Κατάλογος ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδας

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τις ποδοσφαιρικές ομάδες που εδρεύουν στην Ελλάδα. Στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετέχουν μόνο επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, υπό το νομικό πρόσωπο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), σε αντίθεση με το παρελθόν όπου είχαν το δικαίωμα της σύστασης της εναλλακτικής ημί-επαγγελματικής μορφής του Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Τ.Α.Π.). Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, είτε στα εθνικά είτε στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.), οι ερασιτεχνικές ομάδες αγωνίζονται υπό το νομικό πρόσωπο του αθλητικού σωματείου.[1][2]

Εθνικά πρωταθλήματα

Επεξεργασία

Πίνακες με τις 38 συνολικά ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League 1 και της Super League 2, και με τις 72 συνολικά ομάδες που συμμετέχουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2023–2024.

Κύριο λήμμα: Σούπερ Λίγκα 2023–24
Ομάδα Επωνυμία
(Γ.Ε.ΜΗ.)
Διακριτικός Τίτλος
(Γ.Ε.ΜΗ.)
Επωνυμία
(Γ.Γ.Α.)
Πόλη
Α.Ε. Κηφισιά Κηφισιά Αθλητική Ένωση Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[3] Κηφισιά Π.Α.Ε. Αθλητική Ένωση Κηφισιά[4] Κηφισιά
Α.Ε.Κ. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[5] Α.Ε.Κ. Π.Α.Ε. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως[6] Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής
Άρης Θεσσαλονίκης Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Άρης Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[7] Άρης Π.Α.Ε. Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Άρης[8] Θεσσαλονίκη
Αστέρας Τρίπολης Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[9] Αστέρας Τρίπολης Π.Α.Ε. Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αστέρας Τρίπολης[10] Τρίπολη Αρκαδίας
Ατρόμητος Αθηνών Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών 1923 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[11] Ατρόμητος Αθηνών 1923 Π.Α.Ε. Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αθηνών[12] Περιστέρι Αττικής
Ν.Π.Σ. Βόλος Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[13] Βόλος Ν.Π.Σ. Π.Α.Ε. Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος[14] Βόλος
Ο.Φ.Η. Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[15] Ο.Φ.Η. 1925 Π.Α.Ε. Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου[16] Ηράκλειο Κρήτης
Ολυμπιακός Πειραιώς Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[17] Ολυμπιακός Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς[18] Πειραιάς
Π.Α.Ο.Κ. Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[19] Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ε. Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών[20] Θεσσαλονίκη
Π.Α.Σ. Γιάννινα Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[21] Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 Π.Α.Ε. Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννενα[22] Ιωάννινα
Π.Α.Σ. Λαμία 1964 Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Λαμία 1964 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[23] Λαμία Π.Α.Ε. Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Λαμία 1964[24] Λαμία
Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία[25] Π.Α.Ο. Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος[26] Αθήνα
Παναιτωλικός Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[27] Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. Π.Α.Ε. Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος[28] Αγρίνιο
Πανσερραϊκός Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Πανσερραϊκός 1946 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[29] Πανσερραϊκός Π.Α.Ε. Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Πανσερραϊκός[30] Σέρρες

Α΄ Όμιλος

Επεξεργασία
Ομάδα Επωνυμία
(Γ.Ε.ΜΗ.)
Διακριτικός Τίτλος
(Γ.Ε.ΜΗ.)
Επωνυμία
(Γ.Γ.Α.)
Πόλη
Α.Ε. Λάρισας Αθλητική Ένωση Λάρισας Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[31] Α.Ε.Λ. Π.Α.Ε. Αθλητική Ένωση Λάρισας[32] Λάρισα
Α.Ε.Κ. Β΄ Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[5] Α.Ε.Κ. Π.Α.Ε. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως[6] Αθήνα
Αιολικός Αθλητικός Εκπολιτιστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αιολικός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[33] Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός Π.Α.Ε. Αθλητικός Εκπολιτιστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αιολικός[34] Μυτιλήνη
Αναγέννηση Καρδίτσας Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[35] Α.Σ.Α. 1904 Π.Α.Ε. Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904[36] Καρδίτσα
Απόλλων Πόντου Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλαμαριάς ο Απόλλων Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[37] Απόλλων Πόντου Π.Α.Ε. Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλαμαριάς ο Απόλλων[38] Καλαμαριά
Καμπανιακός Χαλάστρας Μουσικογυμναστικός Φιλοπροοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Φιλάθλων Χαλάστρας ο Καμπανιακός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[39] Μ.Φ.Α.Ο.Φ.Χ. Καμπανιακός Π.Α.Ε. Μουσικογυμναστικός Φιλοπροοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Φιλάθλων Χαλάστρας ο Καμπανιακός[40] Χαλάστρα
Λεβαδειακός Α.Π.Ο. Λεβαδειακός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[41] Α.Π.Ο. Λεβαδειακός Π.Α.Ε. Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Λεβαδειακός[42] Λιβαδειά
Μακεδονικός Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[43] Μακεδονικός Π.Α.Ε. Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός[44] Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Νίκη Βόλου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου η Νίκη 1924 Π.Α.Ε.[45] Niki Volou F.C. Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου η Νίκη[46] Βόλος
Π.Α.Ο.Κ. Β΄ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[19] Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ε. Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών[20] Θεσσαλονίκη
Π.Ο.Τ. Ηρακλής Παναθλητικός Όμιλος Τρίγλιας ο Ηρακλής Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[47] Π.Ο.Τ. Ηρακλής Π.Α.Ε. Παναθλητικός Όμιλος Τρίγλιας ο Ηρακλής[48] Θεσσαλονίκη
Φ.Σ. Κοζάνη Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[49] Κοζάνη Π.Α.Ε. Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνη[50] Κοζάνη

Β΄ Όμιλος

Επεξεργασία
Ομάδα Επωνυμία
(Γ.Ε.ΜΗ.)
Διακριτικός Τίτλος
(Γ.Ε.ΜΗ.)
Επωνυμία
(Γ.Γ.Α.)
Πόλη
Athens Καλλιθέα Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[51] Athens Kallithea F.C. Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέα[52] Καλλιθέα Αττικής
Α.Ο. Αιγάλεω Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος City 1931 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[53] Αιγάλεω 1931 Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος Αιγάλεω[54] Αιγάλεω
Γ.Σ. Ηλιούπολης Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[55] Ηλιούπολη Π.Α.Ε. Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης[56] Ηλιούπολη
Γιούχτας Αρχανών Αθλητικός Όμιλος Αρχανών ο Γιούχτας Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[57] Γιούχτας Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος Γιούχτας[58] Αρχάνες Ηρακλείου
Διαγόρας Ρόδου Γ.Σ. Διαγόρας 1905 Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία[59] Γ.Σ. Διαγόρας 1905 Π.Α.Ε. Γυμναστικός Σύλλογος ο Διαγόρας[60] Ρόδος
Ιωνικός Νίκαιας Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός 1965 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[61] Α.Ο. Ιωνικός 1965 Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός[62] Νίκαια Αττικής
Ολυμπιακός Β΄ Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[17] Ολυμπιακός Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς[18] Πειραιάς
Π.Σ. Καλαμάτα Π.Σ. η Καλαμάτα 2019 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[63] Π.Σ. Καλαμάτα 2019 Π.Α.Ε. Ποδοσφαιρικός Σύλλογος η Καλαμάτα[64] Καλαμάτα
Παναθηναϊκός Β΄ Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία[25] Π.Α.Ο. Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος[26] Αθήνα
Παναχαϊκή Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[65] Παναχαϊκή Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση[66] Πάτρα
Τηλυκράτης Λευκάδας Αθλητικός Όμιλος Τηλυκράτης Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[67] Α.Ο. Τηλυκράτης Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος Τηλυκράτης[68] Λευκάδα
Χανιά Ποδοσφαιρικός Γυμναστικός Σύλλογος Κισσαμικός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία[69] Χανιά Π.Α.Ε. Νέος Κισσαμικός Αθλητικός Σύλλογος[70] Χανιά

Γ΄ Εθνική Κατηγορία

Επεξεργασία

Α΄ Όμιλος

Επεξεργασία
Ομάδα Επωνυμία (Γ.Γ.Α.) Πόλη
Α.Ο. Καβάλας Αθλητικός Όμιλος Καβάλας[71] Καβάλα
Α.Ο. Χανιώτης Αθλητικός Όμιλος Χανιώτης[72] Χανιώτης Χαλκιδικής
Αετός Βαρβάρας Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας ο Αετός[73] Βαρβάρα Χαλκιδικής
Αναγέννηση Επανομής Αναμορφωτικός Σύλλογος Αναγέννηση Επανομής[74] Επανομή
Απόλλων Παραλιμνίου Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Παραλιμνίου Σερρών ο Απόλλων[75] Παραλίμνιο Σερρών
Άρης Αβάτου Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Άρης Αβάτου Ξάνθης[76] Άβατο Ξάνθης
Άρης Πετεινού Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Άρης Πετεινού[77] Πετεινός Ξάνθης
Δόξα Δράμας Γυμναστικός Σύλλογος Δόξα Δράμας[78] Δράμα
Θερμαϊκός Θέρμης Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης ο Θερμαϊκός[79] Θέρμη
Κεραυνός Αγγελοχωρίου Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραυνός Αγγελοχωρίου[80] Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Αθλητικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος[81] Αγία Μαρίνα Ημαθίας
Ν.Π.Σ. Βέροια 2019 Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια 2019[82] Βέροια
Νέστος Χρυσούπολης Αθλητικός Σύλλογος Νέστος Χρυσούπολης[83] Χρυσούπολη Καβάλας
Νίκη Ευκαρπίας Αθλητικός Μορφωτικός Όμιλος Νίκη Ευκαρπίας[84] Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Ορέστης Ορεστιάδας Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Ορέστης[85] Ορεστιάδα
Π.Α.Ο. Κρηστώνης Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κρηστώνης[86] Κρηστώνη Κιλκίς
Πανθρακικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πανθρακικός[87] Κομοτηνή
Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας Αθλητικός Σύλλογος Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας[88] Νέα Μηχανιώνα

Β΄ Όμιλος

Επεξεργασία
Ομάδα Επωνυμία (Γ.Γ.Α.) Πόλη
Α.Ε. Κιλελέρ Αθλητική Ένωση Κιλελέρ[89] Κιλελέρ
Α.Ε. Λευκίμμης Αθλητική Ένωση Λευκίμμης[90] Λευκίμμη Κέρκυρας
Α.Ο. Νέας Αρτάκης Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης[91] Νέα Αρτάκη
Α.Ο. Τρίκαλα Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα[92] Τρίκαλα
Α.Π.Σ. Ζάκυνθος 1961 Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ζάκυνθος 1961[93] Ζάκυνθος
Α.Σ. Καστοριά 1980 Αθλητικός Σύλλογος Καστοριά 1980[94] Καστοριά
Αναγέννηση Άρτας Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Άρτας[95] Άρτα
Αστέρας Πετριτή Αθλητικός Όμιλος Αστήρ Πετριτή[96] Πετριτή Κέρκυρας
Αστέρας Σταυρού Αθλητικός Σύλλογος Αστήρ Σταθμού Λιανοκλαδίου Σταυρού[97] Σταυρός Φθιώτιδας
Βατανιακός Κατερίνης Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Βατανιακός Κατερίνης[98] Κατερίνη
Γ.Α.Σ. Σβορώνου Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Σβορώνου ο Σβορώνος[99] Σβορώνος Πιερίας
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Εθνικός Προοδευτικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου Πιερίας[100] Νέο Κεραμίδι Πιερίας
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας Φίλαθλο Σωματείο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας Ακαδημία Ποδοσφαίρου[101] Πτολεμαΐδα
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας Αθλητικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας ο Θεσπρωτός[102] Ηγουμενίτσα
Θύελλα Κατσικά Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Κατσικά[103] Κατσικάς Ιωαννίνων
Μαγνησιακός Βόλου Αθλητικός Σύλλογος Βόλου Μαγνησιακός[104] Βόλος
Π.Ο. Φήκης Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης[105] Φήκη Τρικάλων
Πιερικός Κατερίνης Σύλλογος Φιλάθλων Κατερίνης ο Πιερικός[106] Κατερίνη

Γ΄ Όμιλος

Επεξεργασία
Ομάδα Επωνυμία (Γ.Γ.Α.) Πόλη
Α.Ε. Ερμιονίδας Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας[107] Κρανίδι Αργολίδας
Α.Ε. Μεσολογγίου Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου[108] Μεσολόγγι
Α.Ε. Μυκόνου Αθλητική Ένωση Μυκόνου[109] Μύκονος
Α.Ε.Ρ. Αφάντου Αθλητική Ένωση Ροδίων Αφάντου[110] Αφάντου
Α.Ο. Πυλίου Κω Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω[111] Πυλί Κω
Α.Σ. Ρόδος Αθλητικός Σύλλογος Ρόδος[112] Ρόδος
Βύζας Μεγάρων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων[113] Μέγαρα
Ελλάς Σύρου Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος Ελλάς Σύρου[114] Ερμούπολη
Εράνη Φιλιατρών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Φιλιατρών η Εράνη[115] Φιλιατρά
Θύελλα Ραφήνας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Διασταυρώσεως Ραφήνας η Θύελλα[116] Ραφήνα
Ιάλυσος Ιαλυσού Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ιάλυσος[117] Ιαλυσός
Κυανούς Αστέρας Βάρης Αθλητικός Όμιλος Κυανούς Αστέρας Βάρης[118] Βάρη Αττικής
Μαρκό Μαρκοπούλου Γυμναστικός Σύλλογος Μαρκό Μαρκοπούλου[119] Μαρκόπουλο Μεσογαίας
Π.Α.Σ. Κόρινθος Παγκορινθιακός Αθλητικός Σύλλογος Κόρινθος[120] Κόρινθος
Παμβουπρασιακός Παμβουπρασιακός Αθλητικός Όμιλος[121] Βάρδα
Παναιγιάλειος Αιγίου Γυμναστικός Σύλλογος Παναιγιάλειος Αιγίου[122] Αίγιο
Παναργειακός Άργους Παναργειακός Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος Άργους[123] Άργος
Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος[124] Ελευσίνα

Δ΄ Όμιλος

Επεξεργασία
Ομάδα Επωνυμία (Γ.Γ.Α.) Πόλη
Α.Ο. Αγίας Παρασκευής Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής Αττικής[125] Αγία Παρασκευή Αττικής
Α.Ο. Αγίου Νικολάου Αθλητικός Όμιλος Αγίου Νικολάου[126] Άγιος Νικόλαος Λασιθίου
Α.Ο. Επισκοπής Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής[127] Επισκοπή Ρεθύμνης
Α.Ο. Ύπατον Αθλητικός Όμιλος Ύπατον[128] Ύπατο Βοιωτίας
Α.Ο. Χαϊδαρίου Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου Αττικής[129] Χαϊδάρι
Αλμυρός Γαζίου Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αλμυρός[130] Γάζι Ηρακλείου
Απόλλων Σμύρνης Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης[131] Ριζούπολη
Άρης Πετρούπολης Αθλητικός Σύλλογος Πετρούπολης Αθηνών Άρης[132] Πετρούπολη Αττικής
Ατρόμητος Πειραιώς Ατρόμητος Πειραιώς[133] Πειραιάς
Εθνικός Πειραιώς Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου[134] Πειραιάς
Ελλοπιακός Αθλητικός Όμιλος Ελλοπιακός[135] Ελλοπία Βοιωτίας
Ερμής Ζωνιανών Αθλητικός Όμιλος Ζωνιανών ο Ερμής[136] Ζωνιανά Ρεθύμνης
Ηλυσιακός Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος[137] Ζωγράφου Αττικής
Π.Ο. Ατσαλένιου Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου[138] Ατσαλένιο Ηρακλείου
Πανιώνιος Σμύρνης Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης[139] Νέα Σμύρνη
Περαμαϊκός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Περαμαϊκός[140] Πέραμα
Προοδευτική Νεολαία Προοδευτική Νεολαία[141] Κορυδαλλός Αττικής
Φωστήρας Ταύρου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φωστήρ Ταύρου[142] Ταύρος Αττικής

Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Επεξεργασία

Αιτωλοακαρνανίας

Επεξεργασία

Ανατολικής Αττικής

Επεξεργασία

Αργολίδας

Επεξεργασία

Αρκαδίας

Επεξεργασία

Βοιωτίας

Επεξεργασία

Γρεβενών

Επεξεργασία

Δυτικής Αττικής

Επεξεργασία

Δωδεκανήσου

Επεξεργασία

Ευρυτανίας

Επεξεργασία

Ζακύνθου

Επεξεργασία

Ηρακλείου

Επεξεργασία

Θεσπρωτίας

Επεξεργασία

Θεσσαλίας

Επεξεργασία

Καρδίτσας

Επεξεργασία

Καστοριάς

Επεξεργασία

Κέρκυρας

Επεξεργασία

Κεφαλληνίας–Ιθάκης

Επεξεργασία

Κορινθίας

Επεξεργασία

Κυκλάδων

Επεξεργασία

Λακωνίας

Επεξεργασία

Λασιθίου

Επεξεργασία

Μακεδονίας

Επεξεργασία

Μεσσηνίας

Επεξεργασία

Πρέβεζας–Λευκάδας

Επεξεργασία

Ρεθύμνου

Επεξεργασία

Τρικάλων

Επεξεργασία

Φθιώτιδας

Επεξεργασία

Φλώρινας

Επεξεργασία

Χαλκιδικής

Επεξεργασία

Παραπομπές

Επεξεργασία
  1. «ΝΟΜΟΣ 2725/1999 (Κωδικοποιημένος) - ΦΕΚ Α 121/17.06.1999». www.kodiko.gr. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
  2. «ΝΟΜΟΣ 4809/2021 (Κωδικοποιημένος) - ΦΕΚ Α 102/19.06.2021». www.kodiko.gr. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
  3. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  4. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  5. 5,0 5,1 «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  6. 6,0 6,1 «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  7. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  8. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  9. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  10. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  11. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  12. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  13. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  14. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  15. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  16. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  17. 17,0 17,1 «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  18. 18,0 18,1 «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  19. 19,0 19,1 «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  20. 20,0 20,1 «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  21. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  22. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  23. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  24. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  25. 25,0 25,1 «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  26. 26,0 26,1 «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  27. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  28. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  29. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  30. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  31. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  32. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  33. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  34. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  35. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  36. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  37. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  38. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  39. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  40. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  41. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  42. «Πληροφορίες – Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας». Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  43. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  44. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  45. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  46. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  47. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  48. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  49. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  50. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  51. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  52. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  53. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  54. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  55. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  56. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  57. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  58. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  59. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  60. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  61. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  62. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  63. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  64. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  65. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 20 Απριλίου 2024. 
  66. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  67. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  68. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  69. «ΓΕΜΗ :: Υπηρεσίες Δημοσιότητας». publicity.businessportal.gr. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024. 
  70. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  71. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  72. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  73. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  74. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  75. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  76. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  77. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  78. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2024. 
  79. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  80. «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡ». www.fa3.gr. Ανακτήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2024. 
  81. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  82. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  83. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  84. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  85. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  86. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  87. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  88. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  89. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  90. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  91. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  92. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  93. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  94. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  95. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  96. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  97. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  98. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  99. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  100. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  101. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  102. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  103. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  104. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  105. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  106. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  107. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  108. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  109. «ΕΠΣ Κυκλάδων: A.E. MYKONOY». epskyklades.gr. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
  110. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  111. «ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ». epsdod.gr. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
  112. «ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ΑΣ ΡΟΔΟΣ». epsdod.gr. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
  113. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  114. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  115. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  116. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  117. «ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ». epsdod.gr. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024. 
  118. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  119. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  120. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  121. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  122. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  123. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  124. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  125. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  126. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  127. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  128. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  129. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  130. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  131. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  132. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  133. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  134. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  135. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  136. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  137. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  138. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  139. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  140. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  141. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 
  142. «Εγγεγραμμένα σωματεία | Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση». somateia2023.gga.gov.gr. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2024. 

Περαιτέρω μελέτη

Επεξεργασία

Δείτε επίσης

Επεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Επεξεργασία