Κατάλογος Ελλήνων βουλευτών (1946)

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Ακολουθεί ένας κατάλογος με τα πρόσωπα που εξελέγησαν βουλευτές στις εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας έπειτα από τις βουλευτικές εκλογές του 1946.

Εκλεγέντες βουλευτέςΕπεξεργασία

Εκλογική περιφέρεια Ονοματεπώνυμο Κοινοβουλευτική ομάδα
Αθηνών Τσαλδάρης Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Γονατάς Στυλιανός Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικών Φιλελευθέρων)
Αθηνών Μακρής Φώτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων
Αθηνών Στράτος Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Κουλουμβάκης Ευστράτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Θεοφανόπουλος Κλεάνθης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Δρόσος Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Χέλμης Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Αιλιανός Μιχαήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Ζαλοκώστας Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Μπακόπουλος Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Λόντος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Καλαμαράς Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αθηνών Μπερνίτσας Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Αθηνών Καρζής Εμμανουήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Μεταρρυθμιστικό Κόμμα)
Αθηνών Γεώργιος Παπανδρέου Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αθηνών Βενιζέλος Σοφοκλής Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Αθηνών Κανελλόπουλος Παναγιώτης Εθνική Πολιτική Ένωση (Εθνικό Ενωτικό Κόμμα)
Αθηνών Τσάτσος Θεμιστοκλής Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αθηνών Πολίτης Ιωάννης Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Αθηνών Κασιμάτης Γρηγόριος Εθνική Πολιτική Ένωση (Ε.Ε.Κ., συνεργ.)
Αθηνών Μακκάς Λέων Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αθηνών Σοφούλης Θεμιστοκλής[1] Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Λαδάς Χρήστος[2] Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Μελάς Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Μαύρος Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Ορφανίδης Απόστολος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Σίδερης Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Μογγογιάννης Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Αθηνών Ζέρβας Ναπολέων Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Πειραιώς Αβραάμ Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Πειραιώς Σπηλιώτης Παναγιώτης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Γεννηματάς Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Κάντζιας Παναγιώτης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Μαντούβαλος Δρακούλης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Πετροπουλάκος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Σφαέλος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Εμπρός)
Πειραιώς Μπούμπουλης Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Δηλαβέρης Κρίτων Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πειραιώς Βενιζέλος Σοφοκλής Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Πειραιώς Μελάς Ιωάννης Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Πειραιώς Ντεντιδάκης Παύλος Κόμμα Φιλελευθέρων
Πειραιώς Μαρσέλλος Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Πειραιώς Κιζάνης Θεόδωρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Πειραιώς Σαββίδης Σάββας Κόμμα Φιλελευθέρων
Πειραιώς Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Αττικοβοιωτίας [3] Σακελλαρίου Αλέξανδρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Πανελλήνιο Εθνικό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Βουρδουμπάς Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Μπασιάκος Αριστείδης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Κορόζος Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Γονής Ελευθέριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Αττικοβοιωτίας Κονίτσας Θεμιστοκλής Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Φράγκος Αναστάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Σχοινάς Σπρίδων Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Παπαχρήστου Αθανάσιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αττικοβοιωτίας Τριανταφυλλίδης Ανδρέας Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Αττικοβοιωτίας Κουτσοπέταλος Λουκάς Κόμμα Φιλελευθέρων
Αττικοβοιωτίας Κίνιας Ιωάννης Εθνικόν Κόμμα Ελλάδος (Ε.Α.)
Θεσσαλονίκης Δραγούμης Φίλιππος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Γονατάς Στυλιανός Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Θεσσαλονίκης Θεοχαρίδης Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Τζιτζικώστας Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Βασιλειάδης Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Κώττας Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Γκίνης Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Πάζης Μιχαήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Δαρβέρης Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Καραθόδωρος Αλέξανδρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Μεταρρυθμιστικό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Μπάτζιος Ηρακλής Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Πατριωτική Ένωση)
Θεσσαλονίκης Ιατρού Αχιλλέας Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Παπάζης Σταμάτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Τζηρίδης Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Θεσσαλονίκης Ξαρχάκος Ανδρέας Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Παπανδρέου Γεώργιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Κανελλόπουλος Παναγιώτης Εθνική Πολιτική Ένωση (Εθνικό Ενωτικό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Βενιζέλος Σοφοκλής Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Θεσσαλονίκης Κωστόπουλος Αλέξανδρος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Θεσσαλονίκης Ιασωνίδης Λεωνίδας Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Λεβαντής Πέτρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Δίγκας Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Δημάδης Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Μαυρογορδάτος Μιχαήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Μπιράκης Ανδρέας Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Μπακατσέλος Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Θεσσαλονίκης Αποστόλου Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Στράτος Ανδρέας Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Παπαθανάσης Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Παπαϊωάννου Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Καψάλης Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Λεονάρδος Διονύσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Αλετράς Χαρίλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Καλαντζόπουλος Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Μητσόπουλος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Σταμάτης Γεώργιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Κατσώτας Παυσανίας Εθνική Πολιτική Ένωση (Εθνική Ενωτική Κίνηση)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Χούτας Στυλιανός Ε.Κ.Ε. (Ε.Α.)
Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας Παπαγεωργίου Νικόλαος Ε.Κ.Ε. (Ε.Α.)
Αργολιδοκορινθίας Τσαλδάρης Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Παραβάντης Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Παπαρτεμίου Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Παπαδημητρίου Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Μουτζουρίδης Πραξιτέλης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αργολιδοκορινθίας Παπαληγούρας Παναγιώτης Εθνική Πολιτική Ένωση (Εθνική Ενωτική Κίνηση)
Αργολιδοκορινθίας Ρέντης Κωνσταντίνος Κόμμα Φιλελευθέρων
Αρκαδίας Τσακόπουλος Σπυρίδων Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αρκαδίας Μαρινάκος Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αρκαδίας Βαχλιώτης Αθανάσιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Αρκαδίας Ζέρβας Δημήτριος. [4][5] Κόμμα Φιλελευθέρων
Αρκαδίας Τουρκοβασίλης Θεόδωρος Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Αρκαδίας Αποσκίτης Ηλίας Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Αρκαδίας Γιαννόπουλος Δημήτριος Ένωση Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αρκαδίας Πετρινός Θεόδωρος Ένωση Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αχαΐας Αντωνόπουλος Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αχαΐας Στεφανόπουλος Μίμης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αχαΐας Σαγιάς Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αχαΐας Μιχαλακόπουλος Αναστάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Μεταρρυθμιστικό Κόμμα)
Αχαΐας Κώης Θεόδωρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αχαΐας Οικονομίδης Πολυζώης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Αχαΐας Σωτηρόπουλος Πάνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Αχαΐας Γεώργιος Παπανδρέου Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αχαΐας Κανελλόπουλος Παναγιώτης Εθνική Πολιτική Ένωση (Εθνικό Ενωτικό Κόμμα)
Αχαΐας Γιαννόπουλος Αθανάσιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Αχαΐας Ζαΐμης Φωκίων Κόμμα Φιλελευθέρων
Δράμας Καραΐσκος Χρυσόστομος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Δράμας Μαλινδρέτος Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Δράμας Κύρου Γεράσιμος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Δράμας Πηλείδης Σταύρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Δράμας Ορφανός Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Δράμας Λαμπριανίδης Λάμπρος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Δράμας Βοραζάνης Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Έβρου Μητσόπουλος Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Έβρου Παπανικολάου Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Έβρου Αναγνώστου Τηλέμαχος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Έβρου Κουγιουμτζόγλου Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Έβρου Πεντίδης Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Έβρου Μανουηλίδης Φίλιππος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Έβρου Χρυσοστόμου Γρηγόριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Έβρου Τυρρής Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Ευβοίας Κακαράς Αντώνιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ευβοίας Μπουρνιάς Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Ευβοίας Θηβαίος Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ευβοίας Χατζηπάνος Πάνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ευβοίας Μπακόλας Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ευβοίας Βογιατζής Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ευβοίας Βλαχοθανάσης Κωνσταντίνος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Ευβοίας Καλλίας Κωνσταντίνος Εθνική Πολιτική Ένωση (Εθνική Ενωτική Κίνηση)
Ζακύνθου Βούλτζος Διονύσιος[6] Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ζακύνθου Ντόζης Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Ηλείας Στεφανόπουλος Στέφανος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ηλείας Στεφανόπουλος Βάσος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ηλείας Γιαννόπουλος Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Ηλείας Κορκολής Διονύσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ηλείας Παπαδημητρίου Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Ηλείας Τσεριώνης Ηλίας Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Ηλείας Γόντικας Δημήτριος Κόμμα Φιλελευθέρων
Ηλείας Πολυζωγόπουλος Σταύρος Ε.Κ.Ε. (Ε.Α.)
Ηρακλείου Γαλενιανός Εμμανουήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ηρακλείου Φραγκιαδάκης Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ηρακλείου Γιαμαλάκης Στυλιανός Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ηρακλείου Κρασαδάκης Νικόλαος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ηρακλείου Πετρακογεώργης Γεώργιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ηρακλείου Παπαδημητρόπουλος Εμμανουήλ Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ηρακλείου Πολυχρονάκης Κωνσταντίνος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ηρακλείου Φουντουλάκης Ιωάννης Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ηρακλείου Λουλακάκης Εμμανουήλ Ανεξάρτητοι Φιλελεύθεροι
Ιωαννίνων Καζαντζής Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ιωαννίνων Αβέρωφ Ευάγγελος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ιωαννίνων Κωνσταντινίδης Αγαθοκλής Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Ιωαννίνων Ζέρβας Ναπολέων Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ιωαννίνων Παπαδόπουλος Αλέξανδρος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ιωαννίνων Τζωρτζόπουλος Γεώργιος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ιωαννίνων Αθανασίου Νικόλαος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ιωαννίνων Δερδεμέζης Ανδρέας Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ιωαννίνων Ιωάννου Δημήτριος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ιωαννίνων Μπάρδας Γεώργιος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Καβάλας Παναγιωτόπουλος Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Καβάλας Μανωλόπουλος Θεόδωρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Καβάλας Παπαδόπουλος Παναγιώτης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Καβάλας Γρηγοριάδης Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Καβάλας Θεολογίτης Αύγουστος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Καβάλας Νικολαΐδης Σταύρος Κόμμα Φιλελευθέρων
Κερκύρας Θεοτόκης Σπύρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κερκύρας Δεσύλλας Θεόδωρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κερκύρας Θεοτόκης Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κερκύρας Γουλής Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κερκύρας Μητσιάλης Χαράλαμπος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικών Φιλελευθέρων)
Κερκύρας Ζέρβας Ναπολέων Ε.Κ.Ε. (Ε.Α.)
Κεφαλληνίας Αλιβιζάτος Χαράλαμπος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κεφαλληνίας Φωκάς Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κεφαλληνίας Κομνηνός Ευστράτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κεφαλληνίας Δημητράτος Αριστείδης Τοπικός συνδυασμός Εθνικοβασιλοφρόνων
Κιλκίς Αμπατζόπουλος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κιλκίς Πίψος Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Κιλκίς Βογιατζής Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Κιλκίς Αντωνιάδης Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κιλκίς Σωτηριάδης Επαμεινώνδας Κόμμα Φιλελευθέρων
Κοζάνης Αντωνιάδης Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κοζάνης Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κοζάνης Λαδάς Αλέξανδρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κοζάνης Πιπιλιάγκας Χρυσόστομος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κόμμα Φιλελευθέρων)
Κοζάνης Βύζας Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κοζάνης Γουλόπουλος Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κοζάνης Σαμαράς Σταύρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Κοζάνης Ζησόπουλος Δημήτριος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Κοζάνης Βαρβούτης Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Κοζάνης Προκοπίδης Κοσμάς Κόμμα Φιλελευθέρων
Κυκλάδων Πρωτοπαπαδάκης Αριστείδης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κυκλάδων Καμπάνης Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κυκλάδων Μαρκεζίνης Σπύρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων
Κυκλάδων Γουλανδρής Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κυκλάδων Αλιμπράντης Ευστράτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κυκλάδων Δροσόπουλος Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Κυκλάδων Προμπονάς Δημήτριος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Κυκλάδων Μαζαράκης Περικλής[7] Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Λακωνίας Μαυρομιχάλης Πέτρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λακωνίας Γραφάκος Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λακωνίας Ζουμπουλάκης Ηρακλής Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λακωνίας Βαρβιτσιώτης Νικήτας του Γεωργίου Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Λακωνίας Καράμπελας Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λακωνίας Θεοδωρόπουλος Αριστείδης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λακωνίας Λαγάκος Ηλίας Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Λακωνίας Βρεττάκος Λεωνίδας Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Λακωνίας Σταθόπουλος Παναγιώτης Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Λαρίσης Τσιμπούκης Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Μαυροκορδάτος-Μπαλτατζής Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Μουστρούφης Απόστολος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Μεταρρυθμιστικό Κόμμα)
Λαρίσης Σπυρίδης Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Λαρίσης Κυρώζης Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Φιλιππίδης Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Ριζόπουλος Ξενοφών Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Καζάκης Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Ροδόπουλος Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Σάπκας Μιχαήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Νικολαΐδης Αδαμάντιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λαρίσης Γκλαβάνης Ιωάννης Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Λαρίσης Κατσάνης Ιωάννης Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Λαρίσης Χατζηγιάννης Δημήτριος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Λαρίσης Ράπτης Νικόλαος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Λαρίσης Ζέρβας Ναπολέων Εθνικόν Κόμμα Ελλάδος (Εθνικής Αντιστάσεως)
Λασιθίου Μηλιαράς Εμμανουήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λασιθίου Κοθρής Εμμανουήλ Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Λασιθίου Παπαδάκης Κωνσταντίνος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Λέσβου Λαζανάς Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λέσβου Σαχλός Φώτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λέσβου Γεωργαντέλης Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λέσβου Παπουτσάνης Στέφανος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Λέσβου Παπανδρέου Γεώργιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Λέσβου Φωτιάδης Ιωάννης Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Λέσβου Μαλλιάκας Νικόλαος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Μεσσηνίας Καλαντζάκος Αλέξανδρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Φουσιάνης Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Σαραντάκης Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Σκιαδάς Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Περρωτής Αθανάσιος (ή Νάσος) Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Μεσσηνίας Βορρές Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Λυκουρέζος Παυσανίας Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Τσιρώνης Αναστάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Μεσσηνίας Κούτσικας Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Μεσσηνίας Κωστόπουλος Σταύρος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Μεσσηνίας Τουρκοβασίλης Θεόδωρος Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Μεσσηνίας Σπέντζας Νικόλαος Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Μεσσηνίας Πολυχρονόπουλος Ιωάννης Ένωση Εθνικοφρόνων (Κόμμα Εθνικοφρόνων)
Πέλλης Μουράτογλου Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Πέλλης Παπαδόπουλος Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Πέλλης Πέγιος Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πέλλης Ευθυμιάδης Σταύρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πέλλης Οικονόμου Δήμος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Πρεβέζης και Άρτης Ρίζος Χριστόδουλος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πρεβέζης και Άρτης Οικονομίδης Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πρεβέζης και Άρτης Καλκάνης Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Πρεβέζης και Άρτης Γαρουφαλιάς Πέτρος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Πρεβέζης και Άρτης Ζέρβας Ναπολέων Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Πρεβέζης και Άρτης Καζαντζής Ευριπίδης Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Πρεβέζης και Άρτης Αναγνώστου Δημήτριος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Πρεβέζης και Άρτης Φωτόπουλος Ιωάννης Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Ρεθύμνης Παπαδογιάννης Εμμανουήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ρεθύμνης Δασκαλάκης Ευάγγελος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ρεθύμνης Τσουδερός Γεώργιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ρεθύμνης Σκουλάς Μιχαήλ Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Ροδόπης Παπαδήμος Αντώνιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ροδόπης Κοψιδάς Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ροδόπης Διακουμόπουλος Θωμάς Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ροδόπης Σγουρόγλου Σπύρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Ροδόπης Μπακάλμπασης Αναστάσιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Δημοκρατική Ένωση)
Ροδόπης Φετά Ογλού Οσμάν Νουρή Εθνική Πολιτική Ένωση (Δημοκρατική Ένωση)
Ροδόπης Χαφούζ Μεχμέτ Ογλού Οσμάν Ουστενέρ Κόμμα Φιλελευθέρων
Ροδόπης Χατζή Αχμέτ Ογλού Χαφούζ Φαΐκ Κόμμα Φιλελευθέρων
Ροδόπης Μαρινάκης Εμμανουήλ Κόμμα Φιλελευθέρων
Ροδόπης Ζεϊμπέκ Σαλή Χουσεΐν Ένωση Αγροτικών Κομμάτων
Σάμου Λάμπρου Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σάμου Διακογιάννης Εμμανουήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σάμου Βλιάμος Νικόλαος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σάμου Σοφούλης Θεμιστοκλής[1] Κόμμα Φιλελευθέρων
Σερρών Παπαδάκης Παντελής Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Σερρών Καραμανλής Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σερρών Μόσχου Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σερρών Ιακώβου Πέτρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σερρών Μπουκουβάλας Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σερρών Λαυρεντίδης Ισαάκ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σερρών Νικολαΐδης Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Σερρών Βενιζέλος Σοφοκλής Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Σερρών Αλεξανδρίδης Κοσμάς Κόμμα Φιλελευθέρων
Σερρών Δούμπας Ιωάννης Κόμμα Φιλελευθέρων
Σερρών Μουρατίδης Κωνσταντίνος Κόμμα Φιλελευθέρων
Τρικάλων Θανόπουλος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Εθνικό Κόμμα Ελλάδας)
Τρικάλων Αλεξανδρής Απόστολος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Μεταρρυθμιστικό Κόμμα)
Τρικάλων Ταλιαδούρος Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Τρικάλων Κωτούζας Φώτιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Τρικάλων Βαμβέζος Αλέξανδρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Εθνικό Κόμμα Ελλάδας)
Τρικάλων Μπαλτάς Κωνσταντίνος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Εθνικό Κόμμα Ελλάδας)
Τρικάλων Λίτσιος Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Τρικάλων Έξαρχος Νικόλαος Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Τρικάλων Χατζηγάκης Δημήτριος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Τρικάλων Σίδερης Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Τρικάλων Λάπας Βασίλειος Κόμμα Φιλελευθέρων
Τρικάλων Ζέρβας Ναπολέων Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Τρικάλων Κουσαής Ευάγγελος Εθνικό Κόμμα Ελλάδας (Εθνικής Αντιστάσεως)
Φθιωτιδοφωκίδος Χατζίσκος Δημήτριος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κόμμα Βασιλοφρόνων)
Φθιωτιδοφωκίδος Δεδούσης Ευθύμιος[8] Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φθιωτιδοφωκίδος Ευταξίας Λάμπρος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φθιωτιδοφωκίδος Πλατής Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φθιωτιδοφωκίδος Στεργιόπουλος Χρήστος Κ.Ε.Φ.
Φθιωτιδοφωκίδος Αστερίου Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φθιωτιδοφωκίδος Μαυροειδής Αθανάσιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κόμμα Βασιλοφρόνων)
Φθιωτιδοφωκίδος Κρίκος Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φθιωτιδοφωκίδος Παναγιούλας Χρήστος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φθιωτιδοφωκίδος Βασιλειάδης Γεράσιμος Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων
Φθιωτιδοφωκίδος Ψαρρός Χαράλαμπος Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων
Φθιωτιδοφωκίδος Μαλαμίδας Ευστάθιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Φλωρίνης Δραγούμης Φίλιππος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φλωρίνης Νταλίπης Αναστάσιος[9] Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φλωρίνης Ηλιάδης Περικλής Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Φλωρίνης Αριστείδου Γεώργιος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Φλωρίνης Μπινόπουλος Στέργιος Εθνική Πολιτική Ένωση
Φλωρίνης Σπυρόπουλος Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Φλωρίνης Τζώρτζης Γεώργιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Χαλκιδικής Βασιλικός Βασίλειος Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Χαλκιδικής Κότσιανος Μιχαήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Χαλκιδικής Λαμπρόπουλος Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Χαλκιδικής Σαραφιανός Λυσίμαχος Κόμμα Γεωργίου Παπανδρέου
Χανίων Βολουδάκης Μανούσος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Χανίων Γύπαρης Παύλος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Χανίων Σαρρής Γεώργιος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Χανίων Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Εθνική Πολιτική Ένωση (Κόμμα Βενιζελικών Φιλελευθέρων)
Χανίων Γεωργιλαδάκης Ευστράτιος Κόμμα Φιλελευθέρων
Χίου Καρούσος Μιχαήλ Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Κ.Ε.Φ.)
Χίου Πολεμίδης Ανδρέας Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Χίου Ζολώτας Ιωάννης Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων (Λαϊκό Κόμμα)
Χίου Ασπιώτης Ηλίας Εθνική Πολιτική Ένωση (Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα)
Χίου Ροζάκης Παντελής Κόμμα Φιλελευθέρων

Σημειώσεις και παραπομπέςΕπεξεργασία

  1. 1,0 1,1 Απεβίωσε στις 24 Ιουνίου 1949.
  2. Δολοφονήθηκε.
  3. Αναφέρεται ως "Υπόλοιπο Νομού Αττικής και Βοιωτίας"
  4. Στη θέση του εκλεγέντος το 1946 και αποβιώσαντος το 1947 Θεόδωρου Μανέτα εξελέγη ο Εμμανουήλ Γρηγορίου, ο οποίος απεβίωσε κι αυτός στις 16 Μαρτίου 1948. Την έδρα του Γρηγορίου κατέλαβε ο Δημήτριος Ζέρβας.
  5. Μητρώο Γερουσιαστών και Βουλευτών 1929-1974 Βουλή των Ελλήνων, Εθνικό Τυπογραφείο, 1977 (σελ. 120, αρ. 231).(pdf)
  6. O Δ. Βούλτζος απεβίωσε στις 19 Ιανουαρίου 1947.
  7. Απεβίωσε στις 14 Μαΐου 1948 και τον αντικατέστησε στην έδρα του ο Τιμολέων Πάρρης.
  8. Σκοτώθηκε στο Λιδωρίκι στις 2 Απριλίου 1947, πολεμώντας τον Δημοκρατικό Στρατό.
  9. Απεβίωσε στις 15 Ιουλίου 1949.