Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδας

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τις ποδοσφαιρικές ομάδες που εδρεύουν στην Ελλάδα. Στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετέχουν επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες υπό τη μορφή Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), ενώ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λαμβάνουν μέρος ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, ορισμένα εκ των οποίων υπό τη μορφή Τμήματος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΤΑΠ).

Πίνακας περιεχομένων

Super League 1Επεξεργασία

Κύριο λήμμα: Σούπερ Λίγκα 2019-20
Π.Α.Ε. Υπαγωγή ερασιτεχνικού σωματείου
Α.Ε.Κ. Ε.Π.Σ. Αθηνών
ΑΕΛ Ε.Π.Σ. Λάρισας
Αστέρας Τρίπολης Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ατρόμητος Αθηνών Ε.Π.Σ. Αθηνών
Βόλος Ε.Π.Σ. Μαγνησίας
Λαμία Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος
Ολυμπιακός Πειραιώς Ε.Π.Σ. Πειραιώς
Παναθηναϊκός Ε.Π.Σ. Αθηνών
Παναιτωλικός Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Πανιώνιος Ε.Π.Σ. Αθηνών
Π.Α.Ο.Κ. Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Α.Ο. Ξάνθη Ε.Π.Σ. Ξάνθης

Football LeagueΕπεξεργασία

Π.Α.Ε. Υπαγωγή ερασιτεχνικού σωματείου
Αιγινιακός Ε.Π.Σ. Πιερίας
Αγροτικός Αστέρας Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Αναγέννηση Καρδίτσας Ε.Π.Σ. Καρδίτσας
Απόλλων Πόντου Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Άρης Θεσσαλονίκης Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Αχαρναϊκός Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής
Καλλιθέα Ε.Π.Σ. Αθηνών
Κισσαμικός Ε.Π.Σ. Χανίων
Ο.Φ.Η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
Παναιγιάλειος Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Παναχαϊκή 2005 Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πανελευσινιακός Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής
Πανσερραϊκός Ε.Π.Σ. Σερρών
Σπάρτη Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Τρίκαλα Ε.Π.Σ. Τρίκαλα
Χανιά Ε.Π.Σ. Χανίων

Γ΄ Εθνική ΕρασιτεχνικήΕπεξεργασία

1ος Όμιλος
Σωματείο Υπαγωγή
Απόλλων Κρύας Βρύσης Ε.Π.Σ. Πέλλας
Άρης Θεσσαλονίκης Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Ε.Π.Σ. Καβάλας
Δόξα Δράμας Ε.Π.Σ. Δράμας
Έβρος Σουφλίου Ε.Π.Σ. Έβρου
Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ε.Π.Σ. Έβρου
Εθνικός Γαζώρου Ε.Π.Σ. Σερρών
Εθνικός Νέου Αγιονερίου Ε.Π.Σ. Κιλκίς
Εορδαϊκός Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ηρακλής Αμπελοκήπων Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Θύελλα Φιλώτα Ε.Π.Σ. Φλώρινας
Απόλλων Καλαμαριάς Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Καμπανιακός Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Λαγκαδάς Ε.Π.Σ. Μακεδονίας
Καβάλα Ε.Π.Σ. Καβάλας
Νέστος Χρυσούπολης Ε.Π.Σ. Καβάλας
2ος Όμιλος
Σωματείο Υπαγωγή
Αιγινιακός Ε.Π.Σ. Πιερίας
Αχέρων Καναλακίου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Ε.Π.Σ. Πιερίας
Δωτιεύς Αγιάς Ε.Π.Σ. Λάρισας
Εθνικός Φιλιππιάδας Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας
Θεσπρωτός Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας
Καραϊσκάκης Άρτας Ε.Π.Σ. Άρτας
Νίκη Βόλου Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας
Οικονόμος Τσαριτσάνης Ε.Π.Σ. Λάρισας
Οπούντιος Μαρτίνου Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας
Πιερικός Ε.Π.Σ. Πιερίας
Πύδνα Κίτρους Ε.Π.Σ. Πιερίας
Πύρασος Νέας Αγχιάλου Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας
Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας
Τύρναβος Ε.Π.Σ. Λάρισας
Φαρκαδόνα Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Φωκικός Άμφισσας Ε.Π.Σ. Φωκίδας
3ος Όμιλος
Σωματείο Υπαγωγή
Αιολικός Μυτιλήνης Ε.Π.Σ. Λέσβου
Βύζας Μεγάρων Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής
Δόξα Νέας Μανωλάδας Ε.Π.Σ. Ηλείας
Ερμιονίδα Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Ηρακλής Ψαχνών Ε.Π.Σ. Ευβοίας
Καλαμάτα Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
Κανάρης Νενήτων Χίου Ε.Π.Σ. Χίου
Λεβάντε Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
Λουτράκι Ε.Π.Σ. Κορινθίας
Παμβουπρασιακός Βάρδας Ε.Π.Σ. Ηλείας
Παναργειακος Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Παναρκαδικός Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Πανηλειακός Ε.Π.Σ. Ηλείας
Σπάρτη Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Χαλκίδα Ε.Π.Σ. Ευβοίας
4ος Όμιλος
Σωματείο Υπαγωγή
Τράχωνες Αλίμου Ε.Π.Σ. Αθηνών
Ατρόμητος Πειραιώς Ε.Π.Σ. Πειραιά
Κεραυνός Γλυφάδας Ε.Π.Σ. Αθηνών
Εθνικός Πειραιώς Ε.Π.Σ. Πειραιά
Επισκοπή Ρεθύμνου Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Ερμής Ζωνιανών Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Ηλυσιακός Ε.Π.Σ. Αθηνών
Ηράκλειο Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
Ιάλυσος Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου
Ιωνικός Νίκαιας Ε.Π.Σ. Πειραιά
Κηφισιά Ε.Π.Σ. Αθηνών
ΠΑΟ Κρουσώνα Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
Κυανούς Αστήρ Βάρης Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής
Ο.Φ.Η. Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
Τριγλία Ραφήνας Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής
Φωστήρας Ταύρου Ε.Π.Σ. Αθηνών

Ενώσεις Ποδοσφαιρικών ΣωματείωνΕπεξεργασία

ΑθηνώνΕπεξεργασία

ΑιτωλοακαρνανίαςΕπεξεργασία

Ανατολικής ΑττικήςΕπεξεργασία

ΑργολίδαςΕπεξεργασία

ΑρκαδίαςΕπεξεργασία

ΆρταςΕπεξεργασία

ΑχαΐαςΕπεξεργασία

ΒοιωτίαςΕπεξεργασία

ΓρεβενώνΕπεξεργασία

ΔράμαςΕπεξεργασία

Δυτικής ΑττικήςΕπεξεργασία

ΔωδεκανήσουΕπεξεργασία

ΈβρουΕπεξεργασία

ΕυβοίαςΕπεξεργασία

ΕυρυτανίαςΕπεξεργασία

ΖακύνθουΕπεξεργασία

ΗλείαςΕπεξεργασία

ΗμαθίαςΕπεξεργασία

ΗπείρουΕπεξεργασία

ΗρακλείουΕπεξεργασία

ΘεσπρωτίαςΕπεξεργασία

ΘεσσαλίαςΕπεξεργασία

ΘράκηςΕπεξεργασία

ΚαβάλαςΕπεξεργασία

ΚαρδίτσαςΕπεξεργασία

ΚαστοριάςΕπεξεργασία

ΚέρκυραςΕπεξεργασία

Κεφαλληνίας-ΙθάκηςΕπεξεργασία

ΚιλκίςΕπεξεργασία

ΚοζάνηςΕπεξεργασία

ΚορινθίαςΕπεξεργασία

ΚυκλάδωνΕπεξεργασία

ΛακωνίαςΕπεξεργασία

ΛάρισαςΕπεξεργασία

ΛασιθίουΕπεξεργασία

ΛέσβουΕπεξεργασία

ΜακεδονίαςΕπεξεργασία

ΜεσσηνίαςΕπεξεργασία

ΞάνθηςΕπεξεργασία

ΠειραιάΕπεξεργασία

ΠέλλαςΕπεξεργασία

ΠιερίαςΕπεξεργασία

Πρέβεζας-ΛευκάδαςΕπεξεργασία

ΡεθύμνουΕπεξεργασία

ΣάμουΕπεξεργασία

ΣερρώνΕπεξεργασία

ΤρικάλωνΕπεξεργασία

ΦθιώτιδαςΕπεξεργασία

ΦλώριναςΕπεξεργασία

ΦωκίδαςΕπεξεργασία

ΧαλκιδικήςΕπεξεργασία

ΧανίωνΕπεξεργασία

ΧίουΕπεξεργασία

Περαιτέρω μελέτηΕπεξεργασία