΕΡΕ
Β΄ Πειραιώς Μπενά Ελένη ΕΔΑ
Β΄ Πειραιώς Παπαδημητρίου Ιωάννης ΕΔΑ
Β΄ Πειραιώς Καρακουλουξής Δημήτριος ΕΔΑ
Β΄ Πειραιώς Αράπης Γεώργιος ΕΔΑ
Υπολοίπου Αττικής Φράγκος Αναστάσιος ΕΡΕ
Υπολοίπου Αττικής Μαυρουκάκης Σταύρος ΕΡΕ
Υπολοίπου Αττικής Παπαχρήστου Αθανάσιος ΕΡΕ
Υπολοίπου Αττικής Σωτηρίου Κώστας ΕΔΑ
Υπολοίπου Αττικής Δοδόπουλος Θεόδωρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Α΄ Θεσσαλονίκης[4] Θεοδοσιάδης Αλέξανδρος ΕΡΕ
Α΄ Θεσσαλονίκης Ζαρντινίδης Νικόλαος ΕΡΕ
Α΄ Θεσσαλονίκης Αηδονάς Απόστολος ΕΡΕ
Α΄ Θεσσαλονίκης Θεμελής Γεώργιος ΕΡΕ
Α΄ Θεσσαλονίκης Πασαλίδης Ιωάννης ΕΔΑ
Α΄ Θεσσαλονίκης Ευφραιμίδης Βασίλειος ΕΔΑ
Α΄ Θεσσαλονίκης Κύρκος Μιχαήλ ΕΔΑ
Α΄ Θεσσαλονίκης Καλλιδόπουλος Αλέξανδρος ΕΔΑ
Α΄ Θεσσαλονίκης Γιαρένης Ευτύχιος ΕΔΑ
Α΄ Θεσσαλονίκης Μπακατσέλος Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Β΄ Θεσσαλονίκης [5] Τζιτζικώστας Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Β΄ Θεσσαλονίκης Σπαθάρης Ιωάννης ΕΡΕ
Β΄ Θεσσαλονίκης Βογιατζής Αλέξανδρος ΕΡΕ
Β΄ Θεσσαλονίκης Τσιάρας Αναστάσιος ΕΔΑ
Β΄ Θεσσαλονίκης Γιαλόφας Ιωάννης ΕΔΑ
Β΄ Θεσσαλονίκης Κελτεμλίδης Δημήτριος ΕΔΑ
Αιτωλοακαρνανίας Σταυρόπουλος Παναγιώτης ΕΡΕ
Αιτωλοακαρνανίας Σταμάτης Γεώργιος ΕΡΕ
Αιτωλοακαρνανίας Ιντζές Ιωάννης ΕΡΕ
Αιτωλοακαρνανίας Στράτος Ανδρέας ΕΡΕ
Αιτωλοακαρνανίας Λεονάρδος Διονύσιος[6] ΕΔΑ
Αιτωλοακαρνανίας Κακογιάννης Αθανάσιος ΕΔΑ
Αιτωλοακαρνανίας Χούτας Στυλιανός Κόμμα Φιλελευθέρων
Αιτωλοακαρνανίας Αθανασιάδης-Νόβας Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αργολίδας Οικονομόπουλος Γεώργιος ΕΡΕ
Αργολίδας Κοντοβράκης Ιωάννης ΕΡΕ
Αργολίδας Παπαρτεμίου Ιωάννης ΕΡΕ
Αρκαδίας Τριανταφυλλάκος Τρύφων ΕΡΕ
Αρκαδίας Παπαηλιού Ηλίας ΕΡΕ
Αρκαδίας Αποσκίτης Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Αρκαδίας Μίχας Αθανάσιος ΕΡΕ
Αρκαδίας Παυλόπουλος Αθανάσιος ΕΡΕ
Αρκαδίας Καλτεζιώτης Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Αρκαδίας Παπαδημητρίου Δημήτριος ΕΡΕ
Αρκαδίας Μπακόπουλος Νικόλαος Κόμμα Φιλελευθέρων
Άρτας Καρατζένης Δημήτριος ΕΡΕ
Άρτας Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Άρτας Γαρουφαλιάς Πέτρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αχαΐας Παπαρρηγόπουλος Βασίλειος ΕΡΕ
Αχαΐας Γεροκωστόπουλος Αχιλλέας ΕΡΕ
Αχαΐας Οικονομίδης Πολυζώης ΕΡΕ
Αχαΐας Δρούλιας Αναστάσιος ΕΡΕ
Αχαΐας Σπηλιόπουλος Γεώργιος ΕΔΑ
Αχαΐας Πλαπούτας Ιωάννης[7] ΕΔΑ
Αχαΐας Παπανδρέου Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αχαΐας Ζαΐμης Φωκίων Κόμμα Φιλελευθέρων
Αχαΐας Κανελλόπουλος Παναγιώτης ΕΛΚ
Βοιωτίας Κονίτσας Θεμιστοκλής ΕΡΕ
Βοιωτίας Βουρδουμπάς Δημήτριος ΕΡΕ
Βοιωτίας Κορόζος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Βοιωτίας Κανιάρης Μελέτης ΕΔΑ
Δράμας Γρίβας Δημήτριος ΕΡΕ
Δράμας Κάβδας Περικλής ΕΡΕ
Δράμας Πινάτσης Πελοπίδας ΕΡΕ
Δράμας Ευαγγέλου Γεώργιος ΕΔΑ
Δράμας Παπαδόπουλος Αριστείδης ΕΔΑ
Δράμας Παπαπαναγιώτου Θεοφύλακτος ΠΑΔΕ
Δωδεκανήσου Κωτιάδης Στυλιανός ΕΡΕ
Δωδεκανήσου Παρθενιάδης Νικόλαος ΕΡΕ
Δωδεκανήσου Χαρίτος Γαβριήλ ΕΡΕ
Δωδεκανήσου Ζαννής Εμμανουήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Δωδεκανήσου Ζίγδης Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Έβρου Γκαργκάνας Χρήστος ΕΡΕ
Έβρου Κλης Παναγιώτης ΕΡΕ
Έβρου Ρηγόπουλος Νικόλαος ΕΡΕ
Έβρου Αντώνογλου Ορέστης ΕΔΑ
Έβρου Κεραμιτσόγλου Θεοχάρης ΕΔΑ
Έβρου Τριανταφυλλίδης Ιωάννης ΠΑΔΕ
Εύβοιας Βογιατζής Γεώργιος ΕΡΕ
Εύβοιας Καλλίας Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Εύβοιας Κακαράς Αντώνιος ΕΡΕ
Εύβοιας Καπνίσης Παναγιώτης ΕΔΑ
Εύβοιας Καθαροσπόρης Νικόλαος ΕΔΑ
Εύβοιας Στεφανίδης Μιχαήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Εύβοιας Αρβανιτάκης Ευάγγελος Κόμμα Φιλελευθέρων
Ευρυτανίας Καραπιπέρης Χρυσόστομος ΕΡΕ
Ευρυτανίας Κόπανος Διονύσιος ΕΡΕ
Ζακύνθου Ρώμας Διονύσιος ΕΡΕ
Ζακύνθου Μυριδάκης Μιχαήλ ΕΡΕ
Ηλείας Πολυζωγόπουλος Σταύρος ΕΡΕ
Ηλείας Πιπιλής Χρήστος ΕΡΕ
Ηλείας Σπεντζάρης Νικόλαος ΕΡΕ
Ηλείας Σπηλιόπουλος Ιωάννης[8] ΕΡΕ
Ηλείας Γόντικας Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Ηλείας Γιαννόπουλος Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Ηλείας Στεφανόπουλος Στέφανος ΕΛΚ
Ηλείας Κοντογιαννόπουλος Νικόλαος ΕΛΚ
Ημαθίας Χατζηδημητρίου Δημήτριος ΕΡΕ
Ημαθίας Τσαμπάζης Ιωάννης ΕΡΕ
Ημαθίας Περισοράτης Φίλιππος ΕΔΑ
Ηρακλείου Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης ΕΡΕ
Ηρακλείου Γαλενιανός Εμμανουήλ ΕΡΕ
Ηρακλείου Πολιουδάκης Ιωάννης ΕΡΕ
Ηρακλείου Αθητάκης Ιωάννης ΕΔΑ
Ηρακλείου Πρωιμάκης Εμμανουήλ ΕΔΑ
Ηρακλείου Μαρής Κωνσταντίνος Κόμμα Φιλελευθέρων
Ηρακλείου Λουλακάκης Εμμανουήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσπρωτίας Αθανασίου Νικόλαος ΕΡΕ
Θεσπρωτίας Ευστράτιος Αθανασάκος ΕΡΕ
Θεσπρωτίας Πιτούλης Φώτιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Ιωαννίνων Αβέρωφ-Τοσίτσας Ευάγγελος ΕΡΕ
Ιωαννίνων Ιωάννου Δημήτριος ΕΡΕ
Ιωαννίνων Παληός Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Ιωαννίνων Φρόντζος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Ιωαννίνων Σκοπούλης Νικόλαος ΕΔΑ
Ιωαννίνων Χριστογιώργος Μιχαήλ ΕΔΑ
Ιωαννίνων Δερδεμέζης Ανδρέας Κόμμα Φιλελευθέρων
Καβάλας Θεολογίτης Αύγουστος ΕΡΕ
Καβάλας Μάρτης Νικόλαος ΕΡΕ
Καβάλας Βενέτης Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Καβάλας Λασκαρίδης Άγγελος ΕΔΑ
Καβάλας Κωνσταντάρας Κωνσταντίνος ΕΔΑ
Καβάλας Λυμπερίδης Θεόδωρος ΠΑΔΕ
Καρδίτσας Ταλιαδούρος Αθανάσιος ΕΡΕ
Καρδίτσας Θανόπουλος Δημήτριος ΕΡΕ
Καρδίτσας Παπαευσταθίου Γεώργιος ΕΡΕ
Καρδίτσας Φιλίππου Χρήστος ΕΔΑ
Καρδίτσας Μπρακατσούλας Βασίλειος ΕΔΑ
Καρδίτσας Αλλαμανής Στυλιανός ΠΑΔΕ
Καστοριάς Μπατρίνος Λεωνίδας ΕΡΕ
Καστοριάς Γυιόκας Παναγιώτης ΕΡΕ
Καστοριάς Λιάκος Αριστοτέλης ΕΡΕ
Κέρκυρας Θεοτόκης Σπυρίδων ΕΡΕ
Κέρκυρας Λύχνος Γεράσιμος ΕΡΕ
Κέρκυρας Πρίφτης Γεράσιμος ΕΔΑ
Κέρκυρας Δραγωνέτης Ιωάννης ΕΔΑ
Κέρκυρας Δεσύλλας Θεόδωρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Κεφαλληνίας Μεταξάς Γεράσιμος ΕΡΕ
Κεφαλληνίας Πηνιατώρος Νικόλαος ΕΡΕ
Κεφαλληνίας Διβάρης Σπυρίδων ΕΔΑ
Κιλκίς Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Κιλκίς Περτσινίδης Σωφρόνιος ΕΡΕ
Κιλκίς Τσορλίνης Χριστόφορος ΕΡΕ
Κιλκίς Γαβριηλίδης Ιωάννης ΕΔΑ
Κοζάνης Μανέντης Διονύσιος ΕΡΕ
Κοζάνης Τσακιρίδης Παύλος ΕΡΕ
Κοζάνης Βύζας Βασίλειος ΕΡΕ
Κοζάνης Λαδάς Αλέξανδρος ΕΡΕ
Κοζάνης Μπάρμπας Θωμάς ΕΡΕ
Κοζάνης Γουλόπουλος Χρήστος[9] ΕΡΕ
Κοζάνης Καρασάββας Σεραφείμ ΕΔΑ
Κοζάνης Ταλιαδούρης Κωνσταντίνος Κόμμα Φιλελευθέρων
Κορινθίας Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Κορινθίας Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Κορινθίας Μανιαδάκης Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Κορινθίας Πανούσης Βασίλειος ΕΡΕ
Κορινθίας Παπαληγούρας Παναγής ΕΛΚ
Κυκλάδων Πρωτοπαπαδάκης Αριστείδης ΕΡΕ
Κυκλάδων Νομικός Μάρκος ΕΡΕ
Κυκλάδων Αλιπράντης Ευστράτιος ΕΡΕ
Κυκλάδων Μπίστης Λεωνίδας ΕΡΕ
Κυκλάδων Λιαρούτσος Πάρις ΕΡΕ
Κυκλάδων Μπαρότσης Αντώνιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Λακωνίας Δαβάκης Δημήτριος ΕΡΕ
Λακωνίας Βαρβιτσιώτης Νικήτας του Πέτρου ΕΡΕ
Λακωνίας Λαμπρινάκος Νικόλαος ΕΡΕ
Λακωνίας Βαρβιτσιώτης Νικήτας του Γεωργίου ΕΡΕ
Λακωνίας Λύρας Ιωάννης ΕΡΕ
Λακωνίας Παπαμιχαλόπουλος Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Λάρισας Ροδόπουλος Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Λάρισας Γραμματίδης Χρήστος ΕΡΕ
Λάρισας Ευστρατιάδης Σοφοκλής ΕΡΕ
Λάρισας Κακογιάννης Γεώργιος ΕΡΕ
Λάρισας Σκυλλάκος Ηλίας ΕΔΑ
Λάρισας Χονδρονάσιος Αλέξανδρος ΕΔΑ
Λάρισας Παγώνης Χρήστος ΕΔΑ
Λασιθίου Κούνδουρος Στυλιανός ΕΡΕ
Λασιθίου Παπαγεωργίου Γεώργιος ΕΔΑ
Λασιθίου Κοθρής Εμμανουήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Λέσβου Λαζανάς Γεώργιος ΕΡΕ
Λέσβου Βιτούλιας Γεώργιος ΕΡΕ
Λέσβου Μακρής Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Λέσβου Ηλιού Ηλίας ΕΔΑ
Λέσβου Γαληνός Μιχαήλ ΕΔΑ
Λέσβου Γλιγλής Παναγιώτης ΕΔΑ
Λέσβου Ξενοδοχειάρης Περίανδρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Λευκάδας Καλκάνης Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Μαγνησίας Ιατρίδης Δημήτριος ΕΡΕ
Μαγνησίας Παπαγεωργίου Νικόλαος ΕΡΕ
Μαγνησίας Τσιάντος Αναστάσιος ΕΔΑ
Μαγνησίας Σκούρας Ευάγγελος ΕΔΑ
Μαγνησίας Σιαφλέκης Ιωάννης ΕΔΑ
Μαγνησίας Μέρος Αλέξανδρος ΠΑΔΕ
Μεσσηνίας Ψαρρέας Ιωάννης ΕΡΕ
Μεσσηνίας Καλαντζάκος Αριστείδης ΕΡΕ
Μεσσηνίας Σαμαράς Γεώργιος ΕΡΕ
Μεσσηνίας Λαντζούνης Δημήτριος ΕΡΕ
Μεσσηνίας Σχινάς Απόστολος ΕΡΕ
Μεσσηνίας Καμβύσης Άγγελος ΕΡΕ
Μεσσηνίας Μερλόπουλος Δημήτριος ΕΔΑ
Μεσσηνίας Κουλαμπάς Αναστάσιος ΕΔΑ
Μεσσηνίας Κωστόπουλος Σταύρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Μεσσηνίας Κοκκέβης Ανδρέας Κόμμα Φιλελευθέρων
Ξάνθης Μιχαηλίδης Τριαντάφυλλος ΕΡΕ
Ξάνθης Δούκας Θεόδωρος ΕΡΕ
Ξάνθης Νουρή Ογλού Φετά ΕΡΕ
Ξάνθης Μπαλτατζής Αλέξανδρος ΠΑΔΕ
Πέλλας Καλλιγκάτσης Παρίσης ΕΡΕ
Πέλλας Προκοπίδης Ιωάννης ΕΡΕ
Πέλλας Γκίλλας Αρίσταρχος ΕΡΕ
Πέλλας Τσιγάρας Κωνσταντίνος ΕΔΑ
Πέλλας Παπαδημητρίου Νικόλαος ΕΔΑ
Πιερίας Δεληγιαννίδης Αλέξανδρος ΕΡΕ
Πιερίας Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Πιερίας Μπούσιος Χαρίλαος ΕΔΑ
Πρέβεζας Κοντογιάννης Απόστολος ΕΡΕ
Πρέβεζας Αυγερινός Αθανάσιος ΕΡΕ
Ρεθύμνου Παπαδογιάννης Εμμανουήλ ΕΡΕ
Ρεθύμνου Κεφαλογιάννης Ιωάννης ΕΡΕ
Ρεθύμνου Βαρδινογιάννης Παύλος Κόμμα Φιλελευθέρων
Ροδόπης Χασάν Ογλού Γιουσούφ ΕΡΕ
Ροδόπης Σιανίδης Χρήστος ΕΡΕ
Ροδόπης Ουστενέρ Ογλού Οσμάν ΕΡΕ
Ροδόπης Ζησιάδης Χάρης ΕΡΕ
Σάμου Σπύρου Ιωάννης ΕΡΕ
Σάμου Κοτσώνης Μιχαήλ ΕΡΕ
Σάμου Ζαΐμης Ιπποκράτης ΕΔΑ
Σερρών Ιντζές Νικόλαος Κόμμα Φιλελευθέρων
Σερρών Καραμανλής Κωνσταντίνος ΕΡΕ
Σερρών Λαυρεντίδης Ισαάκ ΕΡΕ
Σερρών Μητακίδης Αθανάσιος ΕΡΕ
Σερρών Ψάρρης Αργύριος ΕΡΕ
Σερρών Χατζηδήμος Ιωάννης ΕΡΕ
Σερρών Σπυρίδης Δημήτριος ΕΔΑ
Σερρών Παπαθανασίου Αθανάσιος ΕΔΑ
Σερρών Πεταλωτής Κωνσταντίνος ΠΑΔΕ
Τρικάλων Γιαννούσης Κλεόβουλος (ή Γιαννουσίου Κωνσταντίνος) ΕΡΕ
Τρικάλων Κατσιάμπας Φώτιος ΕΡΕ
Τρικάλων Χατζηγάκης Δημητριος ΕΡΕ
Τρικάλων Τσιπώρης Αλέξανδρος ΕΔΑ
Τρικάλων Εξαρχος Νικόλαος Κόμμα Φιλελευθέρων
Φθιώτιδας Καλαντζής Ευάγγελος ΕΡΕ
Φθιώτιδας Πλατής Γεώργιος ΕΡΕ
Φθιώτιδας Μακρόπουλος Στέφανος ΕΡΕ
Φθιώτιδας Θανασέκου Βάσω ΕΔΑ
Φθιώτιδας Κωστής Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Φθιώτιδας Ευταξίας Λάμπρος ΠΑΔΕ
Φλώρινας Μακρής Δημήτριος ΕΡΕ
Φλώρινας Ανδρεάδης Γεώργιος ΕΡΕ
Φλώρινας Ζούγκας Αντώνιος ΕΡΕ
Φλώρινας Κοστελίδης Ευστάθιος ΕΡΕ
Φωκίδας Λιανουλόπουλος Δημήτριος ΕΡΕ
Φωκίδας Κρίκος Βασίλειος ΕΡΕ
Φωκίδας Κατσίμπας Γεώργιος ΕΔΑ
Χαλκιδικής Σαραφιανός Λυσίμαχος ΕΡΕ
Χαλκιδικής Βασιλικός Βασίλειος ΕΡΕ
Χαλκιδικής Ρήγας Επαμεινώνδας ΕΔΑ
Χανίων Βολουδάκης Γεώργιος ΕΡΕ
Χανίων Χιωτάκης Κωνσταντίνος ΕΔΑ
Χανίων Κοντουδάκης Ιωάννης ΕΔΑ
Χανίων Πολυχρονίδης Πολυχρόνης Κόμμα Φιλελευθέρων
Χανίων Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Κόμμα Φιλελευθέρων
Χίου Μπουρνιάς Λεωνίδας ΕΡΕ
Χίου Δεσποτόπουλος Κωνσταντίνος ΕΔΑ
Χίου Ζορμπάς Νικόλαος ΠΑΔΕ

Σημειώσεις και παραπομπέςΕπεξεργασία

  1. Παραιτήθηκε πριν καν ορκιστεί. Την έδρα του κατέλαβε ο Σταμάτης Μερκούρης.
  2. Άρθρο του Λάζαρου Λασκαρίδη, 11 Μαΐου 1958- Οι εκλογές που έκαναν την αριστερά αξιωματική αντιπολίτευση και ο Παπαδόπουλος, ανάκτηση 2-7-2014.
  3. Αναφέρεται και ως "Υπολοίπου πρώην Δήμου Αθηναίων".
  4. Αναφέρεται και ως εκλογική περιφέρεια πρώην Δήμου Θεσσαλονίκης.
  5. Αναφέρεται και ως Υπολοίπου Νομού Θεσσαλονίκης.
  6. Αργότερα προσχώρησε στο Κόμμα των Προοδευτικών του Μαρκεζίνη.
  7. Ο Παπαθανασόπουλος Δημήτριος κατέλαβε την έδρα του Ιωάννη Πλαπούτα, με απόφαση του Εκλογοδικείου.
  8. Αρχικά ο Δημήτριος Τσούμπας.
  9. Απεβίωσε το Μάιο του 1961 και την έδρα του κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Δόκος Δημοσθένης.